Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×
Narks.

Wywiad z hudinii - "BOSS mafii" .

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony
Opublikowano

wpl7KWh.png

KATEGORIA: Luźniejszy wywiad z wyluzowanym opiekunem! 

Witam wszystkich czytelników! Dziś w moim studiu zawitał Opiekun Serwera ONLY AWP. Mowa tu jest oczywiście o @ hudinii . Niestety nasz gość miał pecha i trafił na nieszczęsnego @ Narks. 'a, który siedział sobie smacznie na kanapie i sączył herbatkę. Na początku naszego wywiadu, powiedz nam, jak twoje zdrowie? Ostatnimi dniami może coś cię pobolewa?

Jest całkiem okej, jedynie mój zegar biologiczny szwankuje, ponieważ śpię w ciągu dnia. A nocami spędzam czas z najbliższym gronem znajomych.

Ważne, że jesteś zdrowy, bo w dzisiejszych czasach ciężko czegoś nie załapać. Czyli można powiedzieć, że jesteś nocnym markiem! W takim razie, od czego się zaczęła u ciebie zmiana godzin snu? Skoro śpisz w dzień, to jak udaję Ci się chodzić do szkoły?

W tej chwili mam ferie więc mogę sobie pozwolić na urywanie nocek. Zaczęło się od urodzin ziomka, wtedy całą noc imprezowaliśmy, w dzień odespałem całą noc. Na 2 dzień z 2 ziomkami wpadliśmy na pomysł, że wrócimy  do starej gry zwanej "Margonem" -  gorąco polecam, przez wzgląd na 1 ziomka, który pracuje od rana do 20:00, spędzamy noce na graniu i odsypiamy w ciągu dnia.

O ferie! Pewnie niejedna osoba, która pracuje, chciałaby mieć taki odpoczynek, ale czas leci nieubłaganie! Zagłębmy się trochę w Twoją przeszłość, podczas wszystkich tych ferii, które miałeś, to jakie były najlepiej spędzone i dlaczego?

Wydaje mi się, że w tym roku mam najlepsze ferie. Ponieważ spędzam je w gronie najbliższych, pozostałe ferie spędzałem w domu dziecka, więc nie było tak jak bym chciał. 

Bardzo ważne jest spędzanie czasu z najbliższymi, bo tak naprawdę nie wiadomo, w który dzień może danej osoby zabraknąć. Planujesz może gdzieś wyjechać w tegoroczne ferie? Zorganizować małą imprezkę?

Już minął tydzień moich ferii, więc na ten moment raczej koniec z imprezami, ponieważ reszta ziomków pracuje. Jeśli chodzi o wyjazdy to nie planuje, może za rok.

Czyli ostatni tydzień spędzisz na spokojnie? Wspomniałeś o powrocie do gry Margonem, chciałbyś nam nieco o niej opowiedzieć? No i co Was w sumie skusiło do powrotu?

Raczej tak. Margonem to ciekawa gra składająca się z tzw. "survivalu" trzeba zabijać potwory, żeby wbijać wyższy lvl im wyższy lvl, tym lepsza postać, postacie są z różnymi profesjami takimi jak: mag, paladyn, wojownik, tancerz ostrzy, łowca, tropiciel. Niższymi postaciami np. na lvl 40 - 50 stoi się na "elitach, elitach 2" i dropi się z nich itemy niezbędne do equ. Po godzinie 24:00 włącza się czerwona strefa, na niektórych mapkach to oznacza możliwość zabijania graczy. Jeżeli masz postać z lvl np. 100, to możesz udać się nią np. na elite 2 i zabić osoby, które tam stoją po to, żeby samemu tam stać i zbierać itemy do eq. Również można robić questy, od każdego wbitego poziomu odblokowuje się nowy quest. Ja raczej stawiam na zabijanie potworów (szybszy exp) i stanie na elitach/elitach 2. W skrócie tak wygląda ta gra, oczywiście jest troszeczkę bardziej złożona, lecz nie będę tu opowiadał o całej grze, ciekawscy na pewno znajdą źródło, które opowie o całej grze np. na yt lub Google. Do powrotu skłonił nas sentyment, ponieważ parę lat temu graliśmy w tę grę, po jakimś czasie osoby z ekipy odchodziły od tej gry, aż w końcu wszyscy przestaliśmy, do powrotu zamówiłem ziomków ja, gdyż nocami nie mieliśmy zbytnio co robić, to wpadłem na pomysł, że wrócimy do gry, pomysł uważam za udany, ponieważ gramy już od jakiś 2 tyg. i jak na razie nie przestajemy.

Pięknie opowiedzenie o grze! Może ktoś się również skusi do gry po przeczytaniu wywiadu, kto wie! Osobiście sam uwielbiam takie gry, gdy jeszcze byłem mały to grałem w MFO3, też bardzo spoko gierka! Skoro jesteśmy przy świecie gier, to jakie jeszcze Ci się spodobały, a może oczekujesz na aktualizację jakiejś gry?

Osobiście lubię gry, w których można tworzyć fajny klimat z innymi osobami, przez pewien czas grałem z 2 ziomkami w terarrie, też bardzo spoko gierka - polecam, jeżeli ktoś ma dwóch ziomków, do grania to można się nieźle wkręcić. Poza tym lubię od czasu do czasu pograć w "mobile legends" gra na telefon, coś takiego jak lol. Uczę się w wolnym czasie grać w Lola, ponieważ większość znajomych w to gra więc postanowiłem też spróbować.

League of legends, niektórzy mają już ciarki na plecach czytając nazwę! Aktualnie można związać, że na naszym forum gra jest bardzo popularna, sporo osób zaczęło grać, w tym nawet ja. Lubisz sobie pograć w gry dla odpoczynku czy musisz za wszelką cenę wygrywać?

Gram dla przyjemności, lecz jak już w coś gram to staram się wkładać 100%, żeby osiągać sukcesy, nie lubię gadania typu "Stary to tylko gra można potrolowac" totalnie nie idę w tę stronę. Uważam, że poświęcenie czasu na jakąś grę to jednak wymaga jakichś postępów, a nie bawienia się w stylu "trolowania" ja od siebie tego wymagam, nie wiem, jakie inni mają zdanie.

Zazwyczaj jest takie gadanie, że dla zabawy, ale też, żeby coś osiągnąć - dobrze napisałeś! Oj, w dużej ilości jest trolli, przeróżnych grach i przez co łatwo można się zdenerwować. Co sądzisz o takich trollach? Co nimi kieruje, że tak się zachowują?

Myślę, że tacy gracze nie umieją grać, dlatego im nie wychodzi, przez co psują innym grę.

Na szczęście tacy gracze w większości grach są szybko ukarani. Dlatego należy pamiętać jedno, jak ktoś ma zamiar trollować, to niech najlepiej nie włącza komputera. Omar, powiedz nam, skąd właściwie wziąłeś się na Katujemy? Przypadkiem kliknąłeś i zostałeś, czy jednak kryje się coś więcej?

Ogólnie rzecz biorąc, moja przygoda z sieciami serwerów cs go. Zaczęła się w 2020 roku w listopadzie, zacząłem grać na jednej sieci serwerów, po pewnym czasie stałem się tam adminem, a po jeszcze dłuższym czasie opiekunem 3 serwerów - na tamtej sieci się wszystkiego nauczyłem, lecz po jakoś 2-3 miesiącach bycia opiekunem zostałem zdegradowany z tej posady poprzez skargę na mój temat i pochopne decyzje zarządu sieci wtedy postanowiłem znaleźć nową sieć serwerów, na której mogę się rozwijać i tak o to znalazłem katujemy.

Ze zwykłego admina, nagle się rozwinąłeś do trzech opiekunów serwera, no piękna ścieżka rozwoju. Na naszym forum masz dwa stanowiska, jak sobie radzisz, czy jesteś zadowolony z obecnych wykonywanych obowiązków?

Dla sprostowania powiem, że opiekun na tamtej sieci miał 3 serwery pod sobą. Jako ubt muszę się jeszcze trochę nauczyć. Myślę, że z czasem osiągnę odpowiedni poziom. Będąc opiekunem AWP #2 wydaję mi się, że wykonuje swoje obowiązki, jak najlepiej potrafię. Myślę, że właściciele serwera są ze mnie zadowoleni oraz sam z siebie też jestem zadowolony.

Najważniejsze jest być z siebie zadowolony i dążyć do wyznaczonego celu! Może w przyszłości znajdziesz się Pod lupą i dowiesz się, co inni sądzą o twojej pracy. Porównując sieć z której odszedłeś do Katujemy, to jest coś czym wyróżnia się Katujemy?

Haha raczej bezapelacyjne, katujemy jest lepszą siecią, przede wszystkim każda ranga ma wyznaczone konkretne zadania, nie ma koleżeństwa, przynajmniej tak mi się wydaję. Katujemy ma dużo więcej serwerów, redakcja lepiej funkcjonuje, nikt się nie poczuwa za bardzo do swojej rangi oraz jest wiele osób, które bezinteresownie są w stanie wyciągnąć pomocną dłoń, jeśli ktoś jej potrzebuje. Krótko mówiąc, jest ład i skład, lecz o tym, jak było na poprzedniej sieci, nie będę mówił, ponieważ nie wypada wyciągać brudów. To, co tam było, niech tam zostanie. Bardzo chętnie bym chciał znaleźć się pod lupą, lubię słuchać opinii innych na swój temat, gdyż można z niektórych opinię wyciągnąć ciekawe wnioski i może coś zmienić na lepsze.

Pewnie każdemu zależy na rozwoju, kto pełni jakiekolwiek stanowisko. Miło słyszeć, że Redakcja działa, generalnie, o to chodzi - jesteśmy dla Was! Kto wie, to może właśnie Ty będziesz pod następnym tematem - Pod lupą. Jakie było Twoje pierwsze wrażenie, jak zawitałeś na forum? Znałeś już kogoś? Na jakim serwerze zacząłeś grać jako pierwszym?

Ciężko powiedzieć, ponieważ nie zapadło mi w pamięci, jakiekolwiek pierwsze wrażenie. Z jedną osobą jedynie, była tutaj adminem. Wcześniej pracowałem z nią na poprzedniej sieci, lecz to nie mój kolega, więc można powiedzieć, że nikogo nie znałem. Grę zacząłem na arenach 1vs1, lecz chwilę później przypadł mi do gustu również OM#2.

Od razu z grubej rury! Arenka i OM#2 to nasze najlepsze serwery na forum pod względem ilości graczy. Wspomniałeś o ładzie na forum, od razu skojarzyło mi się z polskim ładem. Chciałbym Cię zapytać, co sądzisz o Polskim ładzie? Czy będzie tak dobrze, jak to przedstawiali?

Raczej nie interesuję się takimi sprawami, więc nie mam zdania.

Może i lepiej nawet! Bo tylko człowiek potem chodzi wkurzony, jak dowiaduje się o takich informacjach. Dobra, hudinii! Porozmawialiśmy trochę o świecie internetowym, to teraz czas na poznania Cię jeszcze bliżej. W jakiej miejscowości mieszkasz?

W pięknym Mińsku mazowieckim.

Również słyszałem, że Mińsk Mazowiecki to piękne miasto, zapewne nie można narzekać na brak atrakcji? Właściwie mieszkasz tam już od urodzenia, czy przeprowadziłeś się z innego miejsca? Co możesz powiedzieć o tym mieście dobrego?

