LocoMaestro Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Twój nick:LocoMaestro Nick oskarżonego: prawdopodonie - @ Łasica SID oskarżonego (komenda status): - Godzina i data przewinienia: 05.05.22 - 15 coś Opis sytuacji: biegłem do paki i przy samej pace zostałem zgładzony przez admina za pomocą komendy. Dowody (demo, SS, świadkowie):https://www116.zippyshare.com/v/lp7PUIvL/file.html Uwagi (opcjonalne):czas od 03.00 1
Deserved Łasica Posted May 5, 2022 Investor V.I.P Deserved Deserved Posted May 5, 2022 Uwielbiam jak ktoś nie wie, ale jednak wskazuje kogoś XD Nie ja, tylko @ KASKADER AUTENTYK Wypowiedz się. Edit. ADMIN KASKADER AUTENTYK: zgladzil LocoMaestro to niezły ja byłem, Panie @ `Joker.^^ XD `Joker.^^ May 5, 2022 Nie sprawdzałem logów, jeszcze wgl nic nie sprawdzałem 1
LocoMaestro Posted May 5, 2022 Author Posted May 5, 2022 1 minutę temu, Łasica napisał: Uwielbiam jak ktoś nie wie, ale jednak wskazuje kogoś XD Nie ja, tylko @ KASKADER AUTENTYK Wypowiedz się. Też myślałem że to Kaskader, ale Joker powiedział że to Ty, także już wgl nie wiem. Nie chcę robić problemów, alę chcę aby admini działali tak jak jest w regulaminie.
LocoMaestro Posted May 5, 2022 Author Posted May 5, 2022 @Joker mogę Cię prosić sprawdź to dokładnie w logach. LEGENDAR May 5, 2022 Staraj się nie spamować! Jeśli chcesz coś dodać do swojej wypowiedzi to edytuj poprzedni post! #pisemne
.kaskader Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Zostałeś zgładzony, ponieważ iż, zamiast biec do paki wcześniej to wolałeś kampić, ruszyłeś w stronę paki jak zostało bodajże 20 sekund, więc i tak byś nie zdążył, to po pierwsze, a po drugie zamiast kampić i czekać na ostatnią chwilę na zielonym - możesz iść do niej wcześniej. Edit: @ LocoMaestro To jak ma się telefon, idzie się na spect - cały serwer nie będzie czekał, aż ty sobie na spokojnie porozmawiasz przez telefon. A przy pace byłeś dokładnie o 0:22.
LocoMaestro Posted May 5, 2022 Author Posted May 5, 2022 12 minut temu, KASKADER AUTENTYK napisał: Zostałeś zgładzony, ponieważ iż, zamiast biec do paki wcześniej to wolałeś kampić, ruszyłeś w stronę paki jak zostało bodajże 20 sekund, więc i tak byś nie zdążył, to po pierwsze, a po drugie zamiast kampić i czekać na ostatnią chwilę na zielonym - możesz iść do niej wcześniej. Tak miałem telefon to się trochę plątałem lecz biegłem do paki i przy samej pace mnie zgładziłeś gdzie chyba miałem 28n sec a to było przy samej gali gdzie bym dobiedł i mógł podłożyć także przepraszam Cię bardzo... May 5, 2022 Dostałeś już ostrzeżenie, wiec teraz czas na warna. +1 za spam. 1
V.I.P `Joker.^^ Posted May 5, 2022 V.I.P Posted May 5, 2022 @ pepe123 zapraszam do tematu :D Decydujesz. 2
pepe123 Posted May 5, 2022 Posted May 5, 2022 Po analizie demka stwierdzam że gracz spokojnie zdążyłby do paki jeśli by się sprężył. Dojście na bs A z gali zajmuje ok. 15 sekund i jako że Loco się plątał to rozumiem zachowanie admina. Ze slayem powinien się wstrzymać jeszcze kilka sekund żeby zobaczyć czy po podniesieniu paki ten by kierował się na bs czy dalej opóźniał rozgrywkę. Skarga zostaję przyjęta oraz admin zostaje upomniany, następnym razem zostanie nadane ostrzeżenie. 2 1 1
Recommended Posts