noiz Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Jak dla mnie jest to zbędne, po co zaśmiecać forum niepotrzebnymi rangami? Jest administrator - vice administrator i niech tak zostanie ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Tak jak kolega up po co zaśmiecać? jestem na nie, zbędne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 ja wolałbym gdyby została dodana ranga head admina była by to ranga niższa od vice i także miała ach itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Administrator = właściciel Vice Administrator = head admin/zastępca właściciela Tak to postrzegam i każdy może zrobić to samo w pamięci. Nie ma sensu robić nowych rang, ani zmieniać ich nazw. Każdy inteligentny domyśli się jakie funkcje skrywają te rangi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted March 20, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted March 20, 2015 Jestem na Nie. Zbędne zaśmiecanie forum rangami. Wszystko jest jasne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Nie, zaśmiecanie forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesty Posted March 20, 2015 Share Posted March 20, 2015 Na NIE zbędne ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanti. Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Jest dobrze jak jest :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
gapciu Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Na nie, nie potrzebnie to tylko zajmie następny dodatkowy kolor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Jestem na NIE. Zupełnie nie potrzebne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted March 21, 2015 Owner Share Posted March 21, 2015 Za przeproszeniem męczycie mi dupę z tymi rangami odkąd tu jestem :D . Pisałem milion razy, że nie podzielę tak rang. Dla mnie Vice Administrator spełnia rolę waszego Administratora forum, serwerów itp. Ewentualnie w przyszłości jak będziemy mieli z 15 serwerów to może dodam rangę "Technik Serwera". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted March 21, 2015 Owner Share Posted March 21, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Oddalone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts