Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Guest Mars.

[Moderator] Radio

Recommended Posts

Co ciężko ci się jest przełamać ?

Moje zdanie oczywiście na TAK

Jesteś miłą, ogarniętą osobą w dodatku kompetentną, uważam że poradzisz sobie na tym stanowisku i nie zawiedziesz przede wszystkim mnie jak obejmiesz to stanowisko :)

Do momentu dzisiejszej akcji wydawałeś mi się być normalną, zaangażowaną w życie forum osobą. I gdyby nie to pewnie byłbym na tak. Ale na tą chwilę nie wyobrażam sobie moderatora, który pomimo iż sprawa go nie dotyczy i pomimo iż nie ma racji, to ma czelność obrażać mnie od zje*ów (już nawet pomijając fakt, że jesteś ode mnie młodszy). Dobrze wykonujesz swoje obowiązki jako redaktor, ale za bardzo wczuwasz się w rolę jakiegoś władcy i ochroniarza. Wiele straciłeś, a przynajmniej w moich oczach. Dostałeś bana na SB tak samo jak ja, nie wykłócam się choć kara w Twoim przypadku powinna być większa, bo ja Ciebie nie obrażałem, a przynajmniej nie mam takiego przysposobienia aby obrażać ludzi. Jestem na nie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.