Titania Posted November 1, 2021 Investor V.I.P Woman Share Posted November 1, 2021 Witam serdecznie! Dziś będziecie mogli przeczytać opinię o naszym multi adminie, adminie discorda oraz adminie CS:GO OM #4, a jest to nikt inny jak @ Młody (M) . Sprawdźcie sami, co użytkownicy sądzą na jego temat! 1. Co sądzisz o @ Młody (M) ? Użytkownik nr 1 Raczej mam do niego neutralne podejście, nic mi nie zawinił ani też nie sprawił, abyśmy mieli jakikolwiek lepszy kontakt. Użytkownik nr 2 Jest bardzo sympatyczny i pomocny. Użytkownik nr 3 Jest to bardzo pozytywny ziomek, do pogadania i do pośmiania się. Użytkownik nr 4 Młody spoko ziomek, chętny do pogadania. Użytkownik nr 5 Młody to spoko gracz jak i kolega fajnie mozna pograć Użytkownik nr 6 Spoko ziomek Użytkownik nr 7 Bardzo w porządku osoba Użytkownik nr 8 Stalkuje mnie na mmach menda, a tak to mega wporządku mordka. Tylko bardzo dawno nie gadaliśmy. Pozdrawiam Użytkownik nr 9 Spoko typek, pomocny Użytkownik nr 10 Młody, wydaje się być spoko ziomkiem, ale zbytnio dużo ze sobą nie rozmawialiśmy. Użytkownik nr 11 Nie znam, wiem tyle, że poci się w csie 24/7 Użytkownik nr 12 Myślę, że to taki młody mastermind. Tym bardziej, gdy czasem nie da go się zabić w csi'e.. Użytkownik nr 13 Spoko mordeczka, mega pozytywny gracz jak i dobry admin :) 2. Skąd znasz @ Młody (M) ? Użytkownik nr 1 Z forum Użytkownik nr 2 Z forum i serva Użytkownik nr 3 Z Katujemy :D Użytkownik nr 4 Z Teamspeaka bodajże. Użytkownik nr 5 Młodego znam z serwera om#4 ponieważ ma tam admina. Użytkownik nr 6 Forum Użytkownik nr 7 Z administracji na serwerze Użytkownik nr 8 Gadaliśmy chwile na TeamSpeaku i tak się poznaliśmy. Użytkownik nr 9 Z tsa Użytkownik nr 10 Z naszego ts Użytkownik nr 11 W sumie to w ogóle go nie znam, widywałem czasem na arenach lub mirage, nie było okazji poznać lub pogadać. Użytkownik nr 12 Nie pamiętam dokładnie, czy jeszcze jak Only mirage #4 był pod sterami lajtowego, czy już katujemy, ale od samego początku zrobił mega dobre wrażenie. Użytkownik nr 13 Oczywiście, że znam go z serwera, bo skąd by indziej. 3. Co najbardziej cenisz w @ Młody (M) ? Użytkownik nr 1 Kreatywność i jego chęć grania w cs Użytkownik nr 2 Najbardziej w młodym cenie szczerość oraz pracowitość. Użytkownik nr 3 Poczucie humoru Użytkownik nr 4 Cenie, że jest lojalny i stara się pomagać dla przyjaciół. Użytkownik nr 5 Nie znam go na tyle, aczkolwiek na tyle, ile dane mi było go poznać to myślę, że poczucie humoru. Użytkownik nr 6 Aktywność na forum Użytkownik nr 7 Poczucie humoru Użytkownik nr 8 Wywiązywanie sie z obowiązków Użytkownik nr 9 Najbardziej cenie w nim dystans do wszystkiego Użytkownik nr 10 Cierpliwość, szacunek do drugiej osoby Użytkownik nr 11 Trudne te pytania, ale sądzę że bycie naprawdę aktywnym adminem, to u niego chyba najbardziej trzeba ceenić . :> Użytkownik nr 12 Zaangażowanie jakie wkłada w swoje obowiązki. To tyle na dziś. Uważaj, bo kolejnym razem to właśnie TY możesz znaleźć się pod naszą lupą. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nsany Posted November 1, 2021 Share Posted November 1, 2021 Ojeju. Bardzo mi miło zobaczyć tyle pozytywnych, szczerych słów o mnie Postaram się więcej was odwiedzać na tsie 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karcok Posted November 1, 2021 Sponsor Share Posted November 1, 2021 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asuna Posted November 4, 2021 Donor Woman Share Posted November 4, 2021 Piękna praaca 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts