LEGENDAR Posted November 8, 2021 Donor Share Posted November 8, 2021 Wyobraź sobie, że dziś byłby ostatni dzień Twojego życia, co byś chciał/ła zrobić? 2 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vanilla. Posted November 8, 2021 Sponsor V.I.P Deserved Woman Share Posted November 8, 2021 Polecieć bym nigdzie nie zdążyła.. hmm napiłabym się dobrej whiskey i zapaliła blanta. 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asuna Posted November 8, 2021 Donor Woman Share Posted November 8, 2021 Skupiłabym się na spędzeniu dnia z najważniejszymi dla mnie osobami. Jak? To by się okazało. Koniec dnia wyglądałby jak u @ Vanilla. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
czak Posted November 8, 2021 V.I.P Donor Share Posted November 8, 2021 Bez rozdrabniania się w szczegóły bym zrobił niezłą szopkę na cały kraj. :D 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GuntruX Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Nigdy nic nie ukradłem, więc chciałbym wejść do sklepu i "kupić" głupią paczkę czipsów :) 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magik22 Posted November 8, 2021 V.I.P Share Posted November 8, 2021 Wejść na najwyższy Sztyt w Polsce i w gronie najbliższych wypić grzańca i zapalić Blanta 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bunia Posted November 8, 2021 Friend Woman Share Posted November 8, 2021 Pewnie bym siedziała w domu z osobami z którymi bym chciała i tyle xD Nic szczególnego. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narks. Posted November 8, 2021 Donor Share Posted November 8, 2021 Napił się dobrego alkoholu i spędził ten czas z bliskimi osobami, które mnie wspierają cały czas. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted November 8, 2021 Investor V.I.P Woman Share Posted November 8, 2021 Spędziła czas z najbliższymi i przypomniała jak bardzo są dla mnie ważni. Na końcu pewnie jak @ Vanilla. w gronie tych samych osób 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Spełniłbym swoje największe marzenia, a na koniec poszedłbym się napić i spalić blanta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kondziu Posted November 8, 2021 Investor V.I.P Share Posted November 8, 2021 Upalałbym bete do końca. 2 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuriouSeven Posted November 8, 2021 Share Posted November 8, 2021 Prawdo podobnie bym spędził czas z moimi rodzicami i spełnij bym chociaż 1 moje marzenie ;D 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vixie Posted November 8, 2021 Woman Share Posted November 8, 2021 Zrobiłabym to, co robię każdego dnia i byłabym tam, gdzie zawsze chciałam być. :) 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts