Jump to content

Recommended Posts

• Legend
Posted

qATKKJH.png.cb0b3546016b504e130ae9bf6a88c874.png

Witam serdecznie w kolejnej lupce! :UmPikaOla:

Dziś będziecie mogli przeczytać opinię na temat naszego UNBAN™ [CS:GO]Opiekun Serwera a także Admina [TS3] , a jest to właśnie @ ESL !

Chcecie wiedzieć, co nasi użytkownicy sądzą na jego temat? Przekonajcie się sami!

wdwdw.png.bcc6ccf763e2c467da913eb073e0e1e5.png

Co sądzisz o @ ESL ?

Użytkownik nr 1

W porządku osoba, przede wszystkim ambitna, co obierze sobie na cel, to stara się to realizować. Do tego no-life, non stop sprawdza te demka, ale to bardzo dobrze! 

Użytkownik nr 2

@ ESL to spoko mordeczka. Fajnie się z nim gada jak i gra.

Użytkownik nr 3

Miły i sympatyczny gracz.

Użytkownik nr 4

Jest miły, chodź czasem na swoje chwilowe wybuchy. Wydaje się rozważny, i pomocny.

Użytkownik nr 5

Nie zdążyliśmy się jakoś mocno poznać, widać, że ma swoje zdanie na różne tematy. Ogólnie dobry chłopak.

Użytkownik nr 6

Ogólnie spoko ziomek, grałem z nim kilka mm i idzie z nim pogadać.

Użytkownik nr 7

Kiedyś słyszałem bardzo wiele negatywnych opinii na jego temat, zanim jeszcze go poznałem. W momencie, gdy trafił do naszego bardzo bliskiego grona okazało się, że wszystkie te słowa były nieprawdą. Adrian to osoba, która jest wyjątkowa i bardzo zaangażowana w to, co robi i jest idealnym przykładem człowieczka, który daje od siebie zawsze 100% niezależnie od sytuacji. 

Użytkownik nr 8

Za bardzo nie znam, nie przesiaduję z nim w towarzystwie. Czasem zagada, zapyta o jedną grę/dwie. Raczej cichy chłopak, ma swoje grono znajomych, słyszałem, że jest trochę toxiciem, ile w tym prawdy nie wiem.

Użytkownik nr 9

@ ESL jest naprawdę sympatycznym człowiekiem i miłym  potrafi pomóc i doradzić. 

Użytkownik nr 10

Myślę, że jest to miła osóbka. Nie było mi dane lepiej jakoś poznać, ale sprawia bardzo przyjaznego człowieka.

Użytkownik nr 11

Spoko ziomek.

Użytkownik nr 12

Jest dość irytującym osobnikiem, aczkolwiek dobrze go widzieć z powrotem.

Użytkownik nr 13

@ ESL jest bardzo interesującą osobą, która nie gryzie się w język, gdy mu coś nie odpowiada. Szanuje takie osoby.

Użytkownik nr 14

Jeszcze nie miałem okazji bliżej go poznać, ale wydaję się w miarę ogarniętym i przyjaznym użytkownikiem. 

Użytkownik nr 15

W porządku chłopak.

linia-ruchomy-obrazek-0268.gif.43e117619c9a6ab99f17d9822983c9ce.gif

Czy jest coś, co Ci się podoba lub nie podoba w zachowaniu @ ESL?

Użytkownik nr 1

Podoba mi się to, że Jest szczery ;p

Użytkownik nr 2

Ciężko wymieniać mi wady jednej z osób, która należy do grona 'najlepszych przyjaciół', bo musiałbym się tego na siłę doszukiwać 🤔 Jego zachowanie bardzo plusuje ogromne poczucie humoru, przez co idealnie wpasował się do naszej paczki, a nie licząc tego ma też ogromny dystans do samego siebie.

Użytkownik nr 3

Za dużo kampi na respie, a plus taki, że odwołania krótko wiszą.

Użytkownik nr 4

Raczej nie.

