Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick oskarżyciela: Svka1337
Nick oskarżonego: @ kajo220  @ ząbek
IP lub SID oskarżonego: Macie bo to admini

Data i czas zdarzenia: 19:04/ 21.04.2022
Przebieg sytuacji: Siemka, ogółem przeglądajac swoje gt stwierdziłem, że sprawdze też gt administracji serwera Arenek 1vs1, zaciekawiło mnie dwóch adminów, którzy nie byli obecni na serwerze przez ponad 30 dni, dowody będą w formie screenshotów których zrobiłem, zrobiłem również screenshoty z forum, żeby zobaczyć jaką  mają aktywność, jedynie @ kajo220 wchodzi na forum nawet chwile temu, a @ ząbek ostatni raz aktwny był 11 marca. Więc ciekawe.
Dowody:

@ Karcok

@ PanPukawka

@ Night0oo

Zainteresujcie się tą sprawą.

Screenshot_4.png

Screenshot_5.png

Screenshot_6.png

Screenshot_7.png

• Haha 3
Posted

Mam minimalnie inny nick na serwerze niż na forum, ale było to ustalane z opiekunami i nie tylko, dlatego ten GameTracker jest pusty, dodatkowo czasami dopisuje Katujemy.eu do nicku i wtedy czas również nabijany jest osobno. Na forum jestem codziennie udzielam się w postach(nawet na twoim ssie byłem aktywny 11 minut temu) a tak wygląda moje ostatnie rozliczenie tygodniowe:

akt3.thumb.png.efb2cb46d9bdd66ef2c69b0335aab501.png

Szukasz dziury w całym, zainteresuj się własnymi sprawami a pilnowanie administracji zostaw opiekunom.

Pozdrawiam.

• Like 4
  • KAT 1
  • I love it 1
  • Legend
Posted

Admin @ ząbek  był na urlopie dłuższy czas z powodu zepsutego komputera i braku możliwości grania, czy wchodzenia na forum.

Stało się tak, ponieważ na przełomie Marca/Kwietnia zmienialiśmy system urlopów na automatyczny, @ ząbek  musiał zostać pominięty przy przenoszeniu urlopów.

Link do tematu z urlopem ząbka - KLIK

Co do admina @ kajo220  jego aktywność jest, z tym, że na innym nicku, dostęp do pełnych spisów nicków oraz GT ma tylko administracja serwera czyt. Opiekunowie Serwera.

Rozumiem i szanuje za zainteresowanie oraz zaangażowanie się tematem adminów, aby każdy z nich wyrabiał swoje godzinki itd. lecz od tego są Opiekunowie Serwera, to oni czuwają nad tym, aby dany admin wyrabiał godzinki na serwerze, oraz nad tym, czy wchodzi na forum, czy też nie.

@ PanPukawka  oraz @ Night0oo  Zajmują się bezbłędnie Areną, pilnują każdego szczegółu i nawet jeśli coś by szło nie po ich myśli, to zawsze jestem jeszcze ja jako Właściciel nad nimi, każdy kto mnie zna ten wie, że nie kładę "lachy" na serwery i zawsze pilnuje, aby wszędzie był porządek i ład.

Kończąc skargę dopiszę to raz jeszcze, od pilnowania adminów są Opiekunowie Serwera! Nie gracze. 

Wynikają potem sytuacje tak jak obecna, gdzie nie znasz konkretnych powodów, bo wiele z nich nie ujrzało światła dziennego.

• Like 5
  • I love it 3
  • 3 weeks later...
  • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.