Mam talent Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 Witam wszystkich, pykam na only dd2#2, topeczka wbijana i takie tam. Ogólnie posiadam 21 lat (22 w sierpniu ;) w cs'ka pykam od 2 klasy podstawówki, brat mi pokazał csk'a bo grał z kumplami na różnych "lanach" czy turniejach i od tamtej pory i mnie wciągnęła gierka. Pomimo tego że gram, również pracuje, w zasadzie dzień bez pracy to dzień stracony, jestem mega produktywny i uważam że każde siedzenie czy granie to strata czasu, a w dzisiejszych czasach czas to pieniądz.. niestety kapitalizm który pogrąża nas wszystkich. Myślę że z informacji o mnie i ogólnie to na tyle, większość i tak mnie zna z serwera a jak nie zna, to pozna bo jestem towarzyski, pozdro. 1 1 2
Legend Titania Posted June 9, 2022 Investor V.I.P Woman Legend Posted June 9, 2022 Witaj @ Mam talent na katujemy.eu Zapraszamy Cię do Polubienia naszego fanpage na facebooku Dołączenia do grupy na steam Oraz wszystkie nasze serwery! Mamy nadzieję, że zostaniesz u nas na dłużej! Pozdrawiamy!
Recommended Posts