Nesty Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Jestem na NIE Bo później ludzie kupują Admina bez podania i robi się chaos na serwerach było to na starej katowni :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TerrorSquad Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Tak jak kolega wyżej, jestem na Nie, zbędne :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bleteczka Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Według mnie to będzie zle odbierane przez nowych graczy, "Podanie przyjęte idz kup sobie admina :)". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Play Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Jemu chodzi o to aby : - Dodać do wymagań w podaniu na admina "Konto w naszym sklepie". - W podaniu na admina, wzorze dodać "ID" swojego konta ze sklepu żebyśmy nie musieli szukać tyle. - Osoba która złożyła podanie i zostało ono przyjęte no to osoba z administracji która przyjęła podanie wchodzi tylko do sklepu i nadaje osobie której przyjęła podanie na admina uprawnienia do kupna "Admina" w sklepie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Jak ma byś tak jak Play napisał to się zgodzę ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deserved martini Posted March 15, 2015 V.I.P Donor Deserved Share Posted March 15, 2015 Jemu chodzi o to aby : - Dodać do wymagań w podaniu na admina "Konto w naszym sklepie". - W podaniu na admina, wzorze dodać "ID" swojego konta ze sklepu żebyśmy nie musieli szukać tyle. - Osoba która złożyła podanie i zostało ono przyjęte no to osoba z administracji która przyjęła podanie wchodzi tylko do sklepu i nadaje osobie której przyjęła podanie na admina uprawnienia do kupna "Admina" w sklepie. Tylko jeśli tak to ma wyglądać to się zgodzę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.:Tomek:. Posted March 15, 2015 Share Posted March 15, 2015 Tak jak przedstawił to Play jestem jak najbardziej na TAK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted March 15, 2015 Owner Share Posted March 15, 2015 Kiedyś był Admin w sklepie ale edytowaliśmy usługi na inne potrzeby. Nie widzę żadnych przeszkód w obecnym sposobie, zakładany jest temat, lista osób które wpłaciły i czas. Dodatkowo każdy jest informowany poprzez prywatną wiadomość. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Owner Dudnes Posted March 15, 2015 Owner Share Posted March 15, 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty przez Moderatora. Powód: Oddalone Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post a moderator rozpatrzy go ponownie. Katujemy.eu - Katuj razem z nami! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts