Jump to content
graca.

[Arena 1vs1] Wniosek o zdjęcie kary mute - graca. ukarany przez Keyira

Recommended Posts

Posted

Twój nick: graca.

Nick admina karającego: @ Keyira

Data/Mapa: 22:05 - 20.04

SteamID: STEAM_0:0:452481365

Serwer (mod): Arena 1vs1 

Opis sytuacji: Było to tak, że na serwer weszło dwóch nowych graczy i od razu zaczęli mieć do różnych ludzi problem, następnie coś tam się posprzeczaliśmy, jednakże jak na mnie było to dość kulturalnie. Jakiś czas później, kiedy był już spokój z mojej strony wszedł bodajże Nightoo na serwer to powiedziałem chłopakom, że uważajcie, bo admin i żeby później się powyzywali jak chcą, ponieważ nie ma co teraz. Niestety nie posłuchali się mnie i oboje dostali muta na 1 dzień, po dłużej chwili powiedziałem żartobliwie, cytuje "dobra chłopaki admina nie ma, możemy się wyzywać k*rwa" oczywiście w celach humorystycznych i nieobrażając przy tym nikogo, dostałem odpowiedzieć od jakiegoś ziomeczka z serwera w stylu "pal gumę" i oboje zaczęliśmy się śmiać, ponieważ nie było to w żaden sposób agresywne zachowanie z obu stron. Dwie minuty albo minute później dostałem muta na 14 dni.

Chciałbym dodać do tego, że od ostatniego bana, którego dał mi @ PanPukawka staram zachowywać się bardziej kulturalnie i nie prowokuje nikogo, ani tym bardziej nie wyzywam się z nikim na poważnie. Po prostu dobrze mi się tu gra, macie fajną atmosferę i ciekawych ludzi, a bez mikrofonu serwery społecznościowe nie mają zbytnio dużego sensu, więc prosiłbym tylko o to,  abyście mi jeszcze jedną szansę. Pozdrawiam! 

• Like 1
  • KAT 1
  • Haha 4
  • I love it 1
Posted

Kara 14dni  została nałożona ze względu na dużą ilość poprzednich wyciszeń , które niczego cię nie nauczyły. Totalny brak kultury obraza innych graczy (dla śmiechu)  co rundę oraz wulgaryzmy na każdym kroku do tego dochodzi prowokacja którą też obracasz w żart. Ludzie pisali i zgłaszali ciebie oraz twojego kolegę cały czas. Jak tylko @ Night0oo wyszedł z serwera dokładnie napisałeś co powiedziałeś "Dobra admina niema, możemy się wyzywać k**wa". Mute został nałożony po konsultacji z opiekunem kara według nas jest odpowiednia.Graca..thumb.png.df2049f815f2e18a3eb9d7203d40457c.png

• Like 3
  • Wow 1
  • I love it 1
Posted
1 godzinę temu, Keyira napisał:

Totalny brak kultury obraza innych graczy (dla śmiechu)  co rundę oraz wulgaryzmy na każdym kroku do tego dochodzi prowokacja którą też obracasz w żart. 

@ Keyira O czym ty w ogóle mówisz? Powiedz mi jaka obraza innych graczy co rundę, skąd ty to w ogóle wziąłeś? Jeżeli dobrze pamiętam byliście na serwerze około 10 minut to w takim razie dlaczego wcześniej nie dostałem muta skoro mówisz, że obrażałem każdego co rundę. 

Ludzie pisali i zgłaszali ciebie oraz twojego kolegę cały czas. 

Wydaje mi się, że tu również coś kręcisz i jest to nie prawda, ale nawet jeśli nie powinieneś wierzyć od razu na słowo każdemu, bo takiego reporta może napisać nawet osoba, która mnie nie lubi i robi to na złość. Najpierw powinieneś sprawdzić czy report jest słuszny, a nie od razu stwierdzać, że jeżeli ktoś pisze na mnie reporty musi mieć racje.

Kara 14dni  została nałożona ze względu na dużą ilość poprzednich wyciszeń , które niczego cię nie nauczyły. Graca..thumb.png.df2049f815f2e18a3eb9d7203d40457c.png

Tak posiadam sporą liczbę poprzednich wyciszeń, ale to dlatego, że jestem tu już ponad półtora roku i trochę mogło się tego nagromadzić przez ten cały czas. Ostatnia kara jaką dostałem była w 2021 roku, także dosyć spory kawał czasu. Faktycznie jest tego sporo, jednakże nie powinieneś karać mnie dłuższym mutem niż każdą inną osobę tylko dlatego, że prawie pół roku temu dostałem kilka wyciszeń w małym odstępie czasu. Każdy popełnia błędy, a ja teraz nie jestem w stanie cofnąć czasu i tego naprawić. Rozumiem co innego jeżeli te kary byłyby ciągle jedna po drugiej, jednak między nimi jest duży odstęp czasowy. 

Jak tylko @ Night0oo wyszedł z serwera dokładnie napisałeś co powiedziałeś "Dobra admina niema, możemy się wyzywać k**wa". 

I według ciebie za słowa ''Dobra admina niema, możemy się wyzywać k**rwa", które dodatkowo były wypowiedziane w celach humorystycznych i nie miały na celu nikogo obrazić ani sprowokować należy mi się wyciszenie na 14 dni? Gdzie tu jest wyzywanie kogoś albo prowokacja innych graczy powiedz mi. Z tego co mi wiadomo na serwerze można używać niecenzuralnych słów, więc nie złamałem żadnej zasady. Ciekaw też jestem czy jeżeli jakiś inny gracz powiedziałby coś takiego to czy też dostałby muta, bo wydaje mi się, że tylko mi ze względu na to, że administracja mnie nie lubi dajecie mi kary za totalne głupoty. 

Titania   (edited)

Poprzednio wielokrotnie łamany regulamin, dlatego z miejsca +1. Używaj opcji EDYTUJ i przede wszystkim czekaj na dalsze działania.

Edited by Titania
  • Donor
Posted

Byłeś notorycznie karany za kulturę i prowokację na serwerze. Po konsultacji z opiekunem uznaliśmy, że ta kara jest jak najbardziej słuszna i może to da Ci trochę do myślenia.

• Like 1
  • Haha 1
  • I love it 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.