Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×
Smrvvf

Czarny pasek zasłaniania grafikę tła.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opis: Jakiś pasek zasłania w połowie grafikę tła. 

Screeny / demo: 

Zrzut ekranu (5).png

edit: @ Karcok  zmieniłem przeglądarkę oraz wyczyściłem cookie lecz jest tak samo.

edit2: @ Karcok  po prostu rozwinąłem cała grafikę. 

• Lubię to! 2
  • Legenda
Opublikowano

Wyczyść ciasteczka cookies i sprawdź, czy problem nadal występuje.

Uruchom i zaloguj się na Katujemy na innej przeglądarce i daj znać, czy błędy nadal występują.

@ Smrvvf Nie za bardzo rozumiem co aktualnie masz odpalone, edycję położenia grafiki w tle? Czy po prostu swój profil?

@ Smrvvf  Generalnie tło które masz pośrodku swojej grafiki to background w profilu, u mnie twój profil wygląda normalnie, także problem musi leżeć z twojej strony.

@ Smrvvf  @ Kondziu  Dajcie chwilę czasu, zaraz coś wymyślimy.

Bez tytułu.png

• Lubię to! 3
Opublikowano

@ Karcok jak rozwiniesz na całą tą grafikę to będziesz miał to samo co @ Smrvvf . Wydaje mi się,że to jest po prostu motyw na forum taki bo jak ustawiłem u siebie grafike tła (na sprawdzenie) to mam to samo. 

@ Karcok  Ty znowu w profilu masz grafike idealnie dopasowaną pod podgląd profilu,że nie trzeba rozwijać całej. Rozwiązaniem póki co wydaje mi się to po prostu jak @ Smrvvf zmienisz grafikę albo przerobisz tak konkretnie żeby całość mieściła się w podglądzie.

problem.jpg

• Lubię to! 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.