Ozhin Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 1. Nazwa propozycji: zmiany w usłudze vip 2. Opis propozycji: Usunięcie double jumpa, na którego narzeka połowa serwera, usunięcie koła wyboru broni dla vipa ze względu na to, że serwer 5v5 jest bardziej nastawiony na competetive niż inne serwery. Usunięcie koła wyboru broni ma na celu trochę naprawić ekonomię, która ostro leży. 3. Link do plugin'u(jeśli takowy posiadasz): ----- 4
siwy1337 Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 A więc tak, ja jestem na Nie, bo jakby to co ty napisałeś, to tak na prawdę można całego Vip'a usunąć ale to jest nie możliwe. Menu wyboru broni to jeden tak na prawdę najważniejszy przywilej Vip'a. Double jump to samo co napisałem wyżej. To jest moja opinia, zobaczymy co inni na to.
Grzech Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 O jak ja ten pomysł mocno popieram! double jump to jest ogólnie śmiech na sali… Wprowadza dużo irytacji i niepotrzebnego tiltu. Moim zdaniem VIP powinien mieć zapewniony kevlar, ewentualnie granaty/def i jest to już naprawdę dużo. Można byłoby pomyśleć nad rezerwacja slota dla vipa/admina jak na innych serwerach. Podczas gdy dołącza VIP jest automatycznie kikowany gracz z najmniejsza liczba punktów na serwerze z ładnych komunikatem apropo kupnie vipa. Myśle, ze skłoniłoby to większa liczbę osób do zakupu vipa, co mogłoby spodobać się właścicielowi 🫡😂 1
lhu Posted May 24, 2022 Posted May 24, 2022 na tak vip z 5v5 ma podobne udogodnienia co ffa, a jest raczej tworzony pod competetive i jakąś tam naukę gry 5v5. 12 minut temu, Grzech napisał: Moim zdaniem VIP powinien mieć zapewniony kevlar, ewentualnie granaty/def i jest to już naprawdę dużo. za tym również jestem kev i full wyposażenie granatów wystarczy dla graczy p2w na 5v5 :>
Zykuu_ Posted May 25, 2022 Posted May 25, 2022 ja bym zrobił tak, wyjebał double jumpa w kole wybierania broni zostawił kałacha + deagle m4a1 + deagle m4a1-s + deagle a resztę broni można sobie kupić bo mnie osobiście wkurwia to ze vip sobie bierze awke co rundę. to moja mysl na ten temat. Karcok May 25, 2022 Zachowaj kulturę osobistą w wypowiedziach!
Legend Karcok Posted May 25, 2022 Sponsor Legend Posted May 25, 2022 @ Grzech System rezerwacji slota jest zawsze na moich serwerach, natomiast działa on tak, że rezerwuje Ci slot na serwerze, a nie miejsce w składzie. Nigdy nie będzie "sortowania" ludzi i kickowania kogoś gorszego, czy słabszego, bo wchodzi VIP. Co do samych zmian proponowanych przez Ciebie @ Ozhin są one zbyt duże, również dobrze możemy usunąć VIP'a bo jego dwa największe przywileje zostają usunięte. Pamiętajcie, że wszystkie VIP'y przyczyniają się do aktywnego rozwoju serwera i jego stałej opłaty. Jeżeli usuniemy większość funkcji które są podstawowe dla VIP'a to mogę zagwarantować, że odbije się to negatywnie na samym serwerze, jakkolwiek irracjonalnie to nie brzmi. Double-Jump na razie zostaje, nie wykluczone, że zostanie w niedalekiej przyszłości usunięty i zastąpiony Medic-Shotem (+25hp) jednorazowym, na chwilę obecną jednak zostaje. Menu wyboru broni również jest nieodzownym elementem VIP'a. Uznałem jednak, że zmiany co do samej AWP są nadal potrzebne. Od teraz maksymalna ilość AWP na stronę to tylko 1x oraz VIP nie może tej blokady obejść. 4 1 2
Recommended Posts