Użytkownik nr 5

Nie podoba mi się u niego jego narzekanie:peepoWhy:

Użytkownik nr 6

Podoba mi się jego pracowitość i sumienne wywiązywanie się ze swoich obowiązków. Nie podoba mi się czasami jego zachowanie, a w szczególności to, że nie można mu nic powiedzieć, bo od razu ma jakieś "ALE".

Użytkownik nr 7

Mam wrażenie, że w pewnym momencie zagubił się w tym co może, a co nie. Przez to często, gęsto ma problemy z innymi użytkownikami. Czasem ponosi go temperament, ale nie jest złą osobą, po prostu nie wie, kiedy ugryźć się w język. 

Użytkownik nr 8

Niech przestanie tak wyzywać ludzi i będzie w porządeczku!

Użytkownik nr 9

Częste wybuchy emocji, czasami chęć pokazania siebie.

Użytkownik nr 10

Ciężko jest mi powiedzieć, bo za krótko go znam, ale zrobił na mnie dobre pierwsze wrażenie.

Użytkownik nr 11

Jakby ustawił mówienie na przycisk na ts3, byłby ideałem :KEKW:

Użytkownik nr 12

Chyba nie ma takiej rzeczy, może za mało go znam.

Użytkownik nr 13

Posiadanie własnego zdania to dobra sprawa, ale trzeba czasem wiedzieć kiedy ugryźć się w język.

Użytkownik nr 14

Nie.

Użytkownik nr 15

Z tych gorszych rzeczy nie ma nic mu do narzucenia, a tych lepszych to chłop ma stoicką cierpliwość.

linia-ruchomy-obrazek-0268.gif.43e117619c9a6ab99f17d9822983c9ce.gif

Jaką jedną rzecz chciałbyś zrobić z @ ESL?

Użytkownik nr 1

Zagrać 1v1 w csie

Użytkownik nr 2

Napić się jakiegoś dobrego trunku! 

Użytkownik nr 3

Iść na piwo i pogadać XDD

Użytkownik nr 4

Zwyzywać @ Zjarany Scooby

Użytkownik nr 5

Jakbym mógł, to wrzuciłbym go na opiekuna jakiegoś serwera dodatkowo.

Użytkownik nr 6

Zagrać w Rusta.

Użytkownik nr 7

Posiedzieć na tsiku i pograć w cs`ka.

Użytkownik nr 8

Pograć z nim w CS GO. 

Użytkownik nr 9

Dla poznania się jakieś wspólne gierki w miłej atmosferze. 

Użytkownik nr 10

Tego niestety nie wiem.

Użytkownik nr 11

W sumie to możemy iść na browarka i porozmawiać, czuję, że byłby dobrym kompanem do dłuższego posiedzenia. 

Użytkownik nr 12

Chętnie poleciałbym z nim w jakąś imprezę albo chociaż się napił. Niestety kawałeczek do siebie mamy, ale zaraz jak skończę robić prawko to wpadnę, więc wtedy poleci się w jakiś melanż 🤠

Użytkownik nr 13

Spotkać się na papieroska. 

Użytkownik nr 14

Zagrać w ligę! 

Użytkownik nr 15

Chętnie poszedłbym na jakieś :pijemy2:

1142323912_licie.png.4fa0e097cd1197f1451d6c57f1c63ab9.png

To tyle na dziś. Uważaj, bo kolejnym razem to właśnie TY możesz znaleźć się pod naszą lupą. :monkapeek:

• Like 3
  • I love it 4
  • V.I.P
Posted

Kocham was wszystkich, aż łezka w oku stanęła! :pepelove: jesteście na prawdę wspaniałą ekipka. Po niektórych osobach się domyślam, a po niektórych kompletnie nie, ale o to chodzi w tym temacie. Jeśli ktoś ma ochotę na granie, czy nawet gadanie, zapraszam, zawsze chętny!!

Dziękuję jeszcze raz za te mile słowa! :pepelove:

• Like 3
  • I love it 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.