Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Gość Mars.

Terminarz

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Nie wiem jak u mnie wypada w sobotę z pracą więc na razie nie deklaruje, że będę. Dzisiaj wieczorem dam info bo będę wiedział na którą mam. 

Opublikowano

Ja póki co ok dzisiaj, jak by czasem jakieś zmiany wyszły bo mogą się zdarzyć to jest życie to będzie walkower.

• Właściciel
Opublikowano

Coś Ci się popsuło, jutro a właściwie dzisiaj bo już sobota mam wolne więc zagram jak nie zapomnę, dajcie 30 min wcześniej znać na gg, mogę się zakręcić  :P

Opublikowano

Czy tylko mi tego nie czyta? Nie moge siebie w tym wszystkim znaleźć..

Opublikowano

Ja moge powiedziec smialo ze nie wiem czy do 17 zlutuje moje sluchawki bo na dd2 gram tylko na sluchawkach do telefonu i do tego nie slysze ludzi to co mowia do mnie ;D

Wiec nie wiem czy o 16:45 zagram z kasia ale moge przyzec ze nastepne mecze zagram :d

Opublikowano

Moje spotkanie jeśli można z 16.15 chciałbym przełożyć na wieczór jak jeszcze się da jak nie to walkower Z Dudnesem zaraz zagram a później będe po 20 ;) 

• Właściciel
Opublikowano

Kiedy będzie ustalony kolejny grafik? Ponadto dla osób które wygrały walkowerem proponowałbym 0,5 pkt łącznie za 2 walkowery 1 pkt. Z racji tego ze ktoś mógł wygrać walkowerem a kompletnie nie ma skilla :)

Opublikowano

Natłok od przyszłego tygodnia obowiązków, do godziny 14 mam czas od 14 brak wolnej chwili. Co drugi dzień od 8 - 14 luka 2 godzinna trening/sauna/basen.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.