Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Drako

Ilość Ostrzeżeń: 1

Sposób odrobienia: Chce się odwołać od warna, którego nałożył  @ dejmanoXD  24.05 o godz. 20:15 za prowokację. 
W regulaminie nie ma żadnej wzmianki o prowokacji. Nie dostałem żadnego upomnienia, tylko od razu +1. A status został ukryty i nawet nie mam jak sprawdzić co dokładnie tam napisałem.

• Legenda
Opublikowano

Nie musimy dawać żadnych upomnień, rejestracja = akceptacja regulaminu, czy tego chcesz czy nie.

Ty wszedłeś i z bomby zacząłeś prowokować ubt oraz administrację razem z "kolegą". Logiczne, że praktycznie wszędzie obrażanie jest zabronione, w wypowiedziach kultura musi być zachowana, dlatego dostałeś od razu warna.

image.png.e5ada4b5376c8bd7d9621d6877a13f50.png

Teraz czekaj na decyzję wyższej administracji. 

• Lubię to! 6
  • Legenda
Opublikowano
Cytat

Kwestie, które nie zostały poruszone w regulaminie zostaną rozpatrzone indywidualnie przez Administrację.

Status został ukryty, ponieważ naruszał regulamin. Jeżeli wchodzisz na forum tylko po to, aby obrażać czy prowokować innych użytkowników, to taryfy ulgowej nie ma. Resztę wyjaśnił @ dejmanoXD

• Lubię to! 5
  • KAT 2
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.