Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
sebixx

prośba o unmute(gag) Kszak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:Kszak

Nick admina karającego:dejmanoXD

Data/Mapa:Mirage 17:19 | 14/10/2021

SteamID: STEAM_1:0:188505147

Serwer (mod):   � MIRAGE #2 ★ ██ Katujemy.eu •                             

Opis sytuacji: Zapatyłem się pablo dlaczego kurwa rzucił smoke kolejnego i powiedziałem ze jest pojeba* i na chu* trolluje powiedział ze może ja powiedziałem sobie możesz i powiedziałem że bym mu zajeb* jak go spotkał bym go i dostałem mute i gag na 50000 min admina chyba poniosło czekam na wyjaśnienie <3 

• Przykro mi 1
  • Legenda
Opublikowano

Jesteś aktualnie TOP1 pod względem toksyczności na serwerze. To jest FFA, nie wszyscy będą się pocić, bo Ty sobie tego życzysz. Nie ma mapy na której grasz bez wyzwisk słownych, prowokacji w stronę graczy. Cieszę się, że sam się przyznałeś do tego, jak niedawno cisnąłeś po graczu i zacząłeś mu grozić, co mu zrobisz jak go spotkasz. Nie są to niewinne obrazy, a używasz bardzo ostrych słów. Demo się wypali to wrzucę jako dowód, chociaż nie wiem czy będzie konieczny. Do sprawdzenia są również logi gracza, nieźle wypisuje nasza gwiazda. Na koniec wrzucam Twoją historię wyciszeń na serwerze. Ciesz się, że dostałeś na miesiąc, bo to co Ty odwalasz na serwerze, podlega pod perma muta. Ja mam dość Twojego odwalania na serwerze, dostałeś silenta. 

Na koniec dodam, że doskonale wiem o tym, że poszedłem poza regulamin serwera, więc ostateczną decyzję zostawiam dla właściciela, do ostrzeżenia również nie będę miał problemu.

@ sebixx po co Ci ostrzeżenia, skoro grasz tu tyle czasu i kilka razy dostałeś gaga/mute? 

image.thumb.png.26edd5efbb45f6d75877af73266f02de.png

• Lubię to! 2
  • Haha 1
  • Uwielbiam 1
Opublikowano

Jesteś jedyną osobą której coś przeszkadza a muta dostalem w 2 razy od skillera i od ciebie i zasługuję na tak długiego muta raczej nie rozumiem dzień tydzień ale nie miesiąc i może czasami dasz najpierw upomnienie a nie od buta nakładasz blokady a jeszcze żadnego ostrzeżenia nie dostałem od ciebie <3 więc szanujmy się xd 

@ dejmanoXD  gram długo, bo ty może nie potrafisz dać samego muta tylko zawsze dajesz mu te i gag a to jakiś żart jest xd, dużo ilość mut i gag mam 2 muty i jednego gag przed tą blokadą to jest dużo dla ciebie ?

@ dejmanoXD  wszystko wszystkim ale tyle minut to przesada i dałeś gag a na czacie nie wyzywam <3

• Legenda
Opublikowano

Pozwoliłem sobie przejrzeć logi, aby zweryfikować, czy faktycznie jest tak toksyczną osobą.

Spoiler

L 10/12/2021 - 20:04:02: Chat         | (STEAM_1:0:188505147)Kszak: jebaj sie

L 10/10/2021 - 17:23:00: Chat         | (STEAM_1:0:188505147)Kszak: jebac cie 

L 10/10/2021 - 17:53:23: Chat         | (STEAM_1:0:188505147)Kszak: ale ty jestes gownem 

Zacznę od nagięcia regulaminu i taryfikatora poprzez @ dejmanoXD

Admin ma prawo nagiąć tartyfikator jeżeli oskarżony był już wielokrotnie karany za poszczególne przewinienia.

@ sebixx  Admin nie musi dawać Ci upomnień w momencie kiedy łamiesz regulamin nagminnie.

Kara jest adekwatna i admin w tym wypadku zachował się odpowiednio.

Mogę Ci natomiast pomóc i postawić ultimatum, zniosę twoją karę z miesiąca do dwóch tygodni, ale jeżeli po odbyciu tej kary padnie znowu choćby jedna obraza wylatujesz perm mutem/gagiem.

• Lubię to! 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.