Skocz do zawartości
BIG GIVEAWAY - Nóż z hakiem oraz inne skiny ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick oskarżonego: DejmanoXD Pro100wHead Killmee

Opis sytuacji: a wiec wchodze se na serwer pograc nagle zaczynaja mowic panowie o skiller najgorszy admin itp. wszystko bylo git nagle powiedzial se pan pro100 jazda z takimi to ja mu napisalem jazda z twoim starym moze za daleko poszedlem ale dostalem za to gaga slusznego i pozniej dalej na mnie cisneli ale pan DejamnoXD dalej nic nie robil 
Dostalem Gaga za {
brak poprawy w zachowaniu mimo ostrzezen} dostalem 1 ostrzezenie 

Powód:-

Dowody:Logi Demko:akurat teraz byla grana mapa 
*DEAD* Killme : ruchac niemca dobrze xD {Obraza mnie bylem jednym niemcem na serwerze}
*DEAD* Killme : po takim skilerku to widac kogo na admina biora wystarczy podanie i masz wszystko { Prowokacja w moja strone}
*DEAD* [NO-PRIME SLAYER] dejmanoXD : ile razy mam Ci uwage {2 uwaga w strone Killmee}

*DEAD* [NO-PRIME SLAYER] dejmanoXD : gość ma gaga a Ty go nadal prowokujesz {jak sam mowisz mam gaga a dalej prowokuje dalej nic z tym nie robisz}
[NO-PRIME SLAYER] dejmanoXD : ogarnac bo zaraz was 3 zgaguje {jedyne ostrzezenie w moja strone i strone tych 2}
Killme : gdzies mam te kary i tak skiller jest najgorszym adminem {Dalsza Prowokacja}
*DEAD* PRo100whEad : Banowac dzieciaki co rodzicow w necie wyzywaja bym podszedl zajebal liscia wychowawczego to by odszczekal { grozenie mi}

DALSZA AKCJA:
Byl chop odpalony nwm czy na 100% bo nie moglem zobaczyc napisali ludzie na chachei ale MultiAdmin nie reaguje
Reakcja MultiAdmina na zgaszanie cheatera:
*DEAD* [NO-PRIME SLAYER] dejmanoXD : peszek
*DEAD* [NO-PRIME SLAYER] dejmanoXD : rozpisz demo
dostal bana na 10080 za reklame cheatow 
gdybys zobaczyl chlopa z 3-5 minut to by swiat sie nie zawalil
+++
Wczorajsza akcja byl chlop jakis 12 letni puszczal bindy napisalem 2 razy na u@ dalej nie reaguje DejamnoXD
+ nie mial mutacij

• Haha 1
  • Wow 2
Opublikowano

Panowie i Panowie zabierzcie mu te wszystkie kolorki co ma bo przynosi wstyd tej sieci on nie potrafi nawet pisać a co dopiero mieć jakieś rangi..

Nie rozumiem nic z tego co On napisał wyżej nie wiem jak reszta..

Nie obaziłem Cię ani razu w tym co napisałem a Ty obraziłeś mi ojca za takie coś jakbym był adminem z miejsca dostajesz tydzien albo więcej odpoczynku i do tego ktoś powinien Cie nauczyć kultury skoro w domu Cie nie nauczyli i nie wiesz, że na rodziców się nie wjeżdża ale co może o tym wiedzieć 12 letni chłopiec który ma ego wyjeban* w kosmos.

• Wrr 1
Opublikowano

Chcecie urządzać sobie przedszkole? To nie tutaj, myślicie, że teraz każdy na każdego będzie skargę składał, bo jeden drugiego nie lubi? Nie obchodzi mnie to, nie musicie się lubić, ale spokój na serwerze ma być, nie będziecie z niego śmietnika robić,  swoje wyzwiska i przemyślenia na temat drugiej osoby możecie schować do kieszeni, jeśli będziecie sprawiać problemy, to po prostu wylecicie wszyscy.

• Lubię to! 2
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.