Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
Dudnes

Katujemy.eu - 6 miesięcy!

Recommended Posts

• Owner

Witam wszystkich forumowiczów! dzisiaj dokładnie o godzinie 20.00 mija 6 miesięcy od pięknego startu sieci. Przez ten czas sieć poszła w górę. Nabyliśmy nowe serwery, nowe osoby, twarze w sieci. Mam nadzieje, że nie piszę ostatni raz takiego tematu, że za

pół roku będziemy opijać rocznicę  :D . W imieniu całej Administracji chciałbym wam podziękować, że jesteście z nami! to

dzięki wam sieć zaszła tak daleko i myślę, że nie staniemy w miejscu, będziemy brneli do końca, aż zajmiemy 1 miejsce.

Z tej oto też okazji każdy z was dostanie VIPA na okres 3 dni. Osoby, które posiadają już VIP'a zostanie on przedłużony.

Proszę odpisywać w tym temacie za pomocą wzoru w celu dodania VIPA.

Nick:

Hasło: Wysyłamy na PW - Dudnes

Serwer:

Jeżeli ktoś posiada już VIPA niech doda taką informacje do wzoru.

Dodatkowo, jeżeli ktoś posiada vipa musi podać takie same dane jak przy zakupie.

• Like 9

Ja może dorzucę kilka słów od siebie.

Gdy rejestrowałem się na forum, pomyślałem: O nowa sieć, zobaczymy co z tego wyjdzie... Po miesiącu uświadomiłem sobie, że to właśnie ta, jedyna, oryginalna sieć, która może funkcjonować przez kolejne grube lata. Wraz z upływem czasu zacząłem poznawać kolejnych użytkowników, osoby, które sprawiły, że poczułem się jak w internetowym domu. Atmosfera, którą tworzy każdy z Was sprawia, że aż miło wejść i z Wami wymienić się poglądami. Wiadomo, że czasami są kwasy, konflikty - niektórzy odeszli, mając nas w dupie (nie mówię o wszystkich, bo niektórych rozumiem), a drudzy są z nami i każdego kolejnego dnia jesteśmy coraz lepsi. 

Ja w swoim imieniu chciałbym podziękować wszystkim tym, którzy przyczyniają się do rozwoju KATUJEMY. Wiadomo chwała tym, którzy pomagają nam finansowo, ale takie same brawa dla tych, którzy nie mają tyle pieniążków lecz wspierają nas duchowo, tworzą fantastyczną atmosferę na serwerach/forum. Nie zawsze pieniądz jest najważniejszy i tego się trzymajcie moi drodzy! 

Osobne podziękowania dla Dudnesa... Wiele już o nim napisano, ja napiszę tylko: YOU ARE GREAT MY FRIEND! 

• Like 5

Wspaniała wiadomość że sieć utrzymuje się już 6 miesiąc! Ale nie spoczniemy na laurach (mam nadzieję!!) =) 

Życzę dalszych sukcesów, Han 

• Like 1

Moim zdaniem katujemy.eu powinno zostać nr.1 w Polsce. Oby ta wspaniała sieć istniała jak najdłużej. Gdy zagrałem pierwszy raz na serwie only DD2 i zarejestrowałem na forum wiedziałem, że to ten serw, na którym chce grać i go wspierać. Życzę Dudnes'owi i Play'owi, dalszych sukcesów związanych z siecią. Oby tak dalej ;) I serdeczne gratulacje!

• Like 1

Bardzo się cieszę, że właściwie przez przypadek trafiłem na tą sieć! To był chyba najlepszy ban w moim życiu (lol).

Projekt super, administracja bombowa, a ludzie i atmosfera jeszcze lepsza! Bardzo się ciesze, że poznałem wiele super ludzi na tej sieci. Jest to dopiero 6 miesięcy, a nasze serwery się bardzo dobrze utrzymują. Oby tak dalej!

• Like 2

Żałuję, że nie było mnie przy tym, jak to "dziecko" wyrastało :D W tej chwili jest 8 dobrze prosperujących serwerów i mam nadzieję, że to zajdzie jeszcze dalej :) Powodzenia.

Myślę, że trzeba pogratulować wszystkim, którzy są na forum bo w końcu dzięki nimi / nami tworzymy są sieć. A więc gratuluje każdemu użytkownikowi forum jak i serwerów + także sobie ;)

Ja ogolem dziekujemy wszystkim katom za pomoc w rozwijaniu sieci :) Jesli chodzi o vipa to poprosze go na dd2 :)

Nick : Veq

Haslo:przeslalem na pw

Serwer:DD2

Sieć rozwija się niesamowicie szybko, jedyne czego żałuję to tego ze nie znalazłem się tu już w październiki. Lecz teraz wiem ze tu jest moje życie i zostanę tu do końca. Mam nadzieję że zrobię jeszcze bardzo, bardzo dużo dla naszych kochanych katów

Zgodzę się z każdym, sieć rozwija się bez zarzutów, więc raczej na pewno do 1 miejsca w końcu dojdziemy wszyscy wspólnie :D Oby tak dalej. Co do vipa:

Nick: blanti.sranti

Hasło: Poszło na pw

Serwer: DD2

Pozdro  :P 

Hmm.. nie było zbytnio kolorowo jak przyszedłem lecz poznałem duużo ludzi, bardzo miłych, przyjemnych ludzi. Katujemy na już swoje pół roku. Ja jestem tu praktycznie połowę tego czasu. Bardzo się cieszę, że sieć się rozwija i mam nadzieję, że każdy kto tu przyjdzie zostanie na długo.

Szkoda, że nie mogłem być z wami od samego początku a tylko od stycznia, jednak jestem bardzo szczęśliwy,że jestem tu właśnie z wami, z tak zajebistą ekipą której nigdzie indziejsię nie znajdzie :D fajnie, że to już 6 miesięcy ale licząc i patrząc na to co się w ciagu tego czasu stało, widzę to, że ta sieć pośmiga jeszcze jak mój bobas się urodzi i będzie  miał 15 lat i więcej :D zgrani ludzie tu są dlatego to tak płynnie wsyztsko pięknie idzie.

Pozdrawiam was mordki :)

Fajna inicjatywa, jestem zarejestrowany od krótkiego czasu, lecz śledziłem Wasze kroki na forum jako gość. Powodzenia, oby tak dalej!

Nick: DANYY.

Hasło: PW

Serwer: DD2

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.