Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick: Skautmaster

Nick admina banującego: Chi1lfish

Data/Mapa: Mirage 6:10 | 06/12/2021

IP/SteamID: STEAM_1:1:632278075

Serwer (mod):  ██★ MIRAGE #2 ★ ██ Katujemy.eu • 1...    

Opis sytuacji: Wbilem po (banie) za reklamowane niby Cheaty: Robilem fake spina uzywam do tego bind "z" "m_yaw 999" bind "c" "m_yaw 0.022" ze niby sie krece potem patrze w dol i ruszam na sensivity 4.5 myszka w dol lewo prawo i chodze szczerze mowiac sprawdzalem tego typa po ct jednym slowem sam sie przyznal *serio? spinbot?* tak go rozpoznalem. co do tego czy mam multicheata szczerze nie mam moge udostepnic kompa. dysk. pliki. historie. calego kompa mam go od niedawna kupywalem go skladalem wiec raczej wszystko bedzie pokazane. Jakies 10-11 letnie Dzieci wyzywaly sie sam tez nie uzywalem kultury. Co do nametagow ze skinami zmienialem je na biezaco (swastyka) *i Holocaust* z historii kazdy wie co to z gory przepraszam za klopot. Chetnie pogadam dc wszystko udostepnie podam messangera itp

(Tu macie link jakby co: https://sb.katujemy.eu/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:632278075&advType=steamid&Submit)

Przepraszam za Wycinek z konsoli naprawde nie mam. Radzac sie wskazowkami Pauliny tez nie mialem wiec nie wiem co jest tym spowodowane.

czasem mowie z siebie ze dochodzic bedzie kuchnie skoro wbilismy na b to jasne ze bedzie dochodzil. (odwolanie pisze x2 (2 raz) )

• Lubię to! 3
Opublikowano

Za zgodą @ Bulbuś  dodaje rozpiskę jako drugi opiekun serwera.

15:38- To info takie z dupy było a to kolejne, że jest w kuchni taki fake żeby zmylić,że nie masz wh. (+/-b)
15:47- Było słychać w oknie scope. Jak dla mnie ta akcja czysta (-b)
15:53 - Jak dla mnie czysto (-b)
17:34 - Tak jak Bulbo wspomniał- widział/słyszał flasha (-b)
19:33- Normalny Flick (-b)
19:53- Wszyscy wiemy jaki jest deagle i to też normalny strzał (-b)
22:08-22:38- Hmm strzał widać, że to był bait na minimalnej prędkości. Co do tego BH kiedyś zbanowałem za lepszą serie jak się później okazało był to błąd. Tutaj mimo wszystko nie widzę nic podejrzanego poza tym patrzeniem w podłogę mimo, że to bait (baitowanie administracji niestety ma takie konsekwencje).

Według mnie w tym demku nie widać nic takiego.

Dodam tylko jeszcze dodatkowo, że osoby, które się tak pięknie na chatcie wypowiadały dostają blokadę chatu na tydzien! 

• Lubię to! 6
  • Uwielbiam 1
  • Inwestor
Opublikowano
6 hours ago, Kondziu said:

Za zgodą @ Bulbuś  dodaje rozpiskę jako drugi opiekun serwera.

15:38- To info takie z dupy było a to kolejne, że jest w kuchni taki fake żeby zmylić,że nie masz wh. (+/-b)
15:47- Było słychać w oknie scope. Jak dla mnie ta akcja czysta (-b)
15:53 - Jak dla mnie czysto (-b)
17:34 - Tak jak Bulbo wspomniał- widział/słyszał flasha (-b)
19:33- Normalny Flick (-b)
19:53- Wszyscy wiemy jaki jest deagle i to też normalny strzał (-b)
22:08-22:38- Hmm strzał widać, że to był bait na minimalnej prędkości. Co do tego BH kiedyś zbanowałem za lepszą serie jak się później okazało był to błąd. Tutaj mimo wszystko nie widzę nic podejrzanego poza tym patrzeniem w podłogę mimo, że to bait (baitowanie administracji niestety ma takie konsekwencje).

Według mnie w tym demku nie widać nic takiego.

Dodam tylko jeszcze dodatkowo, że osoby, które się tak pięknie na chatcie wypowiadały dostają blokadę chatu na tydzien! 

To sie stalo kolo 3-4 rano, moze nawet 5. Byl inny cheater co dostal bana z konsoli. Jak dolaczylem to sie pytalem osoby w jego teamie i powiedzial mi, ze wlasnie gral na spinbocie. Dodajac do tego, mial swastyki i "holokaust" jako tag na kazdej broni mimo to, ze prosilem o zmiane.

• Zasłużony
Opublikowano

Z racji, że nie zgadzasz się z moją decyzją, pomoc zaoferowali @ Kondziu i @ hudinii , którzy jednak jako UBT mają większe doświadczenie. Oboje zgodnie stwierdzili, że demko jest czyste, więc jeszcze raz je przejrzałem  na spokojnie i faktycznie podjąłem zbyt pochopną decyzję. ode mnie leci UB.

• Haha 1
  • Uwielbiam 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.