Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: xaz

Nick admina banującego: Kaskader

Data/Mapa: dd2

SteamID:  STEAM_0:0:35943021

Serwer (mod):           dd2                     

Opis sytuacji:

Wycinek z konsoli:

Odwołanie do wcześniejszej rozpiski

Demko majorsuchodolski - 
00:57:00 - czysto. -b
02:50:00 - dziwne zachowanie celownika, ma lagi. +/-b  / dorzucam swojego pova , polecam obejrzeć , reszty czasówek nie ma nawet co komentować 
03:42:00 - czysto. -b
03:55:00 - nie trafił go nawet. -b

Demko knurjajacty - 

03:04:00 - daleko od głowy. +b  / nie wiem na tym  demku wyglada obok , ale przecież ta gra nie jest idealna ludzie... Chciałbym żeby zawsze wszystko wchodziło tam gdzie się celuje 

6:11 - ???  / co niby tutaj wyszukałeś ???????  lece ciemnie wcelowuje się w brame -.-'

6:55 - daleko od głowy. +b  /  scrollowalem przed wez pod uwagę , ile takich sytuacji się zdarza w tej grze moze zaczniesz kazdego nagrywać i analizwoać dema to uwierz mi że na wiekszości demek byś takie coś znalazł
08:10:00 - daje +b  / pamiętam sytuacje widziałem go w tym smoke + było pewne że tam wybiegnie 
11:07:00 - drugi terro go zeskanował. -b
14:00:00 - nie widział ani pixela CTka. +b  / widziałem całe ramie  jak przechodził , pamiętam sytuacje . te demka jakieś zbugowane ...
16:01:00 - za tą akcję zostaje zbanowany. ++++++++++++b - to nie pierwsza akcja, że zabijasz CTka na fleshu + głowa celownik fajnie się lockuje. (poprzednie odwołanie).   Co ty chłopie wypisujesz , przecież tu leciało na oślep full auto na czuja po głosie a wy 'NA OFF"jakies krzywe akcje widzicie 

To tak . Nie grałem przeszło 2 tygodnie , dzisiaj wbijam na serwer gra kaskader . Wyłapał kilka hs i wyszedł . Wiedziałem że poszedł na hltv nagrywać dema dlatego sam zacząłem kręcić POV . Miałem lagi , kilka razy wywaliło mnie z cs nawet i udostępniłem sobie neta z tel ( ping 50-60  czasem skakał 80 a nawet 100) i dlatego też takie zlagowane . Ogólnie w 1.6 bardzoooo ciężko komuś udowodnić czity jeśli ma przeskoki , bo to naturalna rzecz w tej grze . Polecam być bardziej obiektywnym . Ile razy Tobie zdarzyło się strzelić jakaś banie "z dupy" ? 

Druga sprawa , zauważyłem że oceniacie gre strasznie prostolinijnie widzisz-strzelasz  , na fleszu najepiej kucnij i wyciągnij nóż ... Pełno na serwerze jest botów którzy właśnie tak graja , a Wy oczekujecie chyba żeby każdy tak grał .  Myśląc w tej grze jesteś w stanie bardzo dużo informacji sam ogarnąć , nie wiem czy musze o tym pisać . RADAR I UMIEJETNE CZYTANIE Z NIEGO  , słuchawki ( kto strzela , gdzie , rzuca granat , tupnie , wyciąga broń, ) + intuicja grając już w ta gre tyle lat pewnie zachowania graczy można przewidzieć , gdzie skróci kiedy . Ile razy patrzyło się w złe miejsca albo wbiło na bs bez sprawdzania miejscówek , po prostu na farta i dostało w plecy? sporo , ale ty rozpiszesz ta jedna akcje gdzie faktycznie na bs nikogo nie było albo ktoś wychylił w momencie jak tam wyczekiwałeś i do razu WH !! SKAD WIEDZIAL NIEMOZILWE PRZECIEZ NIE MIAL INFA !?!?! Ku*@a ludzie ... Na siłe się przypierdalacie serio , szczególnie Autentyk nagrywa mnie cały czas i jeszcze wrzuca jakies demka jak to pierwsze co jest totalna komedia XD  

Tutaj ten POV , nagrałem z tego co widze tylko te 2 bo wywaliło mi cs przez lagi 

https://www7.zippyshare.com/v/OvOM99By/file.html

majorsuchodolski = dlakaskader3

@k ejmaN.

"Kolejny talenciak na Steamie z setami. "  Takie teksty zachowaj dla siebie . Steam, Banid czysty, nigdy żadnego czita na dysku nie miałem , a o setach słyszałem tylko od takich przecinków jak autentyk 

• Haha 2
  • Przykro mi 1
  • Legenda
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Z góry przepraszam za "przeciąganie" sprawy. Są święta, więc i również każdy z nas ma mniej czasu. 

Załącznik demek: XAZ.zip

Demko majorsuchodolski zostało ocenione na -b, więc go nie sprawdzam. 

Demko knurjajacty

3:04 - celownik poza modelem, nie rozumiem tłumaczeń, że to gra nie jest idealna skoro przewinęło się masę takich demek. +b

6:11 - celownik przeskoczył przez bramę na drugi model bliżej prawej strony ++b

6:55 - to samo co w pierwszej akcji +b
8:10 - timing co najmniej dziwny, aż niemożliwe, że było to na oślep. Z początku dałam tu +/-b, ale w 16 minucie dokładnie widać, że nie tylko tutaj strzela tak płynnie na fb/sm, więc +b
11:07 - tu już k ejmaN. wyjaśnił, trafił praktycznie na sam koniec bramy -b
14:00 - wcześniej gdy przechodził z gali na BS było słychać strzał z AWP (13:34 jakoś) i w prawym górnym rogu info o zabiciu przez CT'ka z tej broni. Jego kolega wyszedł od longa, więc mógł się spodziewać, że przeciwnik będzie albo pod BS'em albo na CT. Uznam za szczęśliwe skanowanie. -b
16:01 - przy wyłączonym fleshu dokładnie widać, że podejrzany celował prosto w model, chociaż miał mleko na cały ekran. Jeżeli na "oślep" to idealne podążanie celownikiem za enemy, to gratuluję wyczucia +b

Demko aron

7:24 - tu jeszcze dołożę perfekcyjne skanowanie modelu na smoke +b
8:00 - kompletnie spalone, celownik leci nawet po ścianie po zabiciu +b

Moja rozpiska jest ostatnią w tej sprawie. Werdykt nie zostanie zmieniony.

• Lubię to! 6
  • KAT 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.