Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

Twój nick: ally

Co wprowadzić?:

Moją propozycją jest dodanie nowego podowu do admin panelu w rozłączonych graczach, który nosi nazwę "Próba ominięcia kary czasowej na czat". Często na serwerku występują sytuacje, że ktoś kogoś obrazi a potem od razu wyjdzie. By taki gracz nie myślał, że uniknął owej kary myślę, że taka opcja byłaby dobrym pomysłem. Co za tym idzie przyda się nowy podpunkt w taryfikatorze, co do długości tej kary zostawiam to osobą wyższym do uzgodnienia.

• Lubię to! 4
  • Legenda
Opublikowano

Sama opcja w Admin Panelu będzie zbędna, takie sytuacje zdarzają się owszem dosyć często, ale wystarczy podbić to standardowo pod "Obraza"

Co do samego punktu w taryfikatorze, jest on również zbędny.

Admini w kluczowych sytuacjach mogą sami na własną rękę uznać, czy dany graczy zasługuje na wyższą karę, czy też nie. Jeżeli gracz obraził, po czym od razu wyszedł z serwera, możemy, a wręcz powinniśmy nadać mu większego bana niż standardowa wybrana przez nas.

• Lubię to! 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.