Jump to content

Recommended Posts

Posted

Twój nick: kisiel

Nick admina banującego: esl

Data/Mapa: #om1

SteamID:STEAM_0:0:553385252

Serwer (mod): #om1                               

Opis sytuacji: grałem sobie, zabijałem esla i innych i esl sie splakal o nick i zaczal straszyc banem, gdzie inni admini nie mieli do tego problemu. Porozdawalem mu glowy i sie spłakał kolezka. BLY był wtedy na serwerze i też mu wszystko pasowalo. Gość ma przeklenstwo w nicku i podobno chcial zebym dostal bana za nick i prowokowanie 

• Like 2
  • V.I.P
Posted

Chyba wytłumaczę wszystko, później wrzucę SS jak mnie oczywiście wyzywałeś. Bo jeszcze demka nie ma. O zabijanie mi nie chodzi, bo też wykręciłem dobre staty, siadało. Chodziło mi o Twój nick.  Chciałem poprostu żebyś go zmienił, nic więcej, a 3/4 was wjechała na mnie jak bym wam obiad zabrał. Prosiłem na u@ admina @ B L Y  żeby Cię kick, albo coś bo masz taki nick. Jeśli adminowi to pasuje to nie stosuje się do regulaminu tutaj powinien ingerować @ revander  albo po prostu go nie zna :). Zaraz edytuje temat i dodam ss po prostu dla naszego UBT i Opiekuna mirage jak pięknie po mnie jedziesz a admin BLY ktory siedział na spec nic z tym nie robi, mimo tego gdzie napisałem na u@ "zrobisz coś z tym?' EDIT: Przeprszam, że mam jakiegoś downa czy coś, bo na demku przecież czatu nie pokazuje, ale opiekun lub własciciel maja logi od tego więc w wolnej chwili można zobaczyć. Mówiłeś coś, że ja płaczę ? 34 minuta buzia Ci się nie zamykała + obrażałeś mnie o takich i takich, bo rzekomo na wh latam. Pograj jeszcze troche w tą gre :3 

2.7 Wulgarne/obraźliwe nicki ( 1 ostrzeżenie - kick | 2 ostrzeżenie - BAN 30 min - 60 min. )

@ B L Y  nie broń się takim czymś jak wróciłeś ze spec on nadal po mnie jechał nic z tym nie zrobiłeś, i nie wyzywaliście, bo ani jednego słowa na jego osobę nie powiedziałem. Co to ma być za faworka? mamy likwidować syf na serwerze, a nie go reprezentować. Ty jako admin masz  obowiązek przeczytać regulamin i się do niego stosować. 

Zostawiam tutaj decyzje @ revander , bo ubt ma raczej mało do gadania. Ja myślę, że zastosowałem się dobrze do regulaminu, poleciał za ten nick, + obraza i prowokacja. 

2 godzinki odpoczynku, dobrze Ci zrobią myśle.

• Like 3
  • Haha 1
Posted
1 minutę temu, ESL napisał:

ogolnie sprawa wyglata tak jak wy sie wyzywaliscie to mialem zw bo wiadomo sa zdalne lekcje to bylem na sm_ukryj, jak wrocilem to kisiel dostal bana i sprawdzalem w consoli co napisal i zgodze sie z tym powinienem dac kicka/muta , co do nicku to MOIM zdaniem nie byl obrazliwy, ale przyznaje sie do bledu jesli dostane kare czy cos to ja bez problemu przyjme pozdrawiam :D

• Like 2
Posted

Jakby co ESL zobacz swój nick, dla mnie może twój jest obraźliwy. Mordo nikt sie nie sapał tylko i wyłącznie ty. Myślałem ze na wh latasz bo na zakręcie we wnęcie z drzwiami zacząłęś skanowac mnie choć mnie nie widziales

Posted

Powód i długość bana jak najbardziej słuszne, wulgrany nick, prowokacje, wyzywiska, to wszytsko podchodzi pod łamanie regulaminu. Mam tylko wątpliwości czy adekwatne było abyś Ty nadał bana, chociaż da się to zroumieć poprzez ignorancję ze strony @ B L Y . Z samym adminem sobie wszystko wyjaśnię. Chociaż ban już się skończył to był jak najbardziej zasłużony.

• Like 4
  • Legend
Posted

Pierwsze primo @ ESL  pierwszy i ostatni raz widzę, że banujesz kogoś na jakimkolwiek serwerze gdzie nie masz uprawnień.

Nie obchodzi mnie to, że masz UBT, UBT jest od rozstrzygania spraw na forum, nie od banowania ludzi na serwerze, nawet jeśli ktoś odpalony lata! Od tego są admini i opiekunowie!

Będę takie akcje traktował surowo, bo jest to po prostu "nadużywanie permisji"

Co do Ciebie @ kisiel KEYDROP

Posiadałeś z tego co widziałem nick:

L 02/10/2022 - 09:16:39: Chat         | (STEAM_1:0:553385252)kisiel kurwo: ?
L 02/10/2022 - 09:16:49: Chat         | (STEAM_1:0:553385252)kisiel kurwo: !rs
L 02/10/2022 - 09:17:10: Chat         | (STEAM_1:0:553385252)kisiel kurwo: oho
L 02/10/2022 - 09:17:39: Chat         | (STEAM_1:0:553385252)kisiel kurwo: !report

Nick jest obraźliww i czy chcesz, czy nie jesteś zmuszony go zmienić.
Mało obchodzą mnie argumenty "bo ktoś inny miał taki sam" 
Ty zostałeś poproszony o jego zmianę i musisz to zrobić, jeżeli admin nie reaguje na osobę X która również miała obraźliwy nick, to wtedy zgłaszasz sprawę na forum.

@ B L Y  Jak jesteś z/w to wychodzisz z serwera! To celowe nabijanie "godzinek" na serwerze, aby tylko mieć zieloną kartę w przyszłości. Jesteś Z/W = Wychodzisz z serwera @ revander  Zrób z tym porządek.

@ kisiel KEYDROP  Ban już i tak minął, także nie ma czego rozpatrywać, jeżeli chcesz możesz złożyć skargę, czy jak to sam ująłeś "Na wh latał" możesz również zgłosić to w konkretny dział.
  • Like 8
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.