Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick z serwera: c4ssper 
Staż na serwerze (W tym miejscu podaj link do gametracker'a): https://www.gametracker.com/player/kacperek/54.38.134.235:27015/      <-- dodam nowy link  jak będzie refresh

Doświadczenie w adminowaniu: Nigdy nie byłem administratorem na  serwerach CS:GO, lecz aktualnie jestem właścicielem serwera FiveM,  który cieszy się dużym  zainteresowaniem. Zarządzam administracją oraz dbam o rozwój serwera, więc moje doświadczenie  w byciu administratorem uważam, że jest na wysokim  poziomie.

Znajomość sourcemoda [0/10]:  6/10

Ile czasu możesz poświęcić na serwerze (dziennie/tygodniowo)?: Dziennie  około 4-5h  zależy od dnia 

Dlaczego Ty?:  Należę do osób które spędzają większość swojego dnia przed komputerem, pogrywam sobie po kilka godzin na serwerze. Wielokrotnie spotkałem się z sytuacją w której było kilka delikwentów "na odpale" a admina brak. Chciałbym pomóc w niwelowaniu tych osobników by na serwerze grało się przyjemnie. Uważam ze nadam się na to stanowisko idealnie ponieważ mam jak na swój wiek duże doświadczenie.

Posiadasz mikrofon?: Tak 
Kontakt:  discord: Kacperek#1111  / steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198919859455/
SID: STEAM_0:1:479796863

Posiadasz konto Prime?: Tak

• Lubię to! 1
Opublikowano

- GT ( Grasz tu nie całe 8 dni patrząc po GT) 

+ wiek

- Doświadczenie (nie ma co porównać serwerów RP z csem) 

+ SM

Totalnie Cię nie kojarzę z serwera więc albo mijamy się albo nie używasz mikrofonu co też jest minusem. Pograj dłużej, daj się poznać graczom i administracji a może zmienię zdanie. Póki co jestem na nie 

Opublikowano

-GT (nie kojarzę Cię z serwera, dla wiekoszosci graczy będziesz nierozpoznawalny)

- doswiadczenie 

+ wiek 

+ prime

+- SM (o ile ocena jaka sobie dales jest prawdziwa)

Na ten moment jestem na NIE. Pograj dłużej, daj sie poznac graczom, wyrób sobie markę. Wtedy na pewno nie będzie problemu bys został adminem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.