Owner Dudnes Posted March 17, 2015 Owner Share Posted March 17, 2015 Witam wszystkich forumowiczów! dzisiaj dokładnie o godzinie 20.00 mija 6 miesięcy od pięknego startu sieci. Przez ten czas sieć poszła w górę. Nabyliśmy nowe serwery, nowe osoby, twarze w sieci. Mam nadzieje, że nie piszę ostatni raz takiego tematu, że za pół roku będziemy opijać rocznicę :D . W imieniu całej Administracji chciałbym wam podziękować, że jesteście z nami! to dzięki wam sieć zaszła tak daleko i myślę, że nie staniemy w miejscu, będziemy brneli do końca, aż zajmiemy 1 miejsce. Z tej oto też okazji każdy z was dostanie VIPA na okres 3 dni. Osoby, które posiadają już VIP'a zostanie on przedłużony. Proszę odpisywać w tym temacie za pomocą wzoru w celu dodania VIPA. Nick: Hasło: Wysyłamy na PW - Dudnes Serwer: Jeżeli ktoś posiada już VIPA niech doda taką informacje do wzoru. Dodatkowo, jeżeli ktoś posiada vipa musi podać takie same dane jak przy zakupie. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Oby tak dalej abyśmy nie stanęli w miejscu oraz żeby doczekać rocznicy :) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ojciec Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Ja może dorzucę kilka słów od siebie. Gdy rejestrowałem się na forum, pomyślałem: O nowa sieć, zobaczymy co z tego wyjdzie... Po miesiącu uświadomiłem sobie, że to właśnie ta, jedyna, oryginalna sieć, która może funkcjonować przez kolejne grube lata. Wraz z upływem czasu zacząłem poznawać kolejnych użytkowników, osoby, które sprawiły, że poczułem się jak w internetowym domu. Atmosfera, którą tworzy każdy z Was sprawia, że aż miło wejść i z Wami wymienić się poglądami. Wiadomo, że czasami są kwasy, konflikty - niektórzy odeszli, mając nas w dupie (nie mówię o wszystkich, bo niektórych rozumiem), a drudzy są z nami i każdego kolejnego dnia jesteśmy coraz lepsi. Ja w swoim imieniu chciałbym podziękować wszystkim tym, którzy przyczyniają się do rozwoju KATUJEMY. Wiadomo chwała tym, którzy pomagają nam finansowo, ale takie same brawa dla tych, którzy nie mają tyle pieniążków lecz wspierają nas duchowo, tworzą fantastyczną atmosferę na serwerach/forum. Nie zawsze pieniądz jest najważniejszy i tego się trzymajcie moi drodzy! Osobne podziękowania dla Dudnesa... Wiele już o nim napisano, ja napiszę tylko: YOU ARE GREAT MY FRIEND! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H.A.N Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Wspaniała wiadomość że sieć utrzymuje się już 6 miesiąc! Ale nie spoczniemy na laurach (mam nadzieję!!) =) Życzę dalszych sukcesów, Han 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted March 17, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted March 17, 2015 Będziemy się rozwijać jeszcze szybciej i lepiej. Dojdziemy w końcu do 1 miejsca. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rEmi12 Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Moim zdaniem katujemy.eu powinno zostać nr.1 w Polsce. Oby ta wspaniała sieć istniała jak najdłużej. Gdy zagrałem pierwszy raz na serwie only DD2 i zarejestrowałem na forum wiedziałem, że to ten serw, na którym chce grać i go wspierać. Życzę Dudnes'owi i Play'owi, dalszych sukcesów związanych z siecią. Oby tak dalej ;) I serdeczne gratulacje! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noiz Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Bardzo się cieszę, że właściwie przez przypadek trafiłem na tą sieć! To był chyba najlepszy ban w moim życiu (lol). Projekt super, administracja bombowa, a ludzie i atmosfera jeszcze lepsza! Bardzo się ciesze, że poznałem wiele super ludzi na tej sieci. Jest to dopiero 6 miesięcy, a nasze serwery się bardzo dobrze utrzymują. Oby tak dalej! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bastian Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Żałuję, że nie było mnie przy tym, jak to "dziecko" wyrastało :D W tej chwili jest 8 dobrze prosperujących serwerów i mam nadzieję, że to zajdzie jeszcze dalej :) Powodzenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Myślę, że trzeba pogratulować wszystkim, którzy są na forum bo w końcu dzięki nimi / nami tworzymy są sieć. A więc gratuluje każdemu użytkownikowi forum jak i serwerów + także sobie ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veq Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Ja ogolem dziekujemy wszystkim katom za pomoc w rozwijaniu sieci :) Jesli chodzi o vipa to poprosze go na dd2 :) Nick : Veq Haslo:przeslalem na pw Serwer:DD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Danio Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Sieć rozwija się niesamowicie szybko, jedyne czego żałuję to tego ze nie znalazłem się tu już w październiki. Lecz teraz wiem ze tu jest moje życie i zostanę tu do końca. Mam nadzieję że zrobię jeszcze bardzo, bardzo dużo dla naszych kochanych katów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blanti. Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Zgodzę się z każdym, sieć rozwija się bez zarzutów, więc raczej na pewno do 1 miejsca w końcu dojdziemy wszyscy wspólnie :D Oby tak dalej. Co do vipa: Nick: blanti.sranti Hasło: Poszło na pw Serwer: DD2 Pozdro :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Varaug Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Nick: Varaug Haslo: pw bedzie Serwer cod 801 ;) dołączyłem do Katów jakieś 2 miesiące temu i świetnie się z wami bawie ;) oby tak dalej ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Hmm.. nie było zbytnio kolorowo jak przyszedłem lecz poznałem duużo ludzi, bardzo miłych, przyjemnych ludzi. Katujemy na już swoje pół roku. Ja jestem tu praktycznie połowę tego czasu. Bardzo się cieszę, że sieć się rozwija i mam nadzieję, że każdy kto tu przyjdzie zostanie na długo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anakonda Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Nick:AnAkondA Hasło: Hasle bedzie na pw Serwer:DD2 zaczolem grac nie dawno i fajnie mi sie gra Link to comment Share on other sites More sharing options...
-=byku=- Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Szkoda, że nie mogłem być z wami od samego początku a tylko od stycznia, jednak jestem bardzo szczęśliwy,że jestem tu właśnie z wami, z tak zajebistą ekipą której nigdzie indziejsię nie znajdzie :D fajnie, że to już 6 miesięcy ale licząc i patrząc na to co się w ciagu tego czasu stało, widzę to, że ta sieć pośmiga jeszcze jak mój bobas się urodzi i będzie miał 15 lat i więcej :D zgrani ludzie tu są dlatego to tak płynnie wsyztsko pięknie idzie.Pozdrawiam was mordki :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LBN<3 Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Nick:LBN<3 Hasło: PW:D Serwer:DD2 Powodzenia, aby ten serwer wskoczył na pierwsze miejsce:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DANYY. Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Fajna inicjatywa, jestem zarejestrowany od krótkiego czasu, lecz śledziłem Wasze kroki na forum jako gość. Powodzenia, oby tak dalej! __________________________________________________________________ Nick: DANYY. Hasło: PW Serwer: DD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TeeZ`ik Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Nick: EvG # TeeZ`iG Hasło: PW! Serwer:DD2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nesty Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 Wspaniała wiadomość mam nadzieję ze dalej będziemy się utrzymywać w tej dziedzinie :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted March 19, 2015 Author Owner Share Posted March 19, 2015 Koniec promocji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts