.:Tomek:. Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Chciałbym zaproponować dodanie na serwer Oddziału bądź Klanu. Co daje nam Oddział / Klan ?? Daje on nam to, że możemy rozwijać umiejętności Oddziału / Klanu np. Chcemy ulepszy sobie Obrażenia więc lider Oddziału / Klanu wybiera opcję Zwiększ Obrażenia. Osoby, które są zaproszone do Oddziału / Klanu wyświetla im się napis HUD, że lider rozpoczął ,,misję,, Obrażenia. Aby zwiększyć obrażenia o 10 lub 5 % należy zadać Zombi 50000 Obrażeń. Co można ulepszać w Oddziale / Klanie : Obrażenia Więcej AP HP HP Zombie Kamizelka Szybkość chodzenia Grawitacja Dodatkowy skok Bomba infekcyjna jako First Zombie - Polegało by to na tym, że po wykonaniu zadania osoba z klanu jeżeli była by pierwszym ZM posiadała by darmową bombę infekcyjną. Przedstawiłem wam to w skrócie jeżeli chcieli byście mogę to opisać w nowym temacie. Na chwilę obecną oceniajcie czy podobałoby wam się takie coś ?? Jeżeli tak zostaw łapkę w górę a to zmotywuje mnie do dalszego ,,myślenia,, nad dodatkowymi rzeczami na serwer Zombie Mod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted March 16, 2015 Share Posted March 16, 2015 Na każdym serwerze byś to dodał, nawet na DD2!! I nazwy Serwerów Only DD2 [Oddziały] [unikat] BF2 [Oddziały V2] [unikat] Cod 301 [Oddzialy V3][unikat] Cod 801 [Oddzialy V4] [unikat] itp.... Na zombie może i jakoś by się sprawdziło, tylko ciekawe umiejętności trzeba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Jak będą ciekawe umiejętności na zombie mod to można dodać. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted March 17, 2015 Owner Share Posted March 17, 2015 Jeszcze trochę i trzeba będzie zmienić nazwę tego classic jak tyle propozycji tutaj leci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts