Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: NAURA TYPIE!

Nick podejrzanego:  kennnsiak;

SteamID podejrzanego: STEAM_0:0:493800162

Rodzaj cheata: wh

Data/Mapa: DD2

Serwer (mod):  54.38.134.2:27015 only dd2

Dowody: Rozpisanie demka: http://811464.hltv2.pukawka.pl/hltv-2201081611-de_dust2-1641654660-1641655860.zip

8:27 - dziwny strzał, nie zauważyłem tego podczas gry, ale można uznać, że szczęście bania przez drzwi, zdarza się.

9:24 - po dwóch normalnych fragach, trzeci przez ściane. Nie było widać gościa, ale jednak można założyć, że przeskanował i trafił szczęśliwie.

9:44 - po tej akcji wydawało mi się, że coś ma, jednak na demku można zauważyć, że mógł usłyszeć moje kroki, ale dalsze akcje są już podejrzane.

9:50 - zobaczcie na jego wychylenie po schowaniu się za paczkami, od razu wcelowany nie w lewą część trupa gdzie zazwyczaj wychylają przeciwnicy lecz w prawą. jakie to ma znaczenie? Takie, że po prawej stronie, za paczką znajduje się gracz, dokładniej "KRZYCHU".

9:53 - podejrzany wychyla centralnie na środek przejścia w trupie dokładnie tam gdzie biegnie gość.

9:56 - podejrzany po zabiciu wychyla się znów wcelowany do prawej części, wie gdzie jest przeciwnik, mimo, że go nie widział.

10:06 - po zdobyciu dwóch normalnych fragów (nic podejrzanego) wychyla i już nie jest wcelowany, bo wie, że nikogo nie ma tam już (wcześniej wychylał od razu wcelowany. Brak ludzi w trupie można zobaczyć na innych povach w tym momencie)

10:55 - po tej akcji można go z miejsca zbanować. Smoke w trupie gdzie nic kompletnie nie widać (jak wam buguje smoka i go nie widać w tym momencie to przewincie jeszcze raz), gracz wychyla w trupie za smoka i nie stoi w miejscu tylko cały czas jest w ruchu, a podejrzany celuje, przesuwa celownik w poruszającego się gościa i zabija (mimo, że nie widać nic przez tego smoka). To nie jest skill, ani przypadek.

11:03 - drugiego gościa zabija przez smoka, w ten sam sposób. Nie widział aby gość przebiegał na prawą stronę trupa, wychyla od razu wcelowany i zabija.

11:09 - jak już schodzi smoke, po zabiciu 2 gości, nadal wcelowany w prawą stronę i czeka, aż wychyli kolejny przeciwnik, który tam jest (nie ma możliwości by wiedział i widział, że tam było dwóch gości). W dalszej części zabija 2 gości, normalne zabójstwa, jednak wychylał już w lewą stronę, pytanie dlaczego jak wcześniej ciągle wychylał w prawą stronę? Może dlatego, że wiedział, że tam nikogo nie ma? Tyle przypadków się nie zdarza pod rząd. Dodatkowo, po zabiciu ostatnich 2 osób, nawet nie wychyla wcelowany tylko od razu biegnie do trupa, przecież nie może wiedzieć, że już tam nikogo nie ma i nikt kolejny nie wybiegnie...

12:00 - może i wy nie zwracacie uwagi na takie rzeczy, ale ja będąc swego czasu ponad 3 lata opiekunem UNBAN i sprawdzajac setki demek widze, identyczna sytuacja jak runde wcześniej, podejrzany wchodzi na podest, chowa się za skrzynką na chwile i wychyla, ale dlaczego nie wcelowany do prawej strony jak wcześniej 3-krotnie? Może dlatego, że wie, że nikt tam nie przeszedł, a runde wcześniej mimo całkowitego smoka widział 3 graczy :) 

Dalej nie dzieje się nic, zapewne widząc, że ktoś na nim siedzi wyłączył i gra od tego momentu... po prostu jak początkujący gracz, nic nie trafia, daje się głupio zabijać.

17:55 Tu fajny przykład, wracając do akcji 9:44, gdzie pisze, że dziwny frag bo biegnąć na podest nagle zatrzymał się i zabił przeciwnika (a nigdy w kolejnych rundach nie zrobił tego) mógł usłyszeć. To teraz wytłumaczcie mi proszę dlaczego dostając info od gracza i słysząc ewidentnie, że ktoś biega obok niego po bsie, a gość który zabija przez smoke i nie gdzie wychylać to widzi, na radarze, że nikogo z sojuszników nie ma, to dlaczego nie sprawdza niczego? Podpowiem, bo gra nosound, to dlaczego w akcji 9:44 dziwnym trafem usłyszał?

Czy ma na 100% wh? Nie deklaruje się pod tym lecz po tym jak widziałem jego gre i w zwolenianiach akcje po 5 razy sądzę, że nienaturalnie się zachowuje i zdecydowanie za dużo wie względem innych graczy. Jest wiele innych, lepszych graczy na tym serwerze, u których nic podejrzanego nie widziałem, a jak już się zabieram za kogoś to ktoś ewidentnie musi być podejrzany. Swoją drogą dodam, że zgłaszałem ustnie 2 razy i 3 razy pisałem na u@ do DWÓCH adminów, którzy przez ten cały czas byli na serwerze, a nie było żadnej reakcji. Nie mówię już żeby z miejsca dawać komuś bana lub ssy, bo jakiś typek napisał tak, ale ani jeden, ani druga nie pokwapili się na wejście na spekta i sprawdzenie podejrzanego (widać to na demku), więc Panie opiekunie może jakaś reakcja na Państwa leniwych.

P.S. Grał też kolejną mapkę, jeżeli chcecie pobierzcie sobie demko, mi się już nie chce tracić czasu. Mam nadzieję, że szczegółowo to opisałem. SSy przy moich zgłoszeniach dużo by pomogły, jednak przez całą mapę nie doczekałem się.

• Lubię to! 3
  • KAT 1
  • Wow 1
Opublikowano

8:27 +b totalne, tutaj trigger strzelił - za tą czasówkę z miejsca dałbym bana. 
9:24 -b
9:44 słychać kroki, -b
9:50 +/-b
10:55 +b
11:00 nie widzi modelu jak przebiega i od razu nejdzik na model xD +b
13:38 abh +b
14:19 jakie te bh jest sztuczne, +b
15:55 abh, +b

@ Gosia ?!  @ Karcok przydałoby się zmienić rangę dla tego gracza @ kennnsiak , bo demo jest totalnie spalone i nie zasługuje już na nią. 

Kto wyszedł z inicjatywą o bana na forum? Ja? Nie. 

https://bany-serwerowe.pl/ban_list.php?bid=1677
http://amxbans-ffa.gameclan.pl/bany/ban_list.php?bid=676

• Lubię to! 3
  • Wow 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.