Z atrakcjami to bym nie przesadzał xD, do trzecich urodzin mieszkałem w Gdańsku, gdzie się urodziłem, następnie do 14 roku życia w Sulejówku. Trafiłem do bidula pod Mińskiem, tam mieszkałem 4 lata i teraz od 2 lat mieszkam w nowym bidulu w Mińsku mazowieckim. Mocnymi stronami jest na pewno wysypisko fast-food'ów jest ich pełno różnego rodzaju oraz jest dużo fajnych miejscówek do picia hehe.

Spośród trzech miejscowości, których wymieniłeś, to w której mieszkało Ci się najlepiej? Chcesz poruszyć kwestię związaną z domem dziecka, czy nie chcesz publicznie o tym powiedzieć?

W Sulejówku tam się wychowałem i tam poznałem najbliższych przyjaciół. Nie, sprawy aż tak prywatne zostawię dla siebie.

Jasne, dlatego wolałem się zapytać! Pełno fast-foodów w mieście to nieco zły pomysł, ale zarazem dobry - zależy czy nie jemy za dużo. Lubisz sobie czasami zjeść coś niezdrowego i co takiego?

Jak by mnie budżet nie blokował, to pewnie codziennie bym jadł kebaba, pizzę lub kurczaka po tajsku.

Łakomczuszek jeden! Polecam zupę to tajsku, ale jest ciężka do ugotowania i nieopłacalna dla jednej osoby. Może masz jakieś swoje przygody kulinarne? Próbowałeś coś samemu ugotować? Co Ci najsmaczniejsze wychodzi?

Raczej nie przepadam za staniem przy garach, lecz dobrze mi wychodzą pankejki.

Pancakes z czekoladą i mocna wcinać! Czyli już wiemy, że twoim hobby nie jest gotowanie, to w takim razie czym się interesujesz?

Głównie to sport typu koszykówka, siatka, piłka nożna oraz gry komputerowe.

Jak to było -, sport to zdrowie! Jak często uprawiasz sport? Wiążesz jakąś przyszłość z tymi sportami? Brałeś udział w zawodach?

Raczej mam ograniczone możliwości przez covid - dom dziecka nie pozwala na zapisywanie się do klubów, więc jedynie wf i sks. Grałem kiedyś w klubie piłkarskim, nie raz brałem udział w zawodach szkolnych.

Niestety jest możliwością, że COVID tak szybko nie zniknie z naszego życia, a bynajmniej nie zapowiada się na to. Biorąc udział na zawodach, udało Ci się wrócić z medalem lub pucharem?

Parę razy zajęliśmy pierwsze 3 miejsca oraz z jakimiś tam medalami wracałem.

Potem takie medale pięknie się błyszczą, aż chce się przeglądać - albo tylko ja tak mam. Wiążesz jakąś przyszłość ze sportami albo miałeś w plany jakieś, ale nie poszło wszystko po myśli?

No chciałem być piłkarzem, lecz przez pewną osobę nie mogłem się rozwijać. Teraz to trochę późno na karierę sportową Hah.

Zawsze nie jest za późno! My mamy na forum jednego piłkarza, który się bardzo rozwija, a jest nim Książę Sosnowca, więc zawsze możesz do niego walić z pytaniami. Teraz nieco puśćmy wodzy fantazji i wyobraź sobie, że wygrałeś ponad milion złotych, co byś zrobił z tymi pieniędzmi? Na co byś chciał przeznaczyć wygraną?

Na pewno kupiłbym sobie mercedesa klasa s W140 s600 i bym to zrobił na perełkę, następnie w coś bym zainwestował, nie wiem, w co ale w jakiś biznes, żeby się mnożył dolar i wiadomo jakieś wakacje w ciepłych krajach z ekipą.

Korciło mnie zobaczyć autko i przypomina mi się nieco samochód mafijny, czy interesowałeś się historiami na temat mafii?

Trochę tak, znam historię od strony medialnej jak i od ludzi.

Zobacz obraz źródłowy

Uważasz, że popłaca się być przestępcą i zarabiać x pieniędzy? Czy lepiej wieść spokojne życie?

W tych czasach to raczej średnio, ale w latach 80'90 To jak najbardziej.

Można byłoby się kłócić na ten temat i zależy kogo nazywamy przestępcą, bo w dzisiejszych czasach znaczenia przestępca lekko się zmieniło. Oglądałeś jakieś filmy, które opowiadają o mafii?

Chyba wszystkie w polskim wydaniu. 

Czy jest taki film, który najbardziej Ci zapadł w pamięci? Dlaczego akurat ten i co się działo?

"Jak zostałem gangsterem" ma fajny klimat oraz "jak pokochałam gangstera" ale sam nie wiem, dlaczego mi się spodobały. Ciężko opisać te dwa filmy oby dwa są fest długie. Musiałbym cały film przedstawić, więc zrezygnuje z odpowiedzi na to pytanie.

Ja również oglądałem i najbardziej podobało mi się z tych dwóch filmów, rola Nikosia - no po prostu mistrzostwo, szaleniec jeden! Zapewne jesteś subskrybentem netflixa jak większość z nas. Dlatego powiedz, które obejrzane seriale i filmy najbardziej Ci się spodobały?

Filmów zbytnio nie oglądam, lecz seriale tak najbardziej, podobał mi się serial "picky blinders" genialny serial pokazujący życie mafii w 20 latach tuż po 1 wojnie światowej. Poza tym serialem polecam również "Wikingowie" oraz "Lucyfer".

Mogę się nieco odnieść do Lucyfera, generalnie rewelacyjny i długi serial, szkoda jedynie, że już nie będzie raczej kolejnych sezonów. Najlepiej jest oglądać filmy z drugą osobą, czy masz może swoją drugą połówkę? Jakimi cechami powinna wyróżniać się ta jedyna?

Nie mam. Powinna mieć powalający uśmiech oraz piękne oczy, reszta może być przeciętna to jeśli chodzi o wygląd. Co do charakteru to: pewna siebie, zabawna, otwarta na nowych ludzi, komunikatywna, inteligentna oraz pracowita. Takimi cechami powinna się wyróżniać.

Z pewnością są to jak najbardziej dobre cechy i oby Ci się trafiła taka kobita! Zbliżamy się ku końcowi wywiadowi i na sam koniec zagramy w grę. Ja piszę słówka, a Ty piszesz obok z jaką osobą z forum kojarzy ci się. Jesteś gotów?

Wąsik -

Prawiczek -

Gastro -

Rage -

Gangster -

- Myshot4you

- Zjarany scooby

- Narks -

Visca (słyszałem jak gra w Lola xD)

- Karcok

Oj, ostre skojarzenia! Coś w tym musi być! Haha. Nasz wywiad dobiegł końca, czy chcesz kogoś pozdrowić?

Tak, mamę, tatę i @ Bati  wbij ts3 bo bindy się robią przestarzałe xD

Dziękuję pięknie za wywiad oraz, że poświęciłeś trochę czasu! Mam nadzieję, że przeprowadzona rozmowa również Ci się spodobała!

Również dziękuję! :lisc:

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 5
Opublikowano

Mega dziękuje za możliwość udziału w wywiadzie. Myślę że wyszedł genialnie 💖💖💖💖💦💦💦

• Uwielbiam 1
  • Donator
Opublikowano

Spoczko wywiad, ale serdecznie odradzam Margonem, aktualnie gra stoi na botach, żywych graczy jest może 10% ;)

• Uwielbiam 2
  • Legenda
Opublikowano

Dobra robota chłopaki i przede wszystkim świetny klimat stworzyliście w wywiadzie! Miło i ciekawie się to czytało, a o to właśnie chodzi! Brawo dla Was! 

14 godzin temu, Narks. napisał:

Zawsze nie jest za późno!

:pepoHmm: 

• Uwielbiam 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.