karpian Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 Twój nick: karpian Nick admina karającego: Grzes Data/Mapa: 02.02 mirage SteamID: STEAM_0:0:594020585 Serwer (mod): 5v5 #2 Opis sytuacji: dostalem bana na 2 dni ktory mi sie skonczyl powodem bylo podszywanie sie pod admina ale tak nie bylo tylko cziter byl to napisalem do quwerka i go zbanowal i tyle i mam muta jeszcze przez tydzien a powodem muta bylo w skrocie to "kultura" prosilbym o zdjecie mutaaaaaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted February 4, 2022 Share Posted February 4, 2022 @ Grześ wyjaśnij sytuacje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grześ Posted February 5, 2022 V.I.P Donor Share Posted February 5, 2022 Witam Link do dema ze skargi https://57.gotv.pro/srv68703/auto-20220201-1737-de_mirage_katu2.dem.zip Wnioskuje po rozgrzewce że zaczęło się na wcześniejszych mapach. @ ESL możesz je przejrzeć. Tak jak w skardze dodam że oglądałem rozgrzewkę, zmianę połów i parę wybranych rund. Gdybym oglądał całą mapę karę pewnie dostałby dłuższą i pewnie znalazło by się więcej osób do ukarania. W sb jest ponad 30 mutów i 4 bany. Link muty, Link bany. @ karpian Bana+mute dostałeś za kulturę(ogólnie), a skoro twierdzisz że za podszywanie się pod admina to powinien być ban 7 dni a druga taka sytuacja perm. @ Admin CS:GO [5vs5 #2]za następne jego przewinienia możecie dawać dłuższe kary(bany powyżej 2 dni), skoro sytuację się powtarzają. Spoiler 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 Oglądałem demko, twierdzę nawet, że kara powinna być dłuższa. Twoja "kartoteka" jest u nas bardzo bogata, i nawet Konsola już nie wytrzymywała Twoich wyzwisk i prowokacji, nawet od niej są muty/bany. Ta kara myślę, że jest słuszna. Brak Unmuta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MenT0S- Posted February 5, 2022 Share Posted February 5, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts