Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Tomasz
Staż na forum : ok. 3 miesięcy
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : w tygodniu : 2 - 3 H | w weekendy : 3 - 6 H
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : 
Dlaczego ty? : Postanowiłem odkupić swoje grzechy i pokazać wam, że się poprawiłem oraz doszkoliłem w tego typu sprawach. Możecie mieć do mnie pretensje, że miałem już rangę UBT i się nią nie zbyt popisałem, to fakt. Ale zamierzam pokazać wam, że na temat rozpatrywania SS'ów wiem już dosyć dużo. Mam nadzieję, że dacie mi drugą szansę a ja postaram się jej nie zmarnować. Na prawdę już wiem prawie wszystko co na temat SS'ów. Z poważaniem Tomek.
Znajomość AmxBans [0/10] : 8

Znajomość IPB [0/10] : 8

Ps. Jeżeli będą negatywne wypowiedzi i moje podanie nie zostanie przyjęte to luzik. Ale wiedzcie, że ja się nie poddam.

Opublikowano

Sorry Tomku lecz podtrzymuje decyzje, jestem na NIE.

-Nie ogarniałeś tego, wątpie, że się to zmieni.

-Znów na kolorek lecisz.

-Będziesz teraz na wszystko składał podania?

+Zaangażowanie.

• Właściciel
Opublikowano

Jakiś czas temu olałeś swoje obowiązki jako ubteam, choć myślę że teraz zmieniłeś swoje zachowanie i podążysz obowiązkom. Dałbym Ci szansę, jestem na tak :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Osobiście jestem za okresem próbnym.

Widać zaangażowanie oraz jeżeli się doszkoliłeś, nie widzę żadnych przeciwwskazań abyś otrzymał kolejną szansę. Jeżeli nie będziesz czegoś wiedział lub nie będziesz pewny jaką podjąć decyzję, nie wstydź się poprosić kogoś bardziej doświadczonego o pomoc. 

Opublikowano

Z tego co pamiętam, popełniałeś dużo błędów, ale na drugą szansę zasługuje każdy - jestem za okresem próbnym. Powodów chyba nie muszę wymieniać. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jeśli okres próbny to na tak. Zobaczymy czy sobie radzi, jeśli nie będzie żadnych problemów to mógłby zostać na ten funkcji wtedy. A tak to nie mam jakichś większych zastrzeżeń :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Ja również uważam że zasługujesz na drugą szansę :) 

Amx+ 
Ipb+
Zaangażowanie+ 

Nie zawiedź Mnie jak i wszystkich którzy dali ci drugą szansę Tomku :> 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jestem neutral można dać ci szanse ale nie wiadomo czy znów nie zaniedbasz swoich obowiązków ale to są tylko przypuszczenia, po za tym nie mam żadnej uwagi.

Opublikowano

Jestem na nie. Po co Ci kolejny raz ta sama ranga? żeby znowu robić to samo? przecież jednocześnie na to stanowisko może przyjść osoba godna i odpowiedzialna tego. 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Jeśli masz zostać przyjęty na to stanowisko to tylko na okres próbny a wtedy podjęcie głównej decyzji. Pamiętam jak olewałeś swoje obowiązki na tej randze ale myślę, że teraz poważniej podejdziesz do tej sprawy i się wykażesz :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

ostatnimi czasy dawałem ci ciągle nie w podaniach jednak widzę jak zależy ci na tym i jak zmieniłeś swoje podejście do pracy na sieci i serwerach wiec idę mnie z całego serca masz tak

jeżeli będziesz miał problemy z ss czy dekiel śmiało możesz pisać na pewno ci pomogę

• Lubię to! 1
Opublikowano

Można dać chłopakowi szansę ;)...

Ma spory staż, aktywność  na forum również nie pozostawia nic do życzenia.  Jeżeli wcześniej zawiódł to teraz masz szansę to naprawić. 

Opublikowano

A ja jestem na nie. Twoje zachowanie nadal się nie zmieniło, bo na serwerze nadal odstawiasz cyrki. Co prawda Twoja aktywność ostatnio wzrosła, a przynajmniej liczba postów, bo innej nie zauważyłem. Powinieneś wreszcie zająć się poważnie jakimiś posadami, a nie zmieniać je jak rękawiczki. Składasz podanie za podaniem. Jak dla mnie jesteś nieodpowiednią osobą na to stanowisko.

• Lubię to! 1
Opublikowano

Po zaczerpnięciu opinii u osób trzecich tu i ówdzie, doszły do mnie głosy, że się NIE zmieniłeś. Jestem na nie. 

Opublikowano

Po zaczerpnięciu opinii u osób trzecich tu i ówdzie, doszły do mnie głosy, że się NIE zmieniłeś. Jestem na nie. 

Drogi Ojcze czy to znaczy, że słuchasz opinii osób trzecich i podejmujesz decyzję z ich decyzji ?? To ty masz podjąć decyzję czy dla Ciebie się zmieniłem. Mogłeś zapytać się osoby, która mnie nie lubi lub mnie nie znosi a powiedziała ci, że się nie zmieniłem. Poprawiłem swoją aktywność na Forum oraz doszkoliłem się w sprawach dotyczących UB co znaczy o ty, że się zmieniłem i poprawiłem. 

Opublikowano

Drogi Ojcze czy to znaczy, że słuchasz opinii osób trzecich i podejmujesz decyzję z ich decyzji ?? To ty masz podjąć decyzję czy dla Ciebie się zmieniłem. Mogłeś zapytać się osoby, która mnie nie lubi lub mnie nie znosi a powiedziała ci, że się nie zmieniłem. Poprawiłem swoją aktywność na Forum oraz doszkoliłem się w sprawach dotyczących UB co znaczy o ty, że się zmieniłem i poprawiłem. 

Ja z Tobą nigdy nie rozmawiałem i pewnie rozmawiać nie będę. Muszę czymś się kierować, spytałem pięć osób, co sądzą na Twój temat. Zapytałem o dosłownie wszystko, ale nie były to pozytywne opinie. Ja jako VA, mam wręcz obowiązek kierować się opiniami użytkowników. 

Opublikowano

Jestem na Nie:

Po pierwsze to wypowiadasz się w swoim podaniu a po drugie również sądzę że jest dość sporo i by mogła być OFF rekrutacja, bo wtedy są wyrzucani ludize z UBT bo nic nei robią, bo jak mają robić jak na jeden temat z ss rzuca się 8 UBT..

Opublikowano

Wystarczająca jest ilość osób na stanowisko, na moje - próbuj następnym razem, a myślę, że masz duże szansę.

Nie.

Rekrutacja jest otwarta i nie decydujesz już o jej zamknięciu, więc to żaden argument, a z tego co wiem w poście mają być co najmniej 3.

Pchasz się wszędzie tam gdzie można i tym psujesz sobie tutaj opinię. Dałbyś sobie z miesiąc luzu na przemyślenie do czego ty w końcu dążysz. Nie da się mieć wszystkiego naraz. Po tym stwierdzić mogę, że nie dorosłeś jeszcze do pełnienia takich funkcji. Z plusów pozostaje jedynie Twoja aktywność na forum. Zaangażowania tutaj nie widzę, jedynie parcie na rangi. Jestem na nie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.