Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż paracord (★) | Marmurkowy gradient (FN) ×
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy (★) | Tygrysi kieł (FN) ×
Maselk0

Kolejne Odwołanie do decyzji LEGENDAR oraz wyjaśnienie podejrzeń związanych z poprzednim demem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: 𝙈𝙖𝙨𝙚𝙡𝙠𝟬

Nick admina banującego: Marcinek

Data/Mapa: 13:11 | 29/05/2022/ MIRAGE

SteamID: STEAM_1:1:584403257

Serwer (mod): Katujemy.eu ★ 5vs5 MIRAGE                              

Opis sytuacji: podczas gry dostałem niesłusznego bana za wallhack proszę o rozpatrzenie mojego odwołania.

Link do demka: https://146.gotv.pro/srv67452/auto0-20220526-174244-1870308844-de_mirage-

GameTrackerClaimServer___1shot1kill.pl.dem.zip

18:00 + Widział cały model przeciwnika 

19:30 +/- Klasyczne sprawdzenie defaulta i przy okazji ninji

21:50 - Normalny kill - szybki czas reakcji

23:32 - Cały czas strzały po modelu, nawet jak przeciwnik schodzi w CT 

: Podczas kontroli fullauto (którego zbytnio nie umiem) ręka z myszką idzie w dół gdy puszcza się fullauto to celownik momentalnie idzie do góry przez to ze mam mała podkładkę przez co mysz zjechał z niej a celownik poszedł w prawo/nie szedł idealnie z modelem

23:50 -   można usłyszałem przybliżenie z AVP/SCOUT

26:00 - Zbyt szybka reakcja

: NeXt praktycznie co rundę jak szedł do okna i stawał w tym samym miejscu więc strzeliłem od razu po wychyleniu zza zakrętu

29:41 - Celownik prosto za modelem

: Można to zobaczyć w spowolnieniu czterokrotnym ze celownik nie szedł idealnie za modelem a wręcz obok niego

30:05 +/- info od la Jefa

33:52 + Widział na radarze

36:15 - Po usłyszeniu infa od _HETMANSKY_  postanowiłem nie rashować mida i wycofać się z powrotem na lewą stronę boxow ale dopóki nie wybuchnął smoke w oknie wcelowałem się w nie

Narks.  

Czerwona czcionka jest zarezerowana dla wyższej Administracji! 

#PISEMNE

• Lubię to! 1
  • Legenda
Opublikowano

Po obejrzeniu dema decyzją właściciela @ Karcok  jak i reszty administracji jest nadal zostawienie bana. Nie przyjmujemy także kontr-rozpisek, co i jak już opisał @ LEGENDAR  w poprzednim temacie. Odwołanie wszyscy zgodnie odrzucamy, kolejne będzie traktowane jako spam. 

• Lubię to! 6
  • KAT 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.