Legend Popular Post Titania Posted May 4, 2022 Investor V.I.P Woman Legend Popular Post Posted May 4, 2022 Witam serdecznie w kolejnej lupce! Dziś będziecie mogli przeczytać opinię na temat naszego Opiekuna Serwera Only Mirage #1 - @ Nomeron Chcecie wiedzieć, co użytkownicy sądzą na jego temat? Przekonajcie się sami! 1. Co sądzisz o @ Nomeron ? Użytkownik nr 1 Bardzo miła, porządna oraz pomocna osoba. Użytkownik nr 2 Ogarnięty, komunikatywny człowiek , którym da się załatwić wszystko dosyć szybko. Użytkownik nr 3 Wydaje się spoko. Użytkownik nr 4 Kojarze tylko z serwera Only Mirage #1, wydaje się ogarnięty i komunikatywny. Użytkownik nr 5 Wydaje się być ogarniętą i spokojną osobą na forum. Użytkownik nr 6 Fajny kumpel i można z nim na spokojnie pogadać na wiele tematów. Użytkownik nr 7 Sądzę, że jest dobry w tym co robi i bardzo szybko sie uczy, mily pozytywny chłopak. Użytkownik nr 8 Początkowo bardzo mnie denerwował i się pultał, ale potem sobie troszkę pogadaliśmy i wyjaśniliśmy kilka kwestii. Więc na ten moment uważam, że jest w porządku. Użytkownik nr 9 Wydaje się spoko, ale gada z @ Bati m więc -. Użytkownik nr 10 Nie znam go bliżej. Wydaję się być spoko. Użytkownik nr 11 @ Nomeron jest miłą i dość ogarniętą osoba, ale za bardzo się chwali 😎 Użytkownik nr 12 Miły chłopak sympatyczny. Użytkownik nr 13 Niestety nie znam na tyle, by móc się wypowiedzieć. Mam nadzieję, że jednak to się zmieni i będzie kiedyś okazja do pogadanka! Użytkownik nr 14 Wydaje się być spoko gościem, ale więcej nie mogę powiedzieć, bo nie mieliśmy okazji się poznać. Użytkownik nr 15 Pracowity, spokojny, dobry chłopak, na klatce dzień dobry mówi! Szkoda, że jest rudy i garbaty... 2. . Uważasz, że @ Nomeron dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków? Użytkownik nr 1 Raczej tak. Dość długi czas jest opiekunem, jakby było coś nie tak, to by stracił rangę. Oby trwało to jak najdłużej. Użytkownik nr 2 Myślę, że tak. Jakby było inaczej - podejrzewam, że nie byłby opiekunem :D Użytkownik nr 3 Nie śledzę jego pracy na forum zbytnio, jest aktywny w swoim dziale i wie co ma robić. Oby tak dalej. Użytkownik nr 4 Myślę, że tak skoro jest na tej funkcji. Użytkownik nr 5 Raczej nie ma z nim problemów, także w miarę się wywiązuję. Użytkownik nr 6 Bardzo dobrze wywiązuje się ze swoich obowiązków. Użytkownik nr 7 Myślę, że tak. Na serwerze nigdy nie odwalał maniany, więc sądze że i na tym stanowisku daję z siebie 101%. Użytkownik nr 8 Wywiązuje się ze swoich obowiązków bardzo dobrze, co jakiś czas się zapomni, ale jest super! Użytkownik nr 9 Wydaje mi się, że tak. Użytkownik nr 10 Wydaje mi się, że tak. Głosy oddaje, jest aktywny na forum i minutki na serwerach robi, więc czego chcieć więcej. Użytkownik nr 11 Tak. Użytkownik nr 12 Z gadania mi co robię źle jest mistrzem Użytkownik nr 13 Myślę, że tak. Użytkownik nr 14 Na chwilę obecną żadnych problemów z nim nie ma. Użytkownik nr 15 Coś niecoś potrafi zrobić. Użytkownik nr 16 Moim zdaniem tak, choć do perfekcji mu wiele brakuje. 3. Co chciałbyś dowiedzieć się o @ Nomeron Użytkownik nr 1 Lubisz frytki? Użytkownik nr 2 W sumie czy jest imprezowiczem, bo potrzebuję kompana do tego wszystkiego. Użytkownik nr 3 Dlaczego akurat z tylu istot na tym świecie to akurat @ Bati jest twoim wybrankiem? Użytkownik nr 4 Nie trzeba, znam go jak własną kieszeń. Użytkownik nr 5 Lubisz grać w LOL`a? Użytkownik nr 6 Kim jesteś i co lubisz? :D Użytkownik nr 7 W sumie - najchętniej poprowadziłoby się rozmowę. W jej trakcie na pewno naszłoby dużo pytań. Przede wszystkim wszelkie podstawy, czym się interesuje, jak spędza czas wolny, etc. Użytkownik nr 8 Wzrost. Użytkownik nr 9 Czemu jest taki niemiły dla @ Bati :( Użytkownik nr 10 Kim chciałby zostać w przyszłości. Użytkownik nr 11 Wystarczy abyśmy się kiedyś poznali. Użytkownik nr 12 Jak obstawisz pickema Majora 2022? Użytkownik nr 13 Dlaczego tak często trolluje na OM#1 Użytkownik nr 14 Nie potrzebuje więcej informacji. Użytkownik nr 15 Ile cm w bicku? To tyle na dziś. Uważaj, bo kolejnym razem to właśnie TY możesz znaleźć się pod naszą lupą. 2 10
Deserved ally Posted May 5, 2022 V.I.P Woman Deserved Posted May 5, 2022 Super robota jak zawsze , a @ Nomeron na pytania to mogłeś odpowiedzieć zamiast zgrywać tajemniczego 2
Deserved Asuna Posted May 5, 2022 Donor Woman Deserved Posted May 5, 2022 Jak zwykle fajnie poczytać tak parę anonimowych opinii o użytkowniku. Elegancka praca! 2
Deserved Narks. Posted May 11, 2022 Donor Deserved Posted May 11, 2022 @ Nomeron Czekamy na Twoje odpowiedzi! Oby więcej takich miłych użytkowników na naszym forum! 1
Recommended Posts