Jump to content
Serwery Counter-Strike 2 ×
.:Tomek:.

Propozycja Oddziału / Klanu

Recommended Posts

Chciałbym zaproponować dodanie na serwer Oddziału bądź Klanu. Co daje nam Oddział / Klan ?? Daje on nam to, że możemy rozwijać umiejętności Oddziału / Klanu np.

Chcemy ulepszy sobie Obrażenia więc lider Oddziału / Klanu wybiera opcję Zwiększ Obrażenia. Osoby, które są zaproszone do Oddziału / Klanu wyświetla im się napis HUD, że lider rozpoczął ,,misję,, Obrażenia. Aby zwiększyć obrażenia o 10 lub 5 % należy zadać Zombi 50000 Obrażeń. Co można ulepszać w Oddziale / Klanie :

Obrażenia

Więcej AP

HP

HP Zombie

Kamizelka

Szybkość chodzenia

Grawitacja

Dodatkowy skok

Bomba infekcyjna jako First Zombie - Polegało by to na tym, że po wykonaniu zadania osoba z klanu jeżeli była by pierwszym ZM posiadała by darmową bombę infekcyjną.

Przedstawiłem wam to w skrócie jeżeli chcieli byście mogę to opisać w nowym temacie. Na chwilę obecną oceniajcie czy podobałoby wam się takie coś ?? Jeżeli tak zostaw łapkę w górę a to zmotywuje mnie do dalszego ,,myślenia,, nad dodatkowymi rzeczami na serwer Zombie Mod. 

Na każdym serwerze byś to dodał, nawet na DD2!!

I nazwy Serwerów

Only DD2 [Oddziały] [unikat]

BF2 [Oddziały V2] [unikat]

Cod 301 [Oddzialy V3][unikat]

Cod 801 [Oddzialy V4] [unikat]

itp....

Na zombie może i jakoś by się sprawdziło, tylko ciekawe umiejętności trzeba.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.