Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam uwagi dotyczące czasu wrzucenia SS'ów, obecny czas to 12H wydaje mi się, że jest to zbyt krótki czas. Powiedzmy, że jakaś osoba jest zmęczona i dostała powód Wstaw 5SS'ów na Forum i kolega grał sobie o godzinie 23:00 + do tego z rana idzie do pracy / szkoły po czym wraca po godzinie 16 i czas już minął i już może się pożegnać z forum. 

Prosiłbym tutaj administrację o zwiększenie czasu do : 24 H lub 18-20 H myślę, że są to nie wielkie różnice czasu i nikt na tym nie straci a wręcz przeciwnie, zysk. 

Opublikowano

12h to wystarczający czas na wstawienie, gdy komuś zależy to je wstawi. nie widzę problemu wstawienia ich o 23 czy później jak rano idzie się do szkoły to zajmuje 5-10 min.

• Legenda
Opublikowano

A ja jestem za zmianą na 24h. Dlaczego? Sam wiele razy mialem taki przypadek, że dostałem ss'y, a za chwilę miałem wyjazd, a rano do szkoły. I co? Jeżeli było by 12h na wstawienie to już bym nie pograł sobie na tamtym serwie, a był to fajny bf2( nie wiem czy jeszcze jest czy nie), a było 24h i grałem dalej. Nie każdy ma czas by od razu wstawić ss'y.

Opublikowano

A ja jestem na tak. Czas mógłby być zwiększony nawet do 48h. Komu wadzi to, że ssy zostaną wstawione trochę później? Myśląc czysto teoretycznie nic nie stracimy, bo UBT chyba lubi gdy jest większa ilość osób do odbanowania - mogą się spełnić w tym co robią, a my zyskujemy na 5, 6 graczach. Gracz do gracza i macie z kim grać. Bądźcie na nie, ale potem nie dziwcie się, że nie macie z kim grać. Bo każdy gracz jest ważny.

execly, mogę śmiało powiedzieć że wyjąłeś mi to z ust, 12h jest wystarczające.

exactly*

Opublikowano

Martini i Engelo dobrze napisali. Co wam wadzi zwiększenie czasu na te 24 H ?? Jak pisałem wyżej na niczym nie tracimy tylko zyskujemy.

Opublikowano

Moim zdaniem to za dużo 12h...

Gracz który powinien wstawić ss powinien zrobić to odrazu to zaledwie 3/4 min... :)

Dokładnie, i od razu będzie to świadczyło lepiej o graczu - dostał bana o 17:30, ssy wstawi o 17:32 dajmy na to, to już można zakładać że będą czyste. 

Opublikowano (edytowane)

Nie ma sensu, 12h to wystarczający czas. Jest tak od początku istnienia sieci i jakoś nikt nie wstawiał ss'ów po czasie 12h, o ile je wgl. wstawiał.

Edytowane przez quzevsky
  • Właściciel
Opublikowano

12h starczy, usprawiedliwienia bierzemy pod uwagę :)

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Oddalone

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.