Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mniej narzekają, nie mają "swoich dni w których się do baby nie da odezwać" nie plotkuja, nie obrażają się o byle co, nie piszą "Aha ok" i nie muszą wstawać 3h przed planowanym wyjściem żeby się wyszykowac xDD 

• Uwielbiam 1
  • Katowicz
Opublikowano

Z prowadzeniem auta się nie zgodzę, bo większość wypadków właśnie mężczyźni powodują. 

Na pewno rzeczy wymagające użycia siły fizycznej. A tak to wszystkiego idzie się nauczyć. Większość trzyma się ogólnych wzorców, że kobieta do garów a facet do reszty. A tak naprawdę wszystko zależy od tego, kto czym się interesuje i co chciałby się nauczyć. 

Ja np od najmłodszych lat ogrywałam wszystkich chłopaków w piłkę, gdzie w większości to oni byli królami boiska xD 

Czy pracowałam na budowie jako kafelkarz i szef budowy bardziej chwalił moje balkony od ziomka, który mi dawał rady i uczył jak to robić. XD 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.