Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIEMKA . nwm czy ktoś mnie pamiętam pare tyogodni temu gralem na tym serwie , ale mniejsza z tym . wbijam sb kulturalnie na serwa 20.00 2015-03-18 i było i nadal jest wiecej aimów, wh niż uczciwych graczy  Ps. a potem zdziwko ,że mało osob gra na waszym serwie .

Propozycja : będzie bardzej tolerancyjni!? przy wybierani adminów bo powinno ich tu byc wiele wiecej

Opublikowano

Masz racje. Na serwie są same odpały a adminów nie ma. Sam nadrobię aktywność na forum bo na serwie wielu mnie zna i składam podanie na adma.

Opublikowano

SIEMKA . nwm czy ktoś mnie pamiętam pare tyogodni temu gralem na tym serwie , ale mniejsza z tym . wbijam sb kulturalnie na serwa 20.00 2015-03-18 i było i nadal jest wiecej aimów, wh niż uczciwych graczy  Ps. a potem zdziwko ,że mało osob gra na waszym serwie .

Propozycja : będzie bardzej tolerancyjni!? przy wybierani adminów bo powinno ich tu byc wiele wiecej

No wybacz ale jeżeli osoby składające podanie na admina nie spełniają wymagań ( min. Nie mają Steam ) to nie możemy takiej osoby przyjąć na to stanowisko. Po drugie nikogo na siłę nie będziemy zmuszali do składania podań na admina jeżeli nie posiadają Steam i nie spełniają wymagań. Jedyne co na chwilę obecną ci pozostaje jako uczciwy gracz to nakręcić demko + ID / IP Steam i zgłosić w dziale ,,Zgłoś Czitera,,

Opublikowano

Masz racje. Na serwie są same odpały a adminów nie ma. Sam nadrobię aktywność na forum bo na serwie wielu mnie zna i składam podanie na adma.

Moim zdaniem jeśli ktoś ma dużą aktywność to powinnie mu odpuścić takie rzeczy jak brak steama , czy słaba znajomość amx, ponieważ ja sam bodajże 3 lata temu bez steama i z znajomosci amx 0/8 w byłem dobrym adminem i nikt się nie skarżył. A w amx obczaiłem w 10 min jak kolega H@ do mnie wpadł 

Opublikowano

Tomek.1.ja gram w tym momencie może 2-3 godz w tygodniu i aby sobie trochę pograć nie bd się bawił w Demka ps.wiele łatwiej jest znaleść inny server.. lecz tego nie zrobie bo są też na tym servie bardzo spoko ludzie dzięki którym atmosfera na 801lvl jest zarąbista i sobie można miło pogawędzić ,a nie tylko prosićtych jebanych cziterow aby offneli 

Opublikowano

Jeśli bym składam skargę na każdego czitera co macie na servie to bym 75% czasu gry w cs bym poswiecał na skargi a 25% na samą właściwa gre 

• Właściciel
Opublikowano

Znajomość amx można nadrobić, głównie jako Admin można posługiwać się tylko amxmodmenu. Jeżeli chodzi o steam to jest podstawa do bycia Adminem i niestety to się nigdy nie zmieni. Koszt steam z grą Counter Strike to zaledwie 10zł  ;)

Opublikowano

Widzę, że nie dojdziemy do żadnego Konsensusu . możecie zamknąc temat . A wszystkim graczą życzę miłej gry. I mam nadzieje ,że jeszcze kiedyś spotkam kogoś z tego servaa ( nie czitera) 

Żegnam ozięble xD Cześć 

Opublikowano

Jeśli ktoś nie spełnia wymagań/nie ogarnia to nie ma szans, aby został u nas adminem.

Jeśli masz cheatera to zgłoś go w odpowiednim dziale, to zaledwie 3 minuty a cziterów zawsze mniej, ewentualnie poproś admina na SB aby wbił na serwer.

Nie ma co dyskutować w tym temacie, zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.