Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick oskarżonego: ESL

Opis sytuacji: Witam mianowicie chodzi mi o rozpiskę jednego z demek pod odwołaniem, gdzie admin @ LeO_438 dał bana graczowi "r1czi".  Członek UbTeam @ ESL w odpowiedzi odpisał, ale jedynie na demo Leo, które zgadzam się z Esl'em, że jest trochę bez sensu jeżeli wszędzie jest przypadek. Jednak dodał, że gdzie "My" widzimy aim/wh. Jest dla mnie to prawie pewnym dowodem, że członek UbTeamu kompletnie olał moją "dokładniejszą" rozpiskę demka. W regulaminie nie ma zasady, że nie mogę rozpisać demo w dodatku, gdy admin banujący wyprzedził mnie z komendą o sekundę. Dodam, że jak widać na załączonym obrazku, nasze przedziały są sporo inne, może niektóre minuty są te same, ale to z max 2-3 akcje. Panie członku UbTeamu, jeżeli Twoją odpowiedź mam potraktować jako, że moją rozpiskę również "sprawdziłeś", to ja się pytam gdzie są Twoje odniesienia? Nie chciało się? Jeżeli natomiast nie brałeś pod uwagę mojej rozpiski, to przeprosiny z mojej strony.

Powód: Nie wiem czy moja rozpiska była brana pod uwagę , jednak jeżeli tak to śmiem twierdzić, że ten członek UBTeamu sprawdził demo od niechcenia bez rzetelnego sprawdzenia. Wnoszę o dokładne obejrzenie demka jeszcze raz uwzględniając moją rozpiskę.

Dowody:image.thumb.png.1edb9fc9b0af65b6d544586741a10706.pngimage.thumb.png.23b2a594eb750a7639ed3cd261ffff85.png

• Haha 4
  • Wow 1
  • V.I.P
Posted

Już tłumacze, demko obejrzałem po rozpisce tej i tej, ale rozpiska admina Leo jest tą "podstawową" i to na nią odpowiedziałem,  swojej pracy nigdy nie traktuje od niechcenia, Twoje prowokacje i to co pokazywałeś na czacie są nie na miejscu, jeśli sądzisz, że demo było jednak spalone, zgłaszasz post, a nie piszesz skargę. Bez jaj. Tyle do powiedzenia @ Książę Sosnowca  jeśli bardzo chcą @ Vanilla.  jest na urlopie, wątpię, że będzie miała czas, więc ktoś z wyższych musi to rozpatrzeć. 

Plus do tego, że zobaczyłem w moje mecze, i z memesem grałem na to wygląda wiele razy i chłopak ma pojęcie o tej grze. 

W skrócie wszystkie akcje obejrzałem i dla mnie jest to demko po prostu czyste... 

• Like 4
Posted
58 minut temu, ESL napisał:

Już tłumacze, demko obejrzałem po rozpisce tej i tej, ale rozpiska admina Leo jest tą "podstawową" i to na nią odpowiedziałem,  swojej pracy nigdy nie traktuje od niechcenia, Twoje prowokacje i to co pokazywałeś na czacie są nie na miejscu, jeśli sądzisz, że demo było jednak spalone, zgłaszasz post, a nie piszesz skargę. Bez jaj. Tyle do powiedzenia @ Książę Sosnowca  jeśli bardzo chcą @ Vanilla.  jest na urlopie, wątpię, że będzie miała czas, więc ktoś z wyższych musi to rozpatrzeć. 

Plus do tego, że zobaczyłem w moje mecze, i z memesem grałem na to wygląda wiele razy i chłopak ma pojęcie o tej grze. 

W skrócie wszystkie akcje obejrzałem i dla mnie jest to demko po prostu czyste... 

Prowokacje? Z której strony w tym poście czy na chatboxie jest/była prowokacja? Ja tylko grzecznie spytałem, wysunąłem subiektywną opinię swoją, nic do Ciebie nie mam , tylko chciałem wiedzieć czy oba dema brałeś pod uwagę. Ale z odpowiedzi wynikało i tak i nie. Prowokacje to były częstsze jak już ze strony gracza którego odbanowałeś. W takim razie dla mnie sytuacja jest wyjaśniona, odwołuję tutaj wspomniane słowa i "wycofuję skargę". Następnym razem napiszę post w razie odmiennych obiekcji co do danego dema. W takim razie ostatecznie zgadzam się z Twoim werdyktem, gracz r1czi grał dzisiaj i sam po lekkiej analizie w "razie czego" stwierdzam, że po prostu dobrze gra. Mieliśmy prawo do podejrzenia użytkownika na koncie nonprime z wyciszeniem, prawda? Dobrze w takim razie sytuacja wyjaśniona ja przepraszam za błędne insynuacje na temat Twoje pracy. Liczę , że przyjmiesz przeprosiny. Pozdrawiam.

• Like 1
  • Deserved
Posted

@ Liv Morgan , @ ESL dobrze napisał. Zawsze jeżeli nie zgadzasz się z decyzją UBT możesz zgłosić post. Po to mamy opiekuna UBT oraz Wyższą Administrację. Co do prowokacji, Twoje słowa w tym temacie mogły zostać zrozumiane dwojako. Z racji, że sprawę uważacie za wyjaśnioną nic więcej tu nie ma do dodania.

• Like 2
  • I love it 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.