Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Przenikanie  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby było przenikanie przez tt / ct na serwerze?

• TAK
      16
    • NIE
      18

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam wszystkich graczy only dd2. W związku z ciągłymi prośbami o przenikanie na serwerze daję ankietę, w której zdecydujecie sami czy chcecie, aby na serwerze znalazło się przenikanie przez ct / tt. Często ludzie się skarżą, że ktoś blokuje na siłę, robi to specjalnie. Proszę oddawać głosy w ankiecie.

• Właściciel
Opublikowano

Przez całą rundę, przenikanie przez swój team.

Opublikowano

Jestem na NIE czyli moge drzeć się i przeklinać przez cały dzień ?? Jaką to da opinie serwerowi. Mój głos Nie.

@@

Quzewsky nie pomyliły mi się tematy tylko napisałem co myślę na temat tego przeklinania. Wiem, że dziwnie to wygląda ale jestem na tel. i dlatego.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jest ankieta! Proszę nie spamować w tym temacie, tylko oddawać swoje głosy w ankiecie.

Opublikowano

Przenikanie graczy 

semiclip_duration 0 // Czy plugin ma działać tylko na początku rundy [0 - Wyłączony / 1 - Włączony]

Proponuję dać tutaj 1 - czyli przez początek rundy. Na respie czasem ciężko się przedrzeć na drugą stronę bo każdy chce iść tam gdzie chce :D

Przenikanie graczy przez całą rundę jest bez sensu i zepsuje tylko rozrywkę...

Początek rundy - TAK
Całość rundy - NIE

Pozdrawiam

Opublikowano

Również jestem na NIE

- Serwery straciłby to coś co ma w sobie

- Przyzwyczaiłem się do tego :D

Opublikowano

Jestem na NIE. DD2 bez bloków straciło by swój urok, oraz to całe poirytowanie jak ktoś Ciebie zblokuje w anarchii albo trupie Mmmm miód malina :D Z czasem każdy by zaczął tęsknić za tymi blokami :) A więc jeszcze raz NIE. 

Opublikowano

Temat wielokrotnie poruszany jestem neutral ponieważ mi to nie przeszkadza jeśli nawet blokują.

Opublikowano

Nie, ponieważ tak jak Rydzu myślę, że dd2 straciłby wtedy urok. Poza tym brakowało by mi tych kłótni o blokowanie i nie można byłoby wtedy podsadzać :D. Takie jest moje zdanie.

Opublikowano

Jeśli by to było np. 15 sekund od rozpoczęcia rundy to ok. Nie przeszkadzało by to tak bardzo. Teraz jestem na NIE

Opublikowano

Na samym początku rundy jestem na tak meczący jest fakt kiedy kupię awp chodź rzadko to robię i pierwsze o czym musze myśleć to jak przejść przez 10 osób zeby dobrze się ustawić a jak już się tam dopcham to jest za późno :P

Opublikowano

Do kiedy jest ankieta ? Bo to głosowanie może się dłużyć i dłużyć :) Prawie prawie i zostanie to wprowadzone xD

• Właściciel
Opublikowano

Ustalone, przenikanie będzie tylko włączone na początku rundy, załóżmy te 3-5sec.

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Rozpatrzone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

• 11 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.