Jump to content
COD 301 LVL - RESET 20.06 GODZ. 19:00 ×

Recommended Posts

Posted

Twój nick: PlayerTom

Nick podejrzanego: Space laces

SteamID podejrzanego: STEAM_1:0:319141610

Rodzaj cheata: TriggerBot/aimbot/leis itp. 

Data/Mapa: 

Serwer (mod): dd2#2#

Dowody:  

https://www82.zippyshare.com/v/R8MCqjji/file.html   

07:41 - -1/4 - dosłownie IDEALNIE, celownik po przekroczeniu bramy, co do mili sekundy, odpala się w model i zabija gracza. Od razu pierwszy strzał w okolicach głowy. Moim zdaniem przeskok celownika wygląda tutaj BARDZO NIENATURALNIE i nie jest on spowodowany ruchem myszki.  
08:10 - moim zdaniem ani razu nie trafił go jak powinien, ale wpadła głowa.
11:33 - celownik cały czas bardzo ładnie podąża za głową gracza "SDMA", po hedzie celownik znowu zaczyna wariować prawo-lewo jest to bardzo dobrze widocznie w spowolnieniu.

https://www82.zippyshare.com/v/Ht07MboW/file.html  

17:18 - moment wystrzału jakby z prawej strony głowy, po zabiciu, celownik wraca do prawej strony, gdzie został wciśnięty klawisz myszki, po czym celownik wariuje prawo lewo.
17:34 - drugi CT za bramą po lewej stronie. W momencie IDEALNEGO zobaczenia modelu celownik moim zdaniem automatycznie przeskakuje z bramy na model CT. -1/4

https://www82.zippyshare.com/v/72JusDxU/file.html

11:08 - moim zdaniem, dwa pierwsze strzały wyglądały bardzo nienaturalnie i ten head. poza tym, po tym hedzie celownik również lata  prawo lewo. 
11:26 - od momentu zobaczenia modelu, nawet za boxem widać, prawdopodobnie, że celownik zawiesza się na głowie nawet, kiedy model terrorysty jest za zieloną skrzynią. 
13:12 - tutaj zabija dwóch, chociaż moim zdaniem, praktycznie w ogóle nie jest w nich wcelowany, ale może mi się wydawać. 
13:18 - nie wiem czy to nadaje się do oceny. 
17:50 - tutaj niby nic nie ma, ale po zabiciu celownik znowu lata prawo-lewo.  

Oczywiście mogę się mylić co do powyższych sytuacji, ale patrząc na wcześniejsze decyzje adminów UBT w stosunku do aimboterów, myślę, że potrafią ocenić w/w sytuacje. 

• Like 1
Posted

demko nr 1 które dałeś.

7:41 - to nie przeskok,ale wychyla juz odrazu modelowo + mi to wyglada na aim lock bo pociski leca tylko w glowe,zaden nie przekracza tego obrębu.  b+

demko nr 2 które dałeś.

17:18 -  szybkosc 1/4, w monencie strzału celownik w ogole nie pokrywa sie z modelem,jest od niego kilometr a i tak siada bania. b+

A no i tu żadnych przeskoków nie ma,chłop jakby miał przeskoki celownika to nie pograł by tu ani jednego dnia. To że macha celownikiem po modelach to inna sprawa,ale przeskoki są w momencie strzału,weź to pod uwagę. 

Też niemożliwością jest że chłop strzela kilometr od modelu a siada głowa,no to już jest trochę przesada,w momencie strzału celownik powinien pokrywać się z modelem.

To tylko moja opinia,zgadzać się z nią nie musicie ale jako admin się wypowiedziałem a i tak oceni to ktoś inny. 

• Like 2
  • Haha 1
  • Legend
Posted

Właściciel serwera po podesłaniu logów: 

screenshot-575.png

dał nam znać, że użytkownik wchodził na aktywnym banie. Co za tym idzie - ban na serwerze zostaje. 

• Like 4
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.