Jump to content
karpian

odwolanie od kary

Recommended Posts

Twój nick: karpian 

Nick admina karającego: Grzes

Data/Mapa:  02.02  mirage  

SteamID:  STEAM_0:0:594020585

Serwer (mod): 5v5 #2

Opis sytuacji:  dostalem bana na 2 dni ktory mi sie skonczyl powodem bylo podszywanie sie pod admina ale tak nie bylo tylko cziter byl to napisalem do quwerka i go zbanowal i tyle i mam muta jeszcze przez tydzien a powodem muta bylo   w skrocie to "kultura" prosilbym o zdjecie mutaaaaaaaaaa

Witam 

Link do dema ze skargi https://57.gotv.pro/srv68703/auto-20220201-1737-de_mirage_katu2.dem.zip

Wnioskuje po rozgrzewce że zaczęło się na wcześniejszych mapach. @ ESL możesz je przejrzeć. Tak jak w skardze dodam że oglądałem rozgrzewkę, zmianę połów i parę wybranych rund. 

Gdybym oglądał całą mapę karę pewnie dostałby dłuższą i pewnie znalazło by się więcej osób do ukarania. W sb jest ponad 30 mutów i 4 bany. Link muty, Link bany.  @ karpian Bana+mute dostałeś za kulturę(ogólnie), a skoro twierdzisz że za podszywanie się pod admina to powinien być ban 7 dni a druga taka sytuacja perm. @ Admin CS:GO [5vs5 #2]za następne jego przewinienia możecie dawać dłuższe kary(bany powyżej 2 dni), skoro sytuację się powtarzają.

Spoiler

image.thumb.png.3b77c9f66151fa0ab5c8b4f187cd38f2.png

• Like 4

Oglądałem demko, twierdzę nawet, że kara powinna być dłuższa. Twoja "kartoteka" jest u nas bardzo bogata, i nawet Konsola już nie wytrzymywała Twoich wyzwisk i prowokacji, nawet od niej są muty/bany. Ta kara myślę, że jest słuszna. Brak Unmuta

• Like 2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.