Deserved ally Posted May 13, 2022 V.I.P Woman Deserved Posted May 13, 2022 Twój nick: ally Co wprowadzić?: Moją propozycją jest dodanie nowego podowu do admin panelu w rozłączonych graczach, który nosi nazwę "Próba ominięcia kary czasowej na czat". Często na serwerku występują sytuacje, że ktoś kogoś obrazi a potem od razu wyjdzie. By taki gracz nie myślał, że uniknął owej kary myślę, że taka opcja byłaby dobrym pomysłem. Co za tym idzie przyda się nowy podpunkt w taryfikatorze, co do długości tej kary zostawiam to osobą wyższym do uzgodnienia. 4
Legend Karcok Posted May 16, 2022 Sponsor Legend Posted May 16, 2022 Sama opcja w Admin Panelu będzie zbędna, takie sytuacje zdarzają się owszem dosyć często, ale wystarczy podbić to standardowo pod "Obraza" Co do samego punktu w taryfikatorze, jest on również zbędny. Admini w kluczowych sytuacjach mogą sami na własną rękę uznać, czy dany graczy zasługuje na wyższą karę, czy też nie. Jeżeli gracz obraził, po czym od razu wyszedł z serwera, możemy, a wręcz powinniśmy nadać mu większego bana niż standardowa wybrana przez nas. 5
Recommended Posts