Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie

Przychodzę z propozycją "konkursu" 

Chodzi mianowicie o zorganizowanie turnieju świątecznego, mógłby on polegać na np. bitwie między serwerami (każdy serwer wystawia 5 lub więcej zawodników) [Mile byłby widziany udział administracji serwerów]

Można by to podpiąć jako wspólną Wigilię naszej społeczności (oczywiście w naszym stylu :P)

Myślę, że pomysł jest ciekawy dlatego proszę o pozostawienie swojej opinii i przymuszenie tym samym administracji forum do realizacji :aniol:

Życzę wszystkim w dniu dzisiejszym genialnej formy :papa:

• Lubię to! 1
  • Uwielbiam 2
  • Zasłużony
Opublikowano

Pomysł na pewno na plus i coś nowego, ale standardowe pytanie. Czy udałoby się zebrać tyle osób i kto by musiał to wszystko zorganizować? Bo to trochę czasu zajmie, aby konkurs wyszedł. Z drugiej strony w grudniu już pojawiło się masa konkursów i dużo nagród. Jeżeli faktycznie każdy serwer miałby wystawić po pięć zawodników, to wychodzi około 85 osób, które by musiały wziąć udział. No i jakaś osoba musiałaby poświęcić 5-8 godzin dziennie, aby być na każdym meczu. Taki konkurs potrwał by nie krócej niż miesiąc, a nawet do trzech lub czterech miesięcy. Ja osobiście jestem neutralny, naprawdę trzeba byłoby włożyć dużo pracy. Gdyby Administracja wyraziła zgodę i oczywiście znalazłoby się minimum 85 zawodników, to nawet i ja mogę zaoferować swoją pomoc w zorganizowaniu tego konkursu. 

• Lubię to! 2
Opublikowano

W sumie bardzo fajny pomysł i podoba mi się 😇 Taka konkurencja między serwerami😅 Jakby jakąś pomoc była potrzebna czy coś to jestem chętna! 😇

• Uwielbiam 1
  • Legenda
Opublikowano

Pomysł oczywiście nie jest głupi, ale z doświadczenia prowadzenia takich turniejów wiem co za tym się wiąże.

Przede wszystkim sam czas, aby stworzyć taki turniej potrzeba ogrom czasu, osobiście się o tym przekonałem tworząc pierwszy turniej 5vs5 na Katujemy, zaangażowanie było na 200%, bo i nawet mecze do dzisiaj możecie zobaczyć na moim kanale YT w wersji z komentarzem głosowym.

Nie powierzę tej fuchy pierwszemu lepszemu, ponieważ chciałbym, aby ponownie było to na wysokim poziomie.

Propozycja okej, ale nie w tym okresie.

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.