Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

p3.png.b93ddcbb6e56593c2c62f480d7978dff.png
Kogo najbardziej cenisz, podziwiasz? Za co?

Za zgodzą @ Rudzia

• Lubię to! 4
  • Uwielbiam 7
  • Inwestor
Opublikowano

Zawsze ceniłem mojego tatę, za wytrwałość i umiejętność poradzenia sobie w każdej sytuacji. Jedyne czego mi brakowało to wsparcia od niego.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
  • Donator
Opublikowano

Swoją Mamę 
Pracę 
Katujemy.eu I nie tylko xd

Psa, który skończy w tym roku 10 lat 
Swoje życie dosłownie

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
  • Zasłużony
Opublikowano

Podziwiam osoby, które mają dosyć duży natłok obowiązków, ale i tak znajdują jeszcze czas...

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Rodzice zawsze top, za wszystko. Prócz tego zawsze podziwiałem i będę podziwiał osoby z różnymi chorobami, czy niepełnosprawnościami. Wtedy jeszcze bardziej doceniam swoje zdrowie.

• Lubię to! 2
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Mamę ,która zawsze robiła tak żeby było najlepiej :)

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

W tym momencie siebie, że jeszcze tej pracy nie rzuciłam, i że podołałam tym wszystkim problemom z nią związanymi... a jeszcze bardziej podziwiam osobę, która w tym wszystkim ze mną jest i w dodatku wytrzymuje moje miny i fochy. :default_russian_roulette:

• Lubię to! 3
  • Uwielbiam 3
Opublikowano

Najbardziej moją mamę. Za to jaka jest, jak nas wychowała razem z tatą,  jak pomaga mi w każdej sytuacji. No i za to, że mogę na nią liczyć kiedy tylko tego potrzebuję. Za to, że potrafiła przejechać pół Polski bez zawahania kiedy w moim życiu działy się złe rzeczy i pomogła mi to przetrwać. 

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 4
Opublikowano

Zdecydowanie rodziców, którzy przekazali mi w genach wiele pozytywnych cech i dzięki nim jestem dobrym człowiekiem.

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 3
  • Donator
Opublikowano

Swoich rodziców oraz psa, za wieczne wsparcie i miłość : D

• Uwielbiam 2
Opublikowano

mamę za wytrwałość, śp. tatę za wszystko czego mnie nauczył w tak krótkim czasie, dziadków, mojego 82 letniego nauczyciela od maszyn <33, szefa ;-; i braci którzy jeszcze ze mną wytrzymują :D

• Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.