Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: @ visca

Opis sytuacji: Dostalem bana na chatbox + warna

Powód: ban za prowokacje gdzie po wymianie zdan w ktorej udowodnilem dominacje genetyczna wyszlo ze jednak nie prowokuje i mimo to ban polecial wiec chetnie zobacze w ktorym momencie prowokowalem i licze na sensowna odpowiedz zainteresowanego a nie wyrzucenie tematu czy cos :)

Dowody:

image.thumb.png.45b044020a9fb042561c57d466b109a5.png

• Lubię to! 1
  • Haha 2
  • Przykro mi 1
Opublikowano

Nie dostałeś żadnego bana za prowokację, tylko blokadę na chatboxa, którą nałożył Ci @ LEGENDAR

Ode mnie dostałeś warna z bardzo prostego powodu. Wbiłeś na chatboxa i zacząłeś pisać, że dzieciaki na wyższej randze są niekompetentne. (Zapewne Ci chodziło o Legendara lub PanaPukawkę więc moim zdaniem warna za prowokację dostałeś słusznego.)

Tutaj screen z chatboxa:

277336430_493864965815268_6127370475278444453_n.thumb.png.42ade0e6c3fd91d39e869fa2da17606b.png

///Edit

Temat zamykam, żeby nie było spamu. Sprawą zajmą się czerwoni. 

• Legenda
Opublikowano

Słowem wstępu:

@ Turek wcześniej miałeś bana na Katujemy, już nie będziemy wnikać za co i dlaczego, bo nie po to został stworzony ten temat. O co dokładnie mi chodzi: osoby, które wcześniej zostały zbanowane lub miały już wcześniej nałożoną jakąkolwiek karę nie były i nie będą traktowane ulgowo. Powrót na sieć jest "drugą szansą", którą można o wiele szybciej stracić niż za pierwszym razem. 

Jeżeli Ty naprawdę nie widzisz, że prowokowałeś, to nie wiem, czy mamy o czym mówić. Tutaj są jedynie przykłady, a było tego o wiele więcej:

image.png

image.png

image.png

Można wałkować temat o tym, że na chatboxie ma panować luźna atmosfera, a ewentualne zażalenia mają być kierowane poprzez skargę, a i tak nic to nie da. Tylko potem nie dziw się/nie dziwcie się, że otrzymujecie blokady. Po raz kolejny mówię, że innych użytkowników nie interesują żadne zatargi i nie muszą o tym słuchać publicznie. Przychodzą tu pobyć w spokoju, poklikać w gry wspólnie, a nie widzieć dymy. 

@ visca w zasadzie nie zrobił niczego złego. Prowokację z Twojej strony widać gołym okiem, więc jako moderator wypełnił swoją rolę. 

Co do reszty skarg na @ LEGENDAR 'a wypowiemy się bardziej obszernie, bo jest tam parę niedociągnięć, które muszą zostać wyjaśnione. 

Warny oraz blokada na chatboxie zostaje z tego względu, że wystąpiła prowokacja oraz już wcześniej miałeś nałożoną karę na forum. 

• Lubię to! 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.