Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wchodząc dzisiaj na forum zauwazyłem, że użytkownik Never został zdegradowany ze stanowiska UB Team za brak wykonywania obowiązków. Ja osobiście się z tym nie zgadzam ! Wnoszę pozew o przywrócenie Nevera na stanowisko uB Mastera, jest to jedna z najlepszych osób jeśli chodzi o pełnienie tej funkcji. Może i nie oceniał dużej ilości tematów, lecz tak jak napisał inni są czasem szybsi taka jest prawda on nie ma czasu aby siedzieć  24h przed kompem, lecz zawsze obserwuje każdy temat jak mało kto bądź sprawdza tematy które już zostały sprawdzone aby dostrzec czy inni UB nie popełnili błędu podczas sprawdzania. Osoba ta nie jednokrotnie pomagała mi w sprawdzaniu demka i ocenialiśmy je wspólnie tyczy się to również screenów, więc nie jest to moim zdaniem sprawiedliwe aby traktować go w tak ostry sposób.

Wnosze wniosek o przywrócenie go do pełnionej funkcji. 

Opublikowano

Może wrócić, ale na okres próbny max. tygodnia. Skoro przez 2 tygodnie 3 odwołania sprawdził, a wy twierdzicie, że dobrze wykonywał swoje obowiązki ;) Dla mnie to jest śmieszne.

Opublikowano

Również jestem za tym aby wrócił, według mnie nie trzeba siedzieć 24/7 na forum aby dobrze spełniać się w tej randze. Raz na jakiś czas, oglądnać działy UBT , sprawdzić i tyle ;)

quzevsky - jeżeli raz na 4 dni to oczywiście nie ma co się spieraćm słuszna degradacja, 

Opublikowano

Może wrócić, ale na okres próbny max. tygodnia. Skoro przez 2 tygodnie 3 odwołania sprawdził, a wy twierdzicie, że dobrze wykonywał swoje obowiązki ;) Dla mnie to jest śmieszne.

Powiem ci tak jak wiesz jest dość dużo UBT i Moderatorów czasami jest tak jak pisał Mr_ Danio ktoś jest szybszy. Co do odebranej rangi Nevera jestem za przywrócenie jej bo dobrze się spisywał w swojej pracy.

Opublikowano

Chłopaki, dzięki za pozytywne wypowiedzi na mój temat - trochę się zarumieniłem. Nie sądziłem, że tyle osób jest po mojej stronie. Co do tego co napisał quzevsky - jeśli tak bardzo chcesz dla mnie okresu próbnego to nawet chętnie - tylko nie zapomnij zostawić jakiegoś tematu, abym w ogóle miał co robić - to samo kieruję do innych UBT. Dzięki za wsparcie w całym tym rozgardiaszu. Pozdrawiam wszystkich, nawet tych którzy byli mi przeciw. 

Opublikowano

Ludzie never ma doświadczenie, jest tu dłużej niż ja... Jak to kiedyś na forum ktoś ogarnięty napisał "Admin nie jest robotem i też ma życie prywatne" 

Jestem za jego przywróceniem. 

Opublikowano

Również jestem za przywróceniem nevera na to stanowisko ponieważ spisywał się na nim dobrze jak mało kto :)

• Właściciel
Opublikowano

Never wróci na swoje stanowisko, powoli to ogarniamy. 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.

Ten temat został zamknięty przez Moderatora.

Powód: Wyjaśnione

Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie.

Katujemy.eu - Katuj razem z nami!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.