Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wizytą u lekarza, stanem zdrowia mojego męża i pewnie jeszcze kilka innych rzeczy by się znalazło 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Opublikowano

Tym, że było wczoraj fajne „Pytanie na dziś” i nie dałem odpowiedzi na nie :feelssadmann:

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Napisaniem pracy, późniejszą obroną jak się wyrobię oraz ze znalezieniem pierwszej pracy.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 1
  • Katowicz
Opublikowano

Tym co się dzieje w Polsce przez inflację i co robią z tymi biednymi ludźmi, może nie tyle co przejmuje bo nie odczuwam tego aż tak, ale po prostu jest to przerażające. 5 razy w ciągu roku aby oprocentowanie podwyższać, niedługo mi wyjdzie że spłacę kredyt 10 razy więcej niż wzięłam. 6% procent kilka lat temu obecnie 9.26%. Podatek od mieszkań jeszcze jakiś śmieszny chcą wprowadzić, od samochodów, no w 4literach im się poprzewracało, Państwo tonie w długach i nigdy z nich nie wyjdzie a tylko okradają tych co całe życie pracują na to aby coś właśnie mieć. Urząd skarbowy też ma nam zaglądać w konta, nie tylko dłużnikom ale normalnym obywatelom, aby szukać z czego jeszcze podatki można ściągać. Reasumując przejmuję się tylko tym, aby spłacić kredyt szybciej niż w dwa lata i już nic mnie z tym krajem łączyć nie będzie. Mieszkanie też sprzedam, bo planowałam w przyszłości kupić kolejne no ale nie po to aby mnie okradali. Bleh. :default_russian_roulette:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.