Jump to content

Recommended Posts

Posted

W miarę łatwo utrwalam różnego rodzaju numery - telefonów, PESEL etc.

Większość numerów znajomych/rodziny wpisuję w telefon ręcznie i niektórych nawet nie mam zapisanych :D

Posted

Szczerze to dosłownie to co chce pamiętać. 

Bądź jeśli coś mocno zmieni moje podejście do życia/osoby.

Pamięć mam raczej lepszą niż przeciętny człowiek więc problemu z tym nie mam. 

• Like 1
  • I love it 2
Posted

Adresy, liczby na banknotach, imiona, urodziny, ogólnie dużo rzeczy. 

• Donor
Posted

Nic nie zapamiętuje z łatwością, mam raczej problemy z pamięcią

• Like 1
  • I love it 2
  • Investor
Posted

W sumie to nie wiem, zazwyczaj pamiętam teksty piosenek, imiona, jakieś wydarzenia ważniejsze z przeszłości.

• Like 1
  • I love it 2
Posted

Jedna z wad - pamięć 

• Like 1
  • Wow 1
  • I love it 2
  • Investor
Posted

Totalnie nieistotne rzeczy typu co robilem 10 lat temu, jaki kolor koszulki miał facet z ktorym siedziałem w poczekalni czy cos xD Do praktycznych rzeczy nie mam pamięci 

• Like 1
  • I love it 2
  • Deserved
Posted

Głupoty :KEKW:

Chyba ze ktoś mnie zdenerwuje albo sprawi przykrość to to pamietam w szczególności i ciągnę aż do grobu, dlatego lubię ludzi którzy potrafią przepraszać.

• Like 1
  • I love it 2
Posted

Teksty piosenek, wspomnienia i urodziny 

Posted

Wszystkie dyrdymały które zaśmiecają moja pamięć lecz nigdy nie zapamiętuje rzeczy ważnych.

• Like 1
  • I love it 2
Posted

Śmieszne albo żenujące sytuacje, które się wydarzają wokół mnie

Potrafię sobie przypomnieć totalnie randomową sytuację albo rozmowę z życia, niemającą żadnego morału - gdzie ona się odbywała, kto gdzie stał, kto co powiedział, jaka była moja reakcja, co sobie pomyślałem - chyba to nie jest normalne XD

Natomiast totalnie nie pamiętam od kogo pożyczam pieniądze (chociaż to wyjątkowe sytuacje) i komu ja sam pożyczam... Mam wrażenie, że już kilka stówek w życiu przez to straciłem

• Like 1
  • I love it 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.