Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Donator
Opublikowano

@ Knightyy

1. Co cię skłoniło, by zalożyć konto właśnie tutaj? :) - Był rok 2019, szukałem jakiejś arenki, nasza bardzo mi się spodobała, założyłem konto, dość szybko zostałem Adminem, dzięki namówieniom ze strony ówczesnego opiekuna @ hot man  i tak już zostałem z przerwami, ale zawsze wracam.
2. Zainteresowania / hobby? :D - Głównie programowanie, piłka nożna, kick boxing, bjj. Pierwsze zamieniłem na prace, z pozostałymi w skutek kontuzji musiałem się pożegnać
3. Kiedy Global Elite w CS GO? : D - Już dawno był, teraz najzwyczajniej się nie chce i nie ma czasu
4. Co było pierwsze wg ciebie: jajko czy kura? : P - Kura - efekt ewolucji.

@ Narks.

1. Jak się czujesz na Katujemy? - Jest w pyte

2. Lubisz swoją pracę? - Tak, praca w IT jest spoko, szczególnie, że pracuję zdalnie. Mam fajny zespół, pracujemy nad fajną apką, która swoją drogą jest wewnętrzna, ale z planami na wypuszczenie jako produkt. W ciągu 8 godzin pracy często pracuje 3/4, bo co chwile są jakieś spotkania, pizza friday, all hands meeting itp. Nie idzie się zajechać, fajne pieniądze. Polecam każdemu kto szuka swojej drogi :P.

3. Czy planujesz gdzieś wyjechać za pracą? - Za kilka lat do Hiszpanii, ale dalej w sektorze IT.

4. Co sądzisz na temat osób, które rzuciły szkołę? Głupota czy faktycznie wielkie plany? - To zależy, sam nie poszedłem na studia, mimo że miałem nakładaną dużą presje z mojego otoczenia. Jeżeli ktoś rzuca szkołe w Liceum, to nie wiem co chce tym osiągnąć, jeśli ma jakiś super biznes plan to czemu nie, ale jak ktoś jest wpadł na hiper turbo pomysł, że on pieprzy edukacje i jedzie za granice, no to miłego mieszkania w stodole.

5. Ile przeczytałeś książek? - ~250, ciągle rośnie :D

6. Co ostatnio zrobiłeś ekstremalnego?  - Naobrażałem Legendara

7. Ile wydałeś na swoje sprzęty (komputer/laptop)? - Komputer pod biurkiem nieużywany zbytnio, ~4k, laptop ~800 funtów, monitor 1k, reszta sprzętu ~1k, co do MacBooka i rzeczy z Appla, to dostałem to od firmy, w której pracuje

8. Jakiego brakuje Ci serwera na naszej sieci? - Mojego

9. Jakie lubisz skarpetki? - Zależy od temperatury, zazwyczaj nie noszę w domu tylko na zewnątrz.

10. Cola vs Sprite? - Whisky/whiskey (zależy czy kupię szkocką czy ze stanów) z pepsi, limonką i lodem.

Dzięki za pytania chłopaki

Do dalszej zabawy nominuje @ Ejdrien.

• Lubię to! 2
  • Wow 1
  • Uwielbiam 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.