Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Legenda
Opublikowano

W wieku 6 lat, gdy potrącił mnie rower i miałam złamaną nogę - nikt nie może uwierzyć jak można zostać przejechanym przez rower, na wsi. W sumie sama czasem nie wiem jaką sierotą trzeba być, żeby dać się przejechać przez rower :PepoThink:

• Lubię to! 1
  • Haha 3
  • Wow 2
  • Katowicz
Opublikowano

Dostałam nagle bardzo silnych ataków epilepsji, wylądowałam w szpitalu w stanie bezpośredniego zagrożenia życia, byłam jakieś parę tygodni na oddziale neurologii i wszystkie możliwe badania pod kątem tej choroby dały wyniki dobre. WIęc lekarze do dziś nie mogą uwierzyć jak to jest możliwe. W rozpoznaniu mam epilepsję o podłożu nieokreślonym. Leków nie biorę, nie muszę nic przyjmować na stałe, mam tylko taki psikacz do nosa na wypadek jakbym źle się poczuła to zapobiega atakowi bądź chociaż go zmniejsza. Zdarza mi się to różnie, obecnie 4 miesiące mam spokój.

Poza tym kiedyś ciężka depresja doprowadziła mnie do próby samobójczej, gdzie pomyliłam się z wyczuciem tętnicy o dosłownie niecały centymetr, po tym spędziłam przymusowo 2.5 miesiąca w szpitalu psychiatrycznym. Ale żyję i głupie pomysły już mi nie przychodzą do głowy, jakoś sobie zawsze radzę. 

• Przykro mi 2
Opublikowano

Nie wierzą, że dostałam łopatką od brata w twarz i mam przez to bliznę w brwi XDD:pepodevil:

• Lubię to! 1
  • Wow 2
  • Inwestor
Opublikowano

Moim przeżyciem był skok na bungee , a kolejnym w przyszłości będzie skok z spadochronu :default_happy: 

• Lubię to! 1
Opublikowano

Napad i przy tym rozcięcie głowy nożem użytym w napadzie :feelspoliceman:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.