Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
Opublikowano

Imię: Jan

Doświadczenie: w typerze nie ale za to jako moderator, redaktor etc.
Dlaczego Ty?: Visiek twierdzi że się nadaje ;D
Często oglądam mecze ( serie A), obstawiam, śledzę spotkania, wyniki, newsy etc. (a nawet zakupiłem vpn dla skysports) top 10 lig piłki nożnej oraz NBA, w dodatku od jutra będę miał sporo czasu wolnego :)
Czasem się zdarzy coś postawić na ukochane Astralis :D
Którą dyscypliną sportu chcesz się zająć?:  Piłka nożna, NBA/esport/F1

Zdaje sobie sprawę że dość szybko zrezygnowałem z rangi admin only deagle, ale było to spowodowane sprawami prywatnymi na temat których już gdzieś się wypowiadałem i po prostu wolałem zrezygnować z owej rangi niż brać 5 tygodniowy urlop i robić nadzieje na wyrabianie jakichkolwiek godzin czy szybszego powrotu. 

Sytuacja w domu się ustabilizowała więc jestem w stanie robić wiele godzin na forum oraz serwerze. 

@ Narks.

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 4
  • Donator
Opublikowano

Jestem na nie wiem, ale się wypowiem.

+ taki wielki, bo pasja

- jeszcze większy, bo obstawia nielegalnie 

+ imie, będzie pasować "janek obstawianie"

- podanie takie na kiju pisane

- vipa na skysport kupił, a donate dla Karcoka nie da

• Lubię to! 1
  • KAT 1
  • Zasłużony
Opublikowano

- podanie pisane trochę na kolanie, brzmi od niechcenia;

+ wiek;

+ zainteresowania związane ze sportem;

+ Aktywność w dziale typera. 

Jestem za daniem szansy. Powodzonka. 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

+ Aktywność

+ Miałem okazję rozmawiać z użytkownikiem na temat sportu i jego wiedza oraz bieżące zainteresowanie jest na wysokim poziomie 

+ Ogólny poziom inteligencji jest na dobrym poziomie

- mały minusik mogłeś podanko lepiej napisać 

Jestem jak najbardziej na TAK

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Zasłużony
Opublikowano

+/- wygląd podania ;

+ Wymagania spełnia ;

+ Ma chęci które są super ważne;

+ Aktywność na formy itc;

Jestem na TAK. Powodzenia mordeczko.

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
Opublikowano

Ogólnie mogę powiedzieć, ze jestem na TAK.

+ wiek

+ aktywność 

+ wiedza na temat sportu

- za zbyt słabo rozpisane podanie

• Zasłużony
Opublikowano

Mam nieco mieszane zdanie, co do Twojego podania. Myślę, że jesteś trochę niestabilną osobą, ponieważ raz rezygnujesz ze stanowiska, bo twierdzisz, że nie masz czasu na wyrabianie godzinek, a potem ponownie piszesz podanie na administratora, ale już na inny serwer. No nie wiem, bardziej forum potrzebuje takich osób, które nie uciekną bądź nie zrezygnują po paru tygodniach, a nawet i dniach. Do tego dochodzi niezbyt zachęcająco Twoje podanie, które tak naprawdę nie przekonuje mnie za bardzo. Jeżeli tak samo mają wyglądać Twoje prace w typerze, to zastanów się jeszcze raz, czy na pewno chcesz pełnić takie stanowisko. Dużym plusem jest to, że śledzisz na bieżąco spotkania + interesujesz się tym, więc to nie będzie wstawianie typów z przymusu, a z samej przyjemności. Podejrzewam, że będziesz musiał też wstawiać jakieś inne prace typu ciekawostki lub tygodniki piłkarskie. Jesteś w miarę aktywny na forum, wymagania spełniasz, dlatego jestem w stanie dać Ci szansę. 

Jestem za okresem próbnym 14 dni. 

Powodzenia! 

• Lubię to! 1
  • Dzięki 1
  • Legenda
Opublikowano
W dniu 7.04.2022 o 23:00, lihtu napisał:

Dlaczego Ty?: Visiek twierdzi że się nadaje ;D

Rozumiem, że podanie napisałeś tylko dlatego, że viska tak powiedział, a nie, że chcesz pomóc, wykazać się? Sam nie wiem co mam sądzić o tym podaniu, jest jakby na siłę, mimo wszystko przyjąłym na okres próbny, ciekawi mnie jakby wyglądała Twoja praca po np. miesiącu.

+ zainteresowanie sportem/esportem

+ aktywność

+ wymagania spełnione

• Lubię to! 2
  • KAT 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.