Kaśka Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Krystian aka myśliciel, a tak serio to dzięki za wywiad. To był zaszczyt odpowiadać na twoje pytania :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 No no, widzę że little się bierze za wywiady Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Postarałeś się Little. Fajny, przyjemny i estetyczny dla oka wywiadzik, łap lajka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KACU Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Dobry wywiad + Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Moje oczy przeżyły szok :angry:. Jak piszecie wywiad dobierajcie lepsze kolory ja was proszę. Druga sprawa, pomiędzy pytaniami zrób odstęp bo tak to się wszystko zlewa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Krystian aka myśliciel, a tak serio to dzięki za wywiad. To był zaszczyt odpowiadać na twoje pytania :D I tak jesteś chamem ze wsi i po ta twoja "łopata" która przez pół miasta jechała żeby piwo kupić ^^ Bardzo dobry wywiad :) Kolory okropne! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 I tak jesteś chamem ze wsi i po ta twoja "łopata" która przez pół miasta jechała żeby piwo kupić ^^ Bardzo dobry wywiad :) Kolory okropne! On nie jechał przez pół miasta, on po prostu nie wiedział w jaki autobus wsiąść chamie ze wsi. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesty Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Dobry wywiad gratuluje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Pilnuj siebie, a co do wywiadu miły dla oczka, nie za długi nie za krótki, sensowne pytania no cud miód :D Za ten post masz u mnie wielkiego minusa. Każdy ma prawo do wyrażania swojego zdania i jeśli pozwolisz również je przedstawię. Wywiad nawet nawet, jedyne co to jego wygląd graficzny mnie irytuje, bo różowy i brązowy to słaba kompilacja, która delikatnie razi w oczy. Pytanie skonstruowane w porządku, widać komunikację między redaktorem, a użytkownikiem. Zbędne były te "krótkie pytania" na końcu. Długość w miarę ok. Ogólna ocena 7.5/10 :) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted March 22, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted March 22, 2015 Wywiad może i długi, ale estetyką nie powala. 0/10 za estetykę, 9/10 za treść. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cLiNiC Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Fajne pytania, podoba mi się Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 wywiad bardzo dobry czekam na więcej z twojej strony Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Wywiad dobry, kolory troche się zlewają ale to tylko mały szczegół tak to nie mam zastrzeżeń oby tak dalej :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 No nawet dobry wywiadzik :> ++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=byku=- Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Fajnie się czyta, ładny wywiad :) Plusik leciP.S Kasiu mieszkam nie daleko Grudziąca widzę sam z pomorskiego nie jestem ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaśka Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Podobno dudnes też z pomorskiego, więc nie jesteśmy sami :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KubsoN Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Zbyt bardzo miesza się czcionka. Ogólnie wywiad fajny ale zaprezentowany kiczowato. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blaszkaBiceps Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Witaj kasiu - z tej strony Little. czy chciałabyś przeprowadzić ze mną wywiad? Cześć Little. Pewnie, że tak. Ciekawe :D Przecież to Ty Little przeprowadzasz wywiad. Kasia UDZIELA Ci odp :) :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanti. Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Dużo można się dowiedzieć, ale te kolorki no naprawdę nie pasują, musisz następnym razem zmienić, ale pozytywnie mimo to i dobrze zrobione :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted March 23, 2015 Owner Share Posted March 23, 2015 Kolory straszne, ale sam wywiad - good job! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 23, 2015 Share Posted March 23, 2015 Wywiad GIT, Kolory tragedia :D Leci plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts