Skocz do zawartości
[GIVEAWAY] Nóż survivalowy | Doppler ×
[GIVEAWAY] Bowie Knife | Gamma Doppler ×

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Twój nick:KurwaGosciuHamuj

Nick admina banującego:mY shoT 4 yoU

Data/Mapa:23:15 | 28/09/2021 

SteamID:STEAM_1:1:607570047

Serwer (mod):    Areny 1vs1 128 albo 102 tr                           

Opis sytuacji:dostalem bana z powodem aimbot a nie uzywam/em aimbota, niech admin pokaze na czym sie opieral dajac bana a ja bym chcial ub

Panie Administratorze, konto zalozylem tylko i wylacznie a takze niezwlocznie po tym jak dam mi bana po 5 minutach grania pan admin za aima haha... patrzylem w edytuj profil itp nigdzie nie ma opcji zmiany nicku, jak mozecie to mi zmiencie, jak nie to mozecie dawac warny nawet bana, tylko na serwer chce wrocic bo to przesada, by nie bylo tkaiego cyrku to bym nie musial zakladac, albo bym z innym nickiem zalozyl, bo jak dobrze pamietam ten nick wybralo mi SAMO odrazu jak polaczylem z kontem steam, bo taki mialem wlasnie tam (na steam).

PS : sam siebie nie ogladalem i niczego sobie nie musze uswiadamiac, ale ta rozpiska to wyglada jak zjedzona w pol przez psa notatka w jakims zeszycie co to twoich przemyslen, a nie jak porzadne rozpisanie demka i wyciagniecie konkretnych wnioskow, a nie gdybanie czy ma czy moze nie ma, co zreszta innego mogles robic w niecale 10 minut (tak na oko, ale KROTKO tak czy siak). Te spolecznosciowe serwery, zaden konkretnie i inne sieci wlacznie (Wszystkie juz chyba) spoadly na psy, robicie sobie wieksza wage z nabijania obecnosci/godzin niz sprawdzania sie w roli admina, to tak tylko nawiasem chcialem dodac, pozdrawiam i czekam na decycje. Aha i tak juz powaznie konczac, tak jak Ty to rozpisac i banowacc mozna co 2giego na arence, sa przeskoki, var i net napierdala przy 30 osobach czasem, a demko dodaje swoje walory, ale to Ty powinienes wiedziec czym sie zajmujesz lepiej ode mnie, do zobaczenia/uslyszenia pa :)

• Premium
Opublikowano

13:00 dziwny headshot

13.38 Flick w głowę albo szczęście

14:26 celownik skoczył na głowę

14:45 dziwnie celownik przeskoczył

15:53 nietypowy Flick w głowę

16:40 przedziwna głowa

17:15 dwie pestki które dał dwie głowy

17:35 celownik nad głową a trafia w głowę

Moim zdaniem był to AimBot na przycisk  

• Lubię to! 1
  • Wow 1
  • Legenda
Opublikowano

Dostałeś już trzy warny za brak zmiany nicku.

Jeżeli założyłeś konto na szybko pod byle jakim nickiem, to wystarczy zmienić go w dziale do tego przeznaczony.

Nie traktujesz nas poważnie, to dlaczego my mamy Ciebie traktować poważnie?

Ban zostaje, w pierwszej kolejności zmień nick.

• Lubię to! 4
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.