Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc czekam na wasze opinie o mnie... Wiem, że odjeb*** numer z odejściem ale co poradzę, że tak zostałem potraktowany i to są pochopne decyzje.

Opublikowano

Ja tam mysle ze jeden z najlepszych moderatorow byles i do dzis. Jestes spoko gosciem,ogarnietym,milym,fajnie sie z toba gada na ts:)

Ten numer z odejsciem przeciez nic nie zrobiles takiego kazdy musi miec swoj urlop od forum:)

Opublikowano

Shelby :)

Więc Tak

-Tracisz nad sobą kontrole

-miły

-Ogarnięty

Popracuj nad sobą i będzie dobrze ;)

Opublikowano

Ha ha little. twierdzisz to po sytuacji o której wydarzyla się ostatnio? Byłeś Na forum od początku nie to nie wiesz co ja dla tej sieci zrobiłem dostałeś Vice i juz myślisz ze ci wszystko wolno. Dajesz rangę komuś kogo nikt nie zna... wiec życzę powodzenia forum z takim vice.

• Lubię to! 1
Opublikowano

No za dobrze się nie znamy wręcz mógłbym powiedzieć wgl. bo nie piliśmy xD

* Sympatyczny

* Z poczuciem humoru

* Nerwowy

* Pracowity chyba, bo dużo zrobiłeś dla sieci lecz przez ostatnie miesiące słabiutko było.

* Miły to ty nie jesteś :D

Ps. Nie wypowiadamy się w swoich opiniach, to tylko opinia jaką ma inna osoba o tobie, nie wybuchaj odrazu....

Opublikowano

Drogi Shelby nie zbyt cię znałem ale pierwsze wrażenie kiedy cię poznałem jak wypowiedziałeś się w poście zrobiłeś na mnie dobre wrażenie, dlatego uznaję, że jest z ciebie naprawdę fajny gościu z którym można pogadać i przedewszystkim pograć. Co do twoje degradacji nie odchodź od nas tylko wróć na siec i zacznij znów się bawić na serwerach, bo jest nam naprawdę fajna atmosfera.

Opublikowano

Jako ktoś do pogadania jesteś bardzo spoko, jednak jako ktoś pełniący jakąś funkcję na sieci to masakra. Strasznie się obijasz, a z dnia na dzień coraz rzadziej Cię widać.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cały czas czekamy na to czarne forum, byłeś  dobrym moderatorem, niby miałeś wrócić, ale chyba nie poczyniłeś w tym kierunku odpowiednich kroków...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.