Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Imię : Łukasz
Staż na forum : praktycznie od początku
Ile dziennie możesz poświęcić czasu na forum : w zależności od dnia tygodnia od 3-5godzin
Znajomość ortografii i interpunkcji [0/10] : Dam sobie 9,5, ponieważ każdy może coś wypalić
Dlaczego ty? : Jestem osobą, która jest na sieci od początku. Kiedyś wdawałem się w kłótnie teraz jest zupełnie inaczej, sami potwierdziliście to w opiniach "o mnie". Moja aktywność ostatnio bardzo wzrosła, nie ma ze mną problemów i chyba wszyscy wiedzą jak zależy mi na rozwoju forum. Bardzo dużo angażuję się w życie naszego półrocznego już projektu, wiele osób mnie kojarzy. Nie mam też innych rang, które odciągają mnie od forum chodzi mi o posiadanie 3 adminów i UB. Proszę o szansę, poparcie i przynajmniej okres próbny, ponieważ zależy mi na tej roli.
Znajomość IPB [0/10] :
ostatnio czytałem sporo 8

Spełniam wszystkie wymagania

Opublikowano

Jestem za tym aby dać Tobie szansę. 

Aktywność poprawiłeś i widać Twoje zaangażowanie w życie forum.

Ortografię oraz interpunkcję masz w małym palcu.

Wiek jest odpowiedni a co z tym idzie, to na pewno będziesz podejmował rozsądne decyzje. 

Jak sam napisałeś kiedyś wdawałeś się w kłótnie z innymi osobami, ale odstąpiłeś od sprzeczek i wyciągnąłeś z tego wnioski.

Masz moje poparcie. 

Opublikowano

Jestem na tak mysle ze mozna dac ci szanse

+wiek

+ogarnia

+jest z nami od poczatku i tez stara sie pomagac innym:)

Pamietaj ze tez Radio moze zostac moderatorem wiec bedzie ciekawie mysle:)

• Lubię to! 1
Opublikowano

No ja jestem na tak :)

+w końcu ktoś, kto zająłby się jedna rzeczą, a dobrze

+aktywność, którą nadrobiłeś ostatnimi czasy

+wiek oczywiście

+wymagania

• Lubię to! 1
Opublikowano

Solidny kandydat na to stanowisko (według mnie najlepszy) zachwycający staż, interpunkcja oraz wiek :)

Masz moje Tak, powody powody wyżej :)

- Wymagania

- Ogarnięty

- Staż

- Aktywność

• Lubię to! 1
  • Właściciel
Opublikowano

Dobra osoba do kandydatury, oczywiście że tak :)

• Lubię to! 1
Opublikowano

Raczej mój faworyt :D Chciałbym się do czegoś doczepić, ale najwyraźniej nie ma w tym podaniu jak i w Twojej osobie plusów ujemnych, napiszę więc tylko plusy dodatnie. Z Katujemy jesteś od początku, od tego momentu chyba nie miałeś jakichś większych sprzeczek. Solidnie składasz zdania, co sprawia, że podanie czyta się miło i przyjemnie :) Jestem pewien, że cały swój czas spędzany tutaj poświęcisz tej randze, bo żadnych innych nie masz. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Jestem na tak :)

Opublikowano

Jesteś tutaj z nami praktycznie od początku, zawsze się starałeś o to aby na serwerze panował porządek. Nigdy nie było z Tobą jakiś problemów, każde kłótnie starałeś się rozwiązać. Miałeś swoje "wzloty i upadki" raz większa aktywność, raz mniejsza jednak sądzę, że po awansie na moderatora zostanie ona wysoka. Po kilku Twoich próbach nadszedł Twój czas - masz moje tak! :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.