Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam wszystkich :)

Chciałbym was poinformować iż niebawem nadejdą lekkie zmiany w sieci.

Pierwszą z nich będzie zmieniona grafika, zostanie zmienione między innymi:

- Banner ONLY DD2

- Banner na przyszły serwer COD MOD

- Logotyp sieci

W grudniu planowany jest zakup unikalnego stylu na forum z okazji świąt.

Mogę jedynie podpowiedzieć, że teraz kolorystyka z niebieskiej zmieni się na czerwoną.

Obecnie mamy reklamy jeszcze 1 dzień, oczywiście środki jeszcze nam zostały na ponowny zakup reklamy więc

reklama zostanie ponownie kupiona i będzie trwać bodajże do poniedziałku / wtorku.

Niebawem dołączy do sieci serwer cod - hard.

Moglibyśmy serwer zrobić już teraz ale po co? żeby stał pusty? 

Aktualnie przeznaczyliśmy dość sporą część środków w only dd2, najbliższe dochody pojawią się około 5 listopada, więc

myślę że w tych dniach zostanie dodany serwer cod mod od razu z zakupioną reklamą.

Większość z was wie, większość może nie, ale reklame kupujemy na cssetti.pl, jest dość droga ale skuteczna.

Jednak, że reklama przyciąga praktycznie samych graczy non steam więc tutaj wpływ na forum jest niski.

Chcemy zakupić reklamę na serwery.wiaderko.com gdzie skuteczność jest mniejsza, lecz przyciąga w 80% graczy steam,

którzy zostają zazwyczaj na dłużej, rejestrują się na forum itd..

Temat traktujcie jak offtopic i śmiało dyskutujcie. 

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy po stworzeniu nowego serwera macie zamiar przyjąć nowe osoby na stanowiska takie jak UBTeam/Moderator?

• Właściciel
Opublikowano

Slotów myślę, że damy około 22. Oczywiście po wystartowaniu coda, rekrutacja Adminów będzie.

Opublikowano

Mówicie o hard expie

Pytanko , czy bedą w takim razie Multi Admini , skoro i tak tylko 2 serwery teraz beda

I czy admin bedzie posiadał jakas premke na serwerze cod ?

Czy bedzie KillStreak ?

• Właściciel
Opublikowano

Przy dwóch serwerach multi admin nie jest potrzebny. Osoby, które będą posiadały admina dd2 i będą chciały także admina cod dostaną po prostu dwie rangi. Jeżeli chodzi o degradacje, selekcje zrobimy ją jak serwer cod mod wystartuje. Wyróżnienia? na razie żadnego pomysłu nie mam, ale zapewne coś damy  :P

• Właściciel
Opublikowano

Mam taką propozycję. Może by dodać do regulaminu, żeby  w każdym podaniu na obojętnie jaką rangę podać minimum 2 powody dlaczego jest się na tak, lub na nie? Bo irytują mnie posty " Jestem na tak, powody up" czy coś w tym stylu.. 

Większość i tak to oleje więc całkowicie bez sensu.

Jak z codem :D ?

Kiedy sie pojawi jakaś wersja beta ?

Cod jest w trakcie budowy, myślę że w weekend wystartujemy. 

• Właściciel
Opublikowano

Znowu rank zresetowaliście? Co to ma k***a być? Co 4 dni restart ranku?

po co to? Przecież JEST KONKURS NA TOP15? Wiecie ile osób odeszło z sieci z powodu resetu ranku?

Wygląda na to, że amxx był ustawiony. Przy wejściu ponad 3k graczy rank resetuje się automatycznie. Astral ma się tym dziś zająć i wyjaśnić konkurs. 

Jeżeli chodzi o Plebiscyt można w sumie zrobić. Jak chcesz martini to zajmij się tym, a ankietę daj gdzieś w off topicu. 

• Legenda
Opublikowano

Jeżeli chodzi o Plebiscyt można w sumie zrobić. Jak chcesz martini to zajmij się tym, a ankietę daj gdzieś w off topicu. 

Po co w Off topicu? Ja proponuję w Ogłoszeniach, będzie bardziej widoczny i więcej ludzi zagłosuję? I jaką ankietę? Przecież wzór i użytkownicy piszą odpowiedzi w swoich postach. Co ty na to? 

• Właściciel
Opublikowano

Martini zajmij się tym, możesz napisać temat w ogłoszeniach :)

Mogę jedynie zaproponować abyś dodał nie tylko najlepsze grupy, ale też najlepszy pomocnik, nolife, zresztą wiesz o co mi chodzi  :P

• Legenda
Opublikowano

Martini zajmij się tym, możesz napisać temat w ogłoszeniach :)

Mogę jedynie zaproponować abyś dodał nie tylko najlepsze grupy, ale też najlepszy pomocnik, nolife, zresztą wiesz o co mi chodzi  :P

Ok Dzisiaj wystartuje pierwsza edycja. 

Kolejna propozycja jest taka by do wzoru w dziale Screenshoty dodać "Link do bana w Amxbans:" 

• Właściciel
Opublikowano

dodane

• Właściciel
Opublikowano

Nowe bannery i logotyp na forum :)

• Właściciel
Opublikowano

W ten weekend skończymy prace, może nawet jeszcze dzisiaj ale nic nie obiecuje  :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.