Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Gość Little.

Wywiad z - Kasią.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Krystian aka myśliciel, a tak serio to dzięki za wywiad. To był zaszczyt odpowiadać na twoje pytania :D

• Lubię to! 1
Opublikowano

Moje oczy przeżyły szok  :angry:. Jak piszecie wywiad dobierajcie lepsze kolory ja was proszę. Druga sprawa, pomiędzy pytaniami zrób odstęp bo tak to się wszystko zlewa.

Opublikowano

Krystian aka myśliciel, a tak serio to dzięki za wywiad. To był zaszczyt odpowiadać na twoje pytania :D

I tak jesteś chamem ze wsi i po ta twoja "łopata" która przez pół miasta jechała żeby piwo kupić ^^

Bardzo dobry wywiad :)

Kolory okropne!

• Lubię to! 1
Opublikowano

I tak jesteś chamem ze wsi i po ta twoja "łopata" która przez pół miasta jechała żeby piwo kupić ^^

Bardzo dobry wywiad :)

Kolory okropne!

On nie jechał przez pół miasta, on po prostu nie wiedział w jaki autobus wsiąść chamie ze wsi. :D

Opublikowano

Pilnuj siebie, a co do wywiadu miły dla oczka, nie za długi nie za krótki, sensowne pytania no cud miód :D

Za ten post masz u mnie wielkiego minusa. Każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania i jeśli pozwolisz również je przedstawię.

Wywiad nawet nawet, jedyne co to jego wygląd graficzny mnie irytuje, bo różowy i brązowy to słaba kompilacja, która delikatnie razi w oczy.

Pytanie skonstruowane w porządku, widać komunikację między redaktorem, a użytkownikiem. Zbędne były te "krótkie pytania" na końcu. Długość w miarę ok. Ogólna ocena 7.5/10 :)

• Lubię to! 2
Opublikowano

Wywiad dobry, kolory troche się zlewają ale to tylko mały szczegół tak to nie mam zastrzeżeń oby tak dalej :)

Opublikowano

Fajnie się czyta, ładny wywiad :) Plusik leci

P.S Kasiu mieszkam nie daleko Grudziąca widzę sam z pomorskiego nie jestem ;)

• Lubię to! 1
Opublikowano
Witaj kasiu - z tej strony Little. czy chciałabyś przeprowadzić ze mną wywiad?

Cześć Little. Pewnie, że tak.

Ciekawe :D Przecież to Ty Little przeprowadzasz wywiad. Kasia UDZIELA Ci odp :) :D

Opublikowano

Dużo można się dowiedzieć, ale te kolorki no naprawdę nie pasują, musisz następnym razem zmienić, ale pozytywnie mimo to i dobrze zrobione :D

• Właściciel
Opublikowano

Kolory straszne, ale sam wywiad - good job!  :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.