Play Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Co ciężko ci się jest przełamać ? Moje zdanie oczywiście na TAK Jesteś miłą, ogarniętą osobą w dodatku kompetentną, uważam że poradzisz sobie na tym stanowisku i nie zawiedziesz przede wszystkim mnie jak obejmiesz to stanowisko :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Do momentu dzisiejszej akcji wydawałeś mi się być normalną, zaangażowaną w życie forum osobą. I gdyby nie to pewnie byłbym na tak. Ale na tą chwilę nie wyobrażam sobie moderatora, który pomimo iż sprawa go nie dotyczy i pomimo iż nie ma racji, to ma czelność obrażać mnie od zje*ów (już nawet pomijając fakt, że jesteś ode mnie młodszy). Dobrze wykonujesz swoje obowiązki jako redaktor, ale za bardzo wczuwasz się w rolę jakiegoś władcy i ochroniarza. Wiele straciłeś, a przynajmniej w moich oczach. Dostałeś bana na SB tak samo jak ja, nie wykłócam się choć kara w Twoim przypadku powinna być większa, bo ja Ciebie nie obrażałem, a przynajmniej nie mam takiego przysposobienia aby obrażać ludzi. Jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 jestem na tak świetny kandydat wiek staż spoczko mordka, angażuje się w życie forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBN<3 Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Jestem również na tak, dasz sobie na pewno radę na tym stanowisku - całkowity ogar i tak ma być :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demo :) Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Duuuuuuuże tak! - ogarnięty; - staż; - wiem że ogarniesz; - przede wszystkim aktywny ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanti. Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Ciebie akurat zniosę, więc jestem na tak :D +zaangażowanie +wiek (a nie 15letni modkowie ;3) +aktywność Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Również jestem na tak pozytywna, ogarnięta morda :D , wykazuje się dużym zaangażowaniem można dać mu szanse ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Jestem na tak: +ogarniety +duzo spedza czasu na forum +duzo pomaga innym:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Jestem na TAK + Zaangażowanie + Spełnia wymagania + Wiek oraz doświadczenie + Aktywność Powodzenia Kocie :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Równiez na duże TAK Wymagania ++Aktywność ++Wiek ++Ogar ++Komunikatywność ++ :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Oczywiście, że TAK +Wiek +Zaangażowanie +Aktyność - gdy wejdę to ty zawsze jestes ;) +Miły, nie zawsze ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted March 22, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted March 22, 2015 Również jest i moje poparcie. Jestem aktywny na forum, wiek też dobry, angażujesz się, poradzisz sobie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted March 22, 2015 Owner Share Posted March 22, 2015 Podanie przyjęte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts