Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Premium
Opublikowano (edytowane)

Witam, planuję odświeżyć serwer dd2. Nie mam zbytnio pomysłów które chce zrealizować na serwerze.  Proszę też o wasze propozycje co dodać co usunąć na serwerze. 

A więc zaczynamy: 

• zrobienie z serwera 3maps, czyli DD2/INFERO/NUKE

Więcej pomysłów nie mam co mogę wam zaoferować może wy macie to proszę o napisanie ich. Nasz serwer dd2 #1 już miał kilkanaście odświeżeni serwra, nie mam pomysłów. 

@ Admin CS 1.6 [ONLY DD2] 

Edytowane przez `Joker.^^
  • Lubię to! 3
Opublikowano

Ja może znowu wyjdę na malkontenta, ale nie chciałbym żeby były wprowadzane jakieś zmiany. Obecny stan rzeczy to idealny kompromis między klasyczną rozgrywką, a taką, która przypadnie do gustu większości niedzielnych graczy. Serwer najbardziej podoba mi się taki, jaki jest teraz

• Lubię to! 4
Opublikowano

Zmiana only dd2 na 3maps wg mnie to zbyt drastyczna zmiana, jednakże pomysł gry i zabawy od czasu do czasu na innych mapach wydaję mi się bardzo w porządku. 

Mój pomysł to:

- we wtorek i w sobotę od 08:00 do 22:00 co 4 godziny votemap i żeby to gracze na serwerze decydowali czy mają ochotę grać na innej mapie(westwood,inferno,nuke,dust,aztec) a następnie po zakończeniu powrót na dd2

Pamiętam jednorazowe zmiany mapy na inferno/westwood przez jokera i spotkało się to z pozytywnym odzewem na serwerze, poprzez próbowanie innych map można "wybadać" zdanie pozostałych graczy czy rzeczywiście jest to coś co może przysłużyć się rozwojowi serwera

• Lubię to! 1
Opublikowano

Nie ma co zmieniać, gra się bardzo dobrze tak jak jest obecnie.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Bardzo fajnie się gra teraz poza drobnymi wkurzającymi aspektami o których pisałem w propozycjach :default_biggrin: I te 3 mapy to zbyt mocna zmiana , może 2 mapy jeszcze np, inferno/dd2 .

To jeszcze można by było pomyśleć. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

Jestem za tym co napisał @ pepe123 urozmaici to rozgrywkę i moim zdaniem nie odstraszy stałych graczy.

-----

Ja proponuje dodać plugin, dzięki któremu będzie można wyzwać przeciwnika na pojedynek nożowy, gdy zostanie po jednym graczu z przeciwnych teamów.

Link do pluginu -> Klik

